|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 14:19:00   
Tiamo
...spet bom jaz odprla temo.

Kako? Ako naše bolnice, ste že zdrave?

Ste ponoči spale? Jaz sem :muca:

Meni se je pa začelo dogajati nekaj čudnega, se mi zdi isto kot Kety ali je bila katera druga??? No, spodaj me je začelo ful špikati in kdaj pa kdaj zaboli. Mala se skoz premetava v trebuščku, tako da ne vem, ali me ona tako brca ali so lahko že kakšni popadki? Pa dol me tišči!! A se lahko maternica tako razteza?

Bolečina je pa taka kot pri menstruaciji? Itak pa imam v ponedeljek G, upam, da bo vse OK.

Kako je razvit :duda: pri 33t? Ima katera knjigo?

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 14:27:23   
kimi
No jaz spadam k enemu mesecu kasneje-se pravi september pa kljub temu. Nimam knjige imam revijo in to celo 2 v eni piše: 33 teden:Otrok lahko loči med temo in svetlobo. Če ste na močni svetlobi pa lahko zazna tudi rdečo barvo. Meri 40cm.

v drugi piše:33 teden: Nohti na rokah so že popolnoma razviti, nohti na nogah pa še ne povsem. Tudi njegova pluča so sedaj že skoraj popolnoma razvita. Ima 41,5 centimetra in je težak 1,8kg

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 14:42:55   
Kety
Ojla!

Ja, Tia74 jaz sem bila tista z bolecinami. Sem klicala G. in sem ji razlozila za tezave in je rekla, da so to lahko popadki, lahko pa je tudi zaradi moje viroze, ker sem se precej usekvala in so trpele moje trebusne misice in posledicno me je bolelo v spodnjem delu trebuha. Ce te bo predolgo bolelo raje se enkrat poklici svojega G. Tudi jaz komaj cakam na naslednji petek, ko imam pregled.

No, sedaj tudi moj :duda: kar precej brca oz. se nekako cudno premetava po trebuscku, tako, da me vsaj zaradi tega ni strah.

Se mi pa dogaja, da ko se ponoci zbudim za na WC, da sem cisto premocena. A se to se kateri dogaja? Zadnje par dni ugotavljam, da sem zacela puscat cez vsako poro. Kako bo ko bo se bolj vroce:(... Bomo mogle spit po 3l tekocine ne samo 1,5, a!?:)-

Pri nas je pa gradnja v polnem teku in se cela bajta trese, ko rusijo neko plato. Jaz bi sla pa tako pocivat!!!:(

No, pa grem vseeno!

Se se tipkamo!

LP Kety

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 15:10:16   
Jessy
Tudi jaz sem ponoči spala, kot že dolgo ne. Se nisem niti za na WC zbudila, niti ko sem se obračala, se nisem zbudila - spala sem kot top!!!

Tudi mene občasno špikne v spodnjem delu, kot bi me kdo zarezal. Da bi me kaj dol tiščalo, nisem še občutila, tako da sem prepričana, da se me popadki še niso lotili.
Naša :duda: tudi prav fino brca. Včeraj sva z :love: skoraj 10 minut občudovala, kaj je :duda: počel, saj se je zelo pretegoval in so se mi kar bule in hribčki delali in to vse zelo pačasi. Po moje je vse to počel z rokami, saj je bilo to na zgornjem delu trebuha, ker se mi še vedno zdi, da me z nogami brca po spodnjem delu - očitno se ne misli obrniti, kot bi bilo prav! V torek imam pregled, pa bomo videli, kako je postavljen naš sonček.

Sva pa v ponedeljek dobila še zadnjo stvar za :duda:, to je zibelka. Pa jo je hotel :love: že sestaviti in ob tem je ugotovil, da ni nobenega okovja v paketu. Še sreča, da se je takoj lotil sestavljanja, da je še čas, da to še dostavijo. Si predstavljate, da bi šel sestavljat, ko bi se :duda: rodil??? No, saj ravno panike ne bi bilo, ker posteljico vseeno imamo, vendar je boljše, da se je zdaj to odkrilo, ko je še čas.

Zdaj pa se za nekaj trenutkov poslavljam od vas, saj se moram še malce pripraviti za konferenco, ki jo imamo ob 18h. Se pa iztekajo nam ti dnevi! :bravo::bravo::bravo:

Uživejte!!!

Tia, glede razvitosti v 33. tednu pa si poglej tole stran:
http://www.babycenter.com/mybabycenter/133.html?scid=mbtw_preg34:20050613:0:0:0

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 20:49:54   
Tiamo
Hojla, kje ste vse....

mene nič več ne špika?? :zmeden: Mogoče je bilo pa zaradi kihanja??

Jessy jaz sem prav kdaj jezna, midva sva tudi naročila omaro za TV, pa sva jo samo pol dobila. Tako, da sem se čist razjezila, vrnila del omare in zahtevala denar nazaj. In začuda niso komplicirali. Vidva imata pa itak do avgusta čas.

Lih danes sem premišljevala, ko me je tako špikal...kaj če bi že zdaj rodila. Nimamo še pripravljene sobice, zlikane stvari že imam, ampak verjetno me bi panika zgrabila. Sej me že zdaj malo grabi, tako da sem včeraj ful razjezila mojega :love:. Uglavnem sem mu naprej zmetala, da mi nič ne pomaga, da se nič ne zanima kako bova preuredila stanovanje...vse moram sama in v :((.

Imam danes kar slabo vest, še dobro, da je vso mojo tečnobo in dretje pripisal nosečnosti in se ne obremenjuje s tem. Celo sladoled mi je prinesel in to kar 3 bance, ker ni vedel ker okus mi bo pasal.

se tipkamo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 21:13:14   
Jessy
Da se še malce oglasim, predno omagam!

Konferenco sem preživela, kljub temu, da me že od 17h boli glava. Tablete nočem vzeti, ker je boljše, da je ne, pa itak bom šla kmalu spat. Sem pa tako utrujena, da enostavno nimam energije, da bi se pripravila za jutrijšnji pouk. No, nekako bom mogla tudi to poštimat. Bom že kako!

Nisem mogla verjeti svojim očem, da je moj :love: sestavil zibelko. Je danes dobil ekspresno pošiljko z okovjem, meni pa nič povedal, ker me je hotel presenetiti. No, pa sem jaz njega, ker sem prezgodaj prišla domov, ampak sem bila vseeno zeloooo vesela, da se je lotil sestavljati, ne da bi jaz to prosila, kot je običajno pri naši hiši.
Da ne govorim, kako je bilo z najino kuhinjo. Že tako sva jo čakala 4 mesece, pol pa končno pripeljejo, raztovorijo, odidejo, mi čakamo montažerja, ki pride po kakih 14. dneh, se loti sestavljat in glej ga slomka....manjkala je ena cela omara. Kaj je sledilo??? Čakanje nadaljna dva meseca, da sva še tisti kos dobila. OBUP!!! Pa tako vse "kao" pregledajo! Ampak, smo preživeli!!!

Moj :duda: je pa danes bolj umirjen. Izgleda, da je tudi :duda: utrujen, tako kot mamica!!! Ampak kar pogrešam tisto dejavnost, ki jo običajno izvaja!

So pa ti naši :love: prav posebneži. Tako hitro nas znajo razjeziti, potem pa sami ne vedo, kako bi se prikupili nazaj. Očitno so vsi isti!!!! Brez njih pa tudi ne moremo, kajne?!

Takole...jaz odhajam pod tušek, pol se lotim še dela za jutri, nato se vrnem pogledat, če ste kaj novega napisale, pol pa smuknem v posteljo in upam, da bom tako fino spala, kot sem danes ponoči!

Do takrat pa....uživejte!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 21:15:33   
miševi
Dober večer:rozica:!

Danes se mi zdi full soparno. Občutek imam, da je vse, česar se dotaknem v stanovanju vlažno:(.

Počutje je zopet ok. Še seneni nahod je v mejah normale:)-.
Pravkar sem spraznila dva predala previjalne in odnesla v Nikino sobo. Nekaj premajhnih stvari sem izločila, ostalo zložila - v dve omari. Prej je bilo pa vse to v dveh predalih previjalne:zmeden2:. Jutri me čakata še dva predala, potem pa gre previjalna v remont. Potem je pa moj :love: napovedal, da v ponedeljek začne s kopalnico. Olajšanje in groza....

Moj :love: tudi pravi, da sem tečna ko :hudicek: in to čisto nič ne pripisuje nosečnosti. Jaz sem pa sam živčna, da se bo vse do roka izteklo (oz. prej).

Drugače pa mene tud dol tišči pa nekaj špika, če grem pa z avtom kam, je pa sploh pestro. Takrat prav boli:(. Ne vem ali so to lažni popadki, ker ta pravi so bili čisto drugačni, lažnih pa v prvo nisem imela.

Zdej grem pa album urejat - mam še dolg od lanskega poletja. Upam, da jutri ne bo dižka in da se bo zopet pričelo lepo vreme.

Lepo se imejte!!!:rozica:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 21:32:14   
Tiamo
hyyy,

lepo miševi, da si že zdrava :sloncek::sloncek:

jaz pa sploh nisem nič zmatrana, imam ful energije, upam, da bo kakšen dober film po TV.

Eno vprašanje a boste nabavile parni sterilizator za stekleničke in grelec za stekleničke? Kaj pa termometer, kakšnega boste kupile ali ste ga že kupile?

Delam si seznam stvari k jih nimam, to pa zato ker me že zdaj kličejo prijatelji in mi težijo kaj naj mi kupijo. Pa da ne bom dobila milijon medvedkov, sem naredila seznam, kaj še potrebujem.

Če katera ne bo mogla spat, naj odgovori, drugače se pa jutri tipkamo in še enkrat sprožim ta vprašanje.

Nočko

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 22:27:53   
Seven*
Jaz sem se kar dobro spala, je pa bil danasnji dan naporen, ker je mali spet bolan.. :(( Se sreca, da je moj :love: doma..

Danes sem spet zatekala kot hudic. Pa nenormalna utrujenost me daje..

Morala bi bolj pridno pisat diplomsko, pa ni nekako postene volje.. :((:((:((

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 22:39:20   
Sofi
Zjutraj sem bila na pregledu in zopet sem videla mojega zlatega otročička, pa še g je zagotovila, da je vse v najlepšem redu, lepo se razvija in tudi posteljica se je dvignila, tako, da smo izven nevarnosti. Si lahko kar predstavljate kako se danes počutim - sama sreča in veselje me je, kar lebdim...:).
Pa še na morje lahko gremo brez nekih omejitev, senčka pač...
Kako lepo je lahko življenje.

Lep večer še naprej

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avvvvguuustttt
16.6.2005 22:43:39   
Jessy
Predno odslončkam spat, se še enkrat oglašam.

Jaz ne bom nabavljala niti sterilizatorja niti grelca. Imava mikrovalovko, tako da bova pogrevala v nji, sterilizirala bom pa kar v "home made" parnemu sterilizatorju - lonec, cedilo, pokrovka.
Termometer bo pa kar klasičen, saj se digitalni ne obnese (preiskušeno na nama), tisti za uho je full delikaten in moraš prav zadeti, da dobiš pravo T, tako da vstrajam pri klasičnem, živosrebrnem.

Zdaj pa grem!
nočko

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avvvvguuustttt
17.6.2005 6:34:50   
Žani
Končno se javljam po dooooooolgem času.:bravo: Da ne boste mislile, da smo že rodili.:)- Enostavno nisem prišla do računalnika, ker :love: skoz dela za diplomo. No, v sredo smo bli na ultrazvoku in vse je ok.:sloncek: :duda:ima okrog 1800g,z glavico je obrnjen navzdol. Se je ravno za ušesek držal, pa tko lepo se je videl obraz(nosek, ustka, bradica). So mi kar solze šle... Za spol nisva vprašala, mislim pa, da je vidla, kaj bomo imeli. Naju je za imena spraševala in ko sva povedala za punčko, je rekla, če jo bomo tko klicali ali kaj skrajšano. No, moja mami je prepričana, da bo :roza:, jaz pa da bo :modri:. Vseeno mi je, samo da bo vse ok. Komaj že čakam, da stisnem k sebi malo bebiko. Sicer sem pa kar uredu, le včeraj me je cel dan bolel trebuh, ampak danes je že boljše.
Se tipkamo!
Žani 32t 5/7

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?