|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podiranje kupčka
24.10.2009 9:53:25   
mojgal
zanima me ali ve po vsakem obroku uspešno porete kupčke? nam nikakor ne raa podnevi še nekako ponoči pa skoraj nikoli ali splh nikoli.Potem pa mislim da jo ful  tišči notri pa skoz jamra stoka in to zelo naglas pa jo ponovno dvignem pa nič od kupčka. kako vi to prakticirate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podiranje kupčka
24.10.2009 11:06:43   
misamuk
Ja, redno podiramo kupčka in sem zelo rigorozna kar se tega tiče, ravno zaradi tiščanja in polivanja. Se pa tudi držim pravila 5minut...če ne podre v 5min, ne bo podrla.
Najprej smo podiral preko ramena, sedaj sede. Prekrižam noge, ta malo vsedem na zgornjo nogo. Nato jo spredaj primem tako, da dam dlan na prsni koš oz tam kjer je želodček, prste pa na njeno ramo in pod pazduho (kazalec na ramo, sredinec pod pazduho).. upam da si predstavljaš. Jo rahlo nagnem naprej in z drugo roko gladim po hrbtu navzgor. Garantirano podre. Sem pa ta opis prebrala tukaj na forumu in res deluje.
Aja, pa če je tvoj otroček mlajši od 3 mesecev in jamra in stoka tako, da zveni kot široki E, potem je to ziher tiščanje od zraka.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: podiranje kupčka
24.10.2009 17:51:16   
Katy78
Naš dojenček ga je na začetku redno podiral in tudi v nekaj minutah po obroku, potem pa je okoli 3. ali 4. meseca prišlo obdobje, ko ni in ni šlo. Pa sem vztrajala tudi po pol ure in več, saj je že tako ali tako precej polival in sem se bala, da bo po nepodrtem kupčku polivanja še več. Po nekaj časa sem pa obupala in če ga v 5-10 minutah ni podrl, sem ga pustila in začuda ni imel nobenih težav in tudi polival ni prav nič več kot prej, ko so bili kupčki redno podrti.

(odgovor članu misamuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: podiranje kupčka
24.10.2009 17:53:06   
Katy78
Aja, še to. Od začetka sem ga dala čez ramo, potem ko pa je bilo obdobj, ko jih je težje podiral, je pa kdaj pa kdaj uspelo edino tako, da sem si ga dala v naročje v sedeč položaj s hrbtom proti meni. To je včasih delovalo, tiso s trebuščkom čez moje noge je pa pri nas vodilo do bruhanja. user posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: podiranje kupčka
24.10.2009 17:56:22   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: mojgal

zanima me ali ve po vsakem obroku uspešno porete kupčke?


ja

_____________________________

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: podiranje kupčka
25.10.2009 9:36:16   
daisyb
nam tudi ne rata vedno s tem podiranjem...na zacetku sem se ful trudila...kot si rekla...ponoci ni in ni slo, ker je bil na pol zaspan. sedaj pa kokr kdaj..vcasih ga podre vcasih pa jih podira tud dve uri kasneje. ce lih spi in slisim, da ga matra ga dvignem, drugace pa ne....ga pa velikokrat kar sam v postelji podre, ker spi na trebuhu....ko slisim, sam pogledam, ce je vse ok.
najveckrat ga dam cez ramena..drugace pa cez kolena na trebuh..

(odgovor članu mojgal)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Prvih 60 sekund življenja
video
V prvi minuti po rojstvu se zgodi veliko prelomnih stvari. Katerih? Poglejte si v videu.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?