|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bruhnje
19.9.2009 16:32:17   
klara2007
prejšnji teden smo bili prehlajeni. samo z noska nam je teklo in kašljali smo... problem se je pojavil ponoči (vedno okoli 2) ko je začela kašljati. kašljala je tako dolgo da je bruhala. to par noči za en drugim. nato smo šli zdarvniku. dobila je sirup ki zavira ali blaži kašelj. bilo je vredu do včeraj...ponoči zopet kašelj in bruhanje. to se je ponovilo še zjutraj in še dopoldne vendar sedaj brez kašlja. šli smo k dežurnem zdravniku ki njo je pregledal in rekel da je grlo, srček, pljuče... vse vredu in da naj jemlje sirup to torka (baje ga lahko en teden). seveda pridemo domov zopet bruhanje in še enkrat...skratka groza in jok. tako da sem sedaj že res v skrbeh kaj bi lahko bilo....
res je da je pojedla poten veliko juhice (ji je pomoje bilo kr vredu ker je še kr govorila njam njam) sedaj pa spi... strah me je kaj bo ko se zbudi, da ne bo spet enako.
prosim če mi lahko katera svetuje kako in kaj, če veste kaj o tem....
vem samo to, da če bo še bruhala bom prosila za napotnico da grema v bolnico.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bruhnje
19.9.2009 17:46:51   
Anonimen
Močan kašelj (in posledično bruhanje zaradi napenjanja) lahko sproži zelo suh zrak v prostoru, posledično se izsuši sluznca in pride do kašljanja, kar je še posebej izrazito ponoči.
Pomaga vlaženje zraka in pitje veliko tekočine.
Naša je imela take napade, le brez bruhanja, lani, potem ko je bila nekaj dni bolna. Bila je že OK, le ponoči je kašljala verjetno po pol ure skupaj. Nakar smo na radiator dali vlažne brisače, ker je bila vlažnost v sobi le 30%, optimalna pa je okoli 60%. Potem je bilo hitro bolje.

(odgovor članu klara2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bruhnje
19.9.2009 19:12:07   
tailor
moja hči je enkrat tako bruhala,prvo je kašljala bila je polna katarja,zdravnica pa mi je rekla da bruha zaradi katarja ki se je nabral v želodčku in tudi .bruhala je pa dan in noč ,nismo prespali cele noči.
ne morem pa reči da je lahko enak vzrok pri tebi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bruhnje
19.9.2009 20:25:52   
buček
moja nečakinja vedno bruha kadar ima probleme z nosom in kašljem... letos pa sem bila jaz avgusta tako prehlajena in sem kake tri tedne imela tak silovit kašelj,ker se mi je nabiral sluz v grlu da mi je šlo skoz na bruhanje... zdaj vem kako otročičkom...

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?