|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prsne školjke Isis Confort
16.6.2010 18:46:33   
isobel
Zanima me, če katera uporablja prsne školjke Isis Confort od Aventa in kako se obnesejo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prsne školjke Isis Confort
17.6.2010 9:00:26   
koala
Jaz sem jih imela sposojene, uporabljala sem jih menda dva krat. Meni niso sedle ker so me tisščale.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Prsne školjke Isis Confort
17.6.2010 19:22:05   
busklca
Katastrofa. Meni je teklo vse mimo, ne glede na položaj dojenja. Tista mehka plastika se ne prilega dovolj oziroma je predebela i  preveč majhno odprtino ima. Jaz sem jo po vrsti neuspelih poskusov malo obrezala, pa še vedno je šlo vse mimo.

Sem pa nato kupila prsne školjke Chicco in so zelo zelo v redu. So precej večje, tako da zadržijo precej več mleka, nič ni teklo mimo in še cenješe so bile. Ne dobijo pa se povsem zaprte, tako da moraš paziti, da daš luknjice tako, da niso spodaj oz. v smeri gravitacije - to je edina slabost. Pa še ena pomanjkljivost - ne dobijo se v Sloveniji. Jaz sem jih našla v dveh različnih lekarnah, ki so imele še zelo zelo staro zalogo (farmacevtka mi je bila v pomoč, saj mi je poiskala v računalniku, kje se jih da dobiti). Zraven sem dobila že par let pretečene blazinice za dojenje - za občutek koliko stare zaloge so bile to. Uporabljala sem jih več mesecev ob vsakem dojenju in bila zelo zadovoljna. (zato sem tudi kupila dva para - da mi jih ni bilo treba stalno pomivati in sterilizirati) Uporabljala sem jih pa ob dojenju - na eni strani otrok, na drugi prsna školjka. Ker nisem imela dovolj svojega mleka, sem mu nato dala svoje mleko še po steklenički poleg adaptiranega mleka. V enem dnevu sem na ta način zbrala za en obrok svojega mleka.

Chicco prsne školjke se zagotovo dobijo v Italiji, saj so tudi narisane na blazinicah za dojenje Chicco. Proizvajajo jih torej še, le v Slo jih ne uvažajo več.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Prsne školjke Isis Confort
17.6.2010 21:19:57   
isobel
Prvič sem sploh slišala, da kaj takega obstaja in sem mislila, da bi poskusila. So pa tudi meni te Aventove že na pogled nepraktične, zato sem pač vprašala.
Pa hvala za info o Chicco školjkah, busklca.

(odgovor članu busklca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?