|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj dojencek nima aptetita
2.10.2012 21:29:30   
tatjana11
živjo!
imam pet mesecev starega sina in danes nima apetita v celem dnevu je jedu samo dvakrat,...tudi caj ko mu ponudim ga odkloni se zacne jokat,.misla sem da noce vec iz izstih flask jest pa sm sla kupit nove in se ni nic spremenilo. če kermu omenim kasen je problem mi rečejo da sm neumna in naj počakam da bo lačen,...mislim pa da ni normalen da ima dojencek samo dva obroka na dan,...KAKSEN NASVET????? jutri ga pelem zdravniku
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj dojencek nima aptetita
2.10.2012 21:33:21   
kokosh
Nasega je tudi isto zagrabilo pri 4.5 mes. Ni se hotel dojit, ni hotel piti po flaši - ne mojega mleka, ne AM, ne čaja, ne vode ... V celem dnevu je spil 120 ml. Peljala sva ga k P in ni bilo z njim nič narobe. Razvojno obdobje, luna, narobe postavljene zvezde, morda se pripravlja kak razvojni poskok. Opazuj ga - če je običajno živahen, mu nič ne manjka. Pozorna bodi le na znake dehidriranosti (pri dojenčkih uvela mečava).

(odgovor članu tatjana11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moj dojencek nima aptetita
2.10.2012 21:49:34   
tatjana11
sj nvm vec kaj narest vem samo da me skrbi,...probala sm tudi da bi mlek in čaj pij z zlicko pa se je umikal,pocasi ga uvajam na trdo hrano in frutek obozuje danes se je samo stresu,...a je mozno da je to tudi zaradi zobkov ker se mu ze dva na spodnji dlesni pripravljata vn pokukat! dopoudan je jokal neprestano kar dve uri imeu je krce ga je kr posten zvijal,...sicer sem opazla da ima na levi nogi na stegni eno bulico,sicer ga neboli je pa čuden da jo ima!

(odgovor članu tatjana11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: moj dojencek nima aptetita
2.10.2012 21:51:18   
cilla
Bi znale biti razbolele dlesni zaradi prihajajočih zob. Pokliči P preden ga pelješ do nje, da ne bosta po čakalnici polni viroz čakala morda za brez veze.

(odgovor članu tatjana11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: moj dojencek nima aptetita
2.10.2012 23:20:58   
donna22
Moj fantek je tudi imel tako obdobje zdaj pri 4m. Pred tem se mi je dojil čez dan na cca 2 uri, pol pa kar en dan več kot 9 ur ni jedel ... Pa siten 100 na uro, slabo spal. Sem pripisala razbolelim dlesnim, kot je ena že predlagala. No, vse skupaj je minilo samo od sebeuser posted image , zobka pa še niuser posted image

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: moj dojencek nima aptetita
3.10.2012 8:27:54   
kajajaka
Ubošček user posted image  Najbrž ga res bolijo dlesni, ker zobki rinejo na plan.

Da bi imel pri 5 mesecih še krče? A jih ima vsak dan? Morda je pa jokal le zaradi lakote...

V lekarni se dobi CALGEL - z njim namažeš dlesni - to jih mehča, da zobek lažje ven pride, pa tudi omrtviči malo, da dojenček lažje kaj poje in zaspi... Poskusi, škoditi mu itak ne more.

K zdravniku pa ga jaz, v tem času viroz... ne bi vlekla, ker bo še kaj fasal, P pa mu pri zobkih tudi nima kaj pomagat (edino Calpol ali Daleron proti bolečinam mu lahko predpiše - to greš pa lahko tudi sama iskat recept, brez otroka)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: moj dojencek nima aptetita
3.10.2012 12:11:43   
2sneg13
Do pediatra pa res ni treba vlačit otroka zaradi enega neješčega dneva. Trenutno je obdobje samih črevesnih viroz in obisk p je več kot odveč.
Sicer pa kot so ti napisale predhodnice: narobe zvezde, luna, trenutne faze otroka, zobje...

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?