|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko paketov se nese v porodnišnico?
13.6.2005 15:57:51   
Jessy
Pozdravljene, sotrpinke!

Včeraj se mi je nenadoma pojavilo vprašanje, koliko paketov vložkov naj nesem v porodnišnico (grem v Postojno), da bo zadosti za vse dni, pa koliko paketov blazinic za dojenje? Saj vem, da je to hecno vprašanje, ampak resnično se mi ne sanja okrog tega.

Vesela bom vsakega odgovora!
lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Koliko paketov se nese v porodnišnico?
13.6.2005 16:01:52   
Anonimen
Jaz sicer nisem rodila v postojni, sem si pa vzela s sabo en paket always, pa potem nisem niti enega porabila, ker so tisti njihovi Vir daleč najbolj udobni po porodu. Dobila sem jih kolikor sem jih potrebovala.

Blazinice za dojenje imaš pa po mojem en paket zadost, ker tisti naval mleka pirde nekje 3. dan po porodu. Do takrat jih ne boš rabla, potem boš pa šla že domov. Če se pa kaj zavleče, ti jih pa lahko kdo kupi.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Koliko paketov se nese v porodnišnico?
13.6.2005 16:20:30   
Gina
V Po. sicer nekaj vložkov dobiš, pa še nekaj jih lahko nafehtaš, ampak vseeno vzami kakšen paket ali dva s sabo. Če bi ti pa zmanjkalo, pa ti itak lahko še prinesejo. Pa lekarna je čisto zraven porodnišnice v ZD, tako da ni panike. En paket blazinic je tudi ok za začetek. Raje ne pozabi vsaj dveh modrčkov, ker tisto pa res smrdi, ko je od mleka.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Koliko paketov se nese v porodnišnico?
13.6.2005 16:52:06   
leah
Se strinjam z Gino.Jaz sem dobila en paket takoj po porodu,skupaj z tremi spodnjimi hlačkami.Meni je full kri tekla tako,da sem si jih hitro menjavala,posledično mi jih je hitro zmanjkalo.Sem pa šla potem do ene sestre,ker mi je moj dragi prinesu napačne,da bi ji pač plačala še za en paket,pa mi jih je kar dala.So načeloma v Po kar prijazni,tako,da če je sila ti kake še šenjkajo;)Meni je predvsem šlo na živce,da niso dali več unih pletenih sp.hlačk.Meni je vse prepuščalo skozinavadnih pa nisem mogla imet,ker me je vse tiščalo in potem posledično tudi peklo ko :hudicek:.Radodarni so tudi z spalnimi srajcami,blazinice pa le imej s sabo,ker ti zna fino tečt.pa boš pol cela mokra.Edini minus Po so brisače.jao,take majhne in grobe...no ampak sej prideš kmal domov:bravo:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Koliko paketov se nese v porodnišnico?
13.6.2005 16:52:39   
timi.
Jaz sem rodila v Postojni pred enim mesecem. Tako, da ti povem iz prve roke. Dobiš samo en paket vložkov, ostale moraš prinesti od doma. Odvisno koliko časa boš tam. Če boš samo štri dni, boš potrebovala mogoče še en paket od doma. Če pa bo carski rez, to pomeni, da boš tam 8 dni, pa sorazmerno več paketkov. Najbolj enostavno je, da ti prinese mož, ko ti zmanjka njihovih vložkov.

Pozdravček, T.:metulj::metulj::metulj:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
13.6.2005 23:14:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?