|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrapava koža
12.10.2009 11:31:13   
Tisana
Naša frajli ima sedaj že nekaj tednov po trebuhu in hrbtu zelo hrapavo kožo na dotik. Po mojem ima čisto majhne pike, ki se jih v bistvu sploh ne vidi, koža pa deluje na otip kot bi bila hrapava.

Zanima me, ali ima katera podobno izkušnjo ali kakršno koli informacijo o tem.

Hvala že vnaprej.


_____________________________

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hrapava koža
12.10.2009 11:34:09   
ribica.
tudi moj je imel tako suho, da je bilo hrapavo. Pomagala je edino krema za ritko, po nasvetu pediatrinje.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hrapava koža
12.10.2009 11:53:56   
n.nati
Moj je imel pred nekaj meseci tudi hrapavo kožo in je pomagala samo krema, ki so jo posebej pripravili v lekarni, na recept seveda

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hrapava koža
12.10.2009 13:52:09   
timoteja
Hojla, tudi naša deklica, stara 2 leti, ima težave s takšno kožo, pojavlja se na trebuščku in bedrcah spredaj, pa tudi na ličkih. Pediatrinja je predpisala hladilno mazilo z 10 % olivnim oljem, mažemo vsak dan, oz. sedaj že občasno zvečer uporabljam Mustello mleko za telo, situacija se izboljšuje, še posebej na obrazku. Je pa res, da jo po obrazu mažemo vsaj 3 krat dnevno, in upam, da bodo dokončno odpravili tole "nadlogo".

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hrapava koža
12.10.2009 13:54:02   
Sofi
Moj fantek (4) ima pa vsako zimo takšno kožo, najmočneje na golenih in rokicah, manj pa drugod po telesu. Šlo naj bi za alergijo na mrazuser posted image . Ko sem to prvič slišala od pediatra sem si mislila svoje, ampak zdaj pa temu že verjamem, ker se ga to loti v zimskih mesecih, sedaj zaenkrat še ni ničuser posted image . Zdravljenje je pa le mazanje s kremico in sicer jo zmešajo kar v lekarni na osnovi olivnega olja. Se je pa treba izogibat šamponov kolikor se seveda da in kopanju v vodi, ki ima karkoli dodano, ker to dodatno izsušuje kožo. Pediatre mu je enkrat predpisal tudi kremico (Linola ali nekaj podobnega), ki sicer zelo pomafga ampak hkrati pa tudi tanjša kožo in je potrebno res biti previden in mazat samo v čist tankem sloju največ tri dni.

Mogoče je pri vas tudi tako, baje da to prerastejo in je konec s temi težavami. Sigurno pa ni nič nevarno ali moteče, boleče, srbeče za otročka.



_____________________________

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu n.nati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hrapava koža
12.10.2009 14:24:25   
gajči
Točno to se je pojavljalo tudi pri mojem sinu. Po kopanju sem ga parkrat namazala z olivnim oljem ali pa s hladilnim mazilom in je ful pomagalo.

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hrapava koža
12.10.2009 20:37:50   
nežka
Mi smo take težave rešili z Avalon kremo in je pomagalo.

(odgovor članu gajči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?