|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jezna
10.6.2005 9:32:35   
zdenka32
Evo, dons sem pa jest ful jezna...na naše zdravstvo!
S pikico sva imeli UZ kolkov in rezultati so porazni! Zdej moram povijat čez dan z dvema zvečer pa s tremi planicami, če pa ne bo OK pa dobi šince! Ne vem zakaj so naju dali na UZ šele pri 2 mesecih...če bi ga imeli prej, bi že zdaj povijala tko, zdej bo pa revica v tej vročini (ko bo)z dvema planicama okol letala! Pa v porodnišnici (LJ) sem lepo povedala, da sva oba (z očijem) mela šince!...ker je kao dedno! Starejšo sem rodila v Postojni in so ji takoj nardili UZ in sem preventivno povijala do 3eh mesecev! In je blo vse OK! Tko, da bodočim mamicam, ki imate mogoče isti primer priporočam, da fejst težite...sej mate vso pravico!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jezna
10.6.2005 9:44:02   
babsie
jaz imam tamalega starega 1 mesec, drug teden imam prvič pediatra. Šince je imela moja sestra. A potem lahko zatežim zdravnici že v prvem mesecu za ultrazvok kolkov? Kaj predlagaš?

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jezna
10.6.2005 10:02:16   
zdenka32
vprašaj...škodit ne more!...jst sem ta trenutek, tko žalostna in jezna hkrati, da bi na tvojem mestu vsekakor zatežila! ...sploh ko poslušam mojo mamico, kolk sem se ji smilila, ko sem imela šest mesecev šince in kolk je jokala od sreče, ko so mi jih odstranili...Privošči svojemu :duda: le najboljše! A ne?

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jezna
10.6.2005 10:14:09   
Leni72
Naši so pa UZ ob odpustu iz bolnice naredili (MB). Je pa menda odvisno od porodnišnice. V CE UZ ob odpustu naredijo, v MB ob odpustu in ob treh mesecih, v LJ pa menda ob odpustu ne delajo - tako mi je vsaj naš pediater razložil.
Vso srečo!

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jezna
10.6.2005 13:38:43   
dejčka2
Pred petimi leti ,ko sem rodila prvo punco, so mi rekli, da ni potrebno široko povijati, razen če je kaj narobe. Pred tremi leti tudi nisem rabla, zdaj pa sem že v bolnici vprašala, če je potrebno široko previjanje, pa mi je sestra rekla, da so ugotovili, da so z ukinjanjem širokega povijanja naredili več škode kot koristi in so nazaj uvedli obvezno široko povijanje do treh mesecev, oz. do UZ kolkov.
Zdi se mi, kot da delajo poskuse z našimi otroci.

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jezna
10.6.2005 15:29:41   
zdenka32
Sej sem povijala, sam ne z 2 oz. 3 tetra planicami!!!
Pamperska, tetra in povijalna, tko so mi rekl...in sem...od rojstva!

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jezna
10.6.2005 18:24:51   
Wahoo RR
Hja...tako je naše zdravstvo...
Odvisno na koga naletiš...V Lj. ne delajo UZ že pri rojtvu..žal.
Pri nas ti da pediatrinja napotnico v prvi posvetovalnici ( 1 mesec ) in prideš na vrsto vedno v 3 mesecu. Ker sem imela jaz kot mejhna tudi šince ( kot ve pravite temu ) me je zato dala urgentno naprej. To je bil petek, v ponedeljke sva šle že na polikliniko. Uz kolkov sva imeli tako pri 1 mesecu in od takrat sva samo na pamperskah.

Je treba kar težit...seveda je lahko dedno.

Se mi tamala kar smili v tej vročini ki bo. Kolegičina tamala je mela 3 plenice čez poletje...ajejjj :( :(

(odgovor članu zdenka32)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?