|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cista in porod
30.11.2009 11:58:06   
tinkara333
Pozdravljene, že pred zanositvijo mi je ginekologinja ugotovila da imam cisto velikosti približno 5x6, ki naj bi bila enostavna in vodena ( to bo verjetno držalo ker sta mi to kasneje potrdila še dva ginekologa). Kakšna dva meseca po tem, sem kljub tej cisti ( nisem čisto 100% ampak mislim da se nahaja pred desnim  jajčnikom) , tudi zanosila. Pred dvanajstim tednom se mi je naredila še ena, sicer manjša in je tudi v parih tednih sama izginila. Ta prva, ki je bila že pred zanositvijo pa še vedno vztraja, sem pa že skoraj v 36T nosečnosti. Kaj sedaj to pomeni? Je katera naravno rodila kljub cisti, ali je CR neizbežen? Po drugi strani pa lahko med CR odstranijo tudi cisto in potem ni treba naknadnega rezanja. A ima katera podatke o tem ali pa osebne izkušnje? Hvala za odgovore.

_____________________________

Always look on the bright side of life.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cista in porod
30.11.2009 12:22:41   
somic
ko so mi potrdili nosečnost (8t), so mi našli tudi na desnem jajčniku cisto, 6x6cm. moja ni vodena, ampak gre za t.i. čokoladno cisto, kar je drugače, kot v tvojem primeru.

sem spraševala tudi jaz, kako poteka porod v tem primeru, pa mi je bilo rečeno, da cr ni potreben, tako, da se pri meni za sedaj predvideva, da bo porod naravni, ras pa je, da imam potrdilo, ki ga nosim vedno s seboj, da mi v primeru cr, odstranijo tudi cisto.

tvoja cista glede na to, da je vodena, lahko med porodom poči in ne bo hudega. no, vsaj tako so meni razlagali

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tinkara333)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cista in porod
1.12.2009 19:42:09   
teaju
jaz imam tudi cisto 5x 6 in so mi rekli, da bi lahko normalno rodila, vendar tega nisem želela, ker me je bilo ful strah in sem imela fajn izgovor za carski rez. Moj ginekolog mi je odsvetoval rezanje ciste med carskim rezom zaradi morebitnih krvavitev in komplikacij. Sedaj sem drugič noseča in še vedno imam cisto in še vedno super izgovor za carski rez, vendar sva se sedaj dogovorila, da mi jo bo vseeno med cr odstranil. Verjetno pa je odvisno od tistega, ki ti bo delal carski rez. Jaz sem bila prvič v Feldbachu v Avstriji in tudi sedaj bom šla. Pri nas pa vem, da je to nek bau-bau


(odgovor članu somic)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?