|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cucelj 3
4.12.2009 13:26:25   
daisyb
zivjo,

jaz pa rabim en nasvet...nas mali bo mel 6 mesecev in smo bli do sedaj se vedno na cuclju za flaso z dvema luknjama. parkrat sem poskusila zamenjat a ni slo. sedaj sem zamenjala na 3 luknje..po dnevi je slo kar v redu, ceprav zaradi tega ni pojedel prav nic vec. sedaj pa dve noci ponoci noce pit s tem cucljem, ker je prehlajen. jaz sem mu dala spet za ponoci dve luknji. kaj mislite, je to ok, al bi mogla vztrajat....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cucelj 3
4.12.2009 14:01:26   
Vixen
Če je njemu OK, se ne sekiraj. :) Na Aventovem cuclju z eno luknjo npr piše "za novorojenčke in dojene otroke"; naš 4 mesečnik ima torej za redke priložnosti, ko dobi moje mleko po steklenički, še vedno cucelj z eno luknjo.


(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cucelj 3
4.12.2009 14:21:13   
Katy78
Dokler se med pitjem ne pritožuje, je cucelj ok. Jaz imam sicer Nukove cuclje, pa zdaj pri 1 letu še vedno pije iz enakega kot pri cca. 5. mesecih, ko smo prešaltati iz Aventovih na Nukove cuclje. Sicer pa, "luknje" na mamini dojki se tudi ne povečujejo s starostjo otroka. user posted image

(odgovor članu Vixen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cucelj 3
4.12.2009 15:16:45   
livia
Verjetno imaš aventove cuclje.

Jaz sem imela sicer nukove, ki se razlikujejo ne samo po velikosti luknje, ampak tudi po velikosti cuclja in mi je zobar takrat prav zatežil, da zakaj sem pri 6 mesecih menjala cucelj iz enke na dvojko. Je rekel, da če bi bila dojena, da moja bradavica ne bi nič rastla in da naj skoz uporabljam cucelj št. 1.

Tako da ne sekiraj se. Daj mu pit tako kot on hoče.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cucelj 3
4.12.2009 16:19:29   
daisyb
ja....cucelj (dudo ne mislim menjati..imma skoz uno za 0 mesecev...). cucelj na flasi pa sem zamenjala z 1 na 2 pri kakih 3 mesecih...od takrat sem mela skoz 2.....ma se mi je zdelo, da prevec casa pije...in malo. s trojko res popije mleko hitreje...ma nic vec kot prej.

drugace pa..dans je cez dan kar slo...bom vidla ponoci.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cucelj 3
4.12.2009 16:21:32   
anika87
Jaz dajem ponoči mojemu pit vodo, to je vse kar dobi čez noč (od 19.30 do 8h) in takrat pije z aventovega 1, papa pa z mamovim cucljem 2, ker mu dodajam v mleko riževe kosmiče in imajo aventovi premajhne luknjice (1,2 ali 3), tisti s črtico pa preveliko in mu teče mimo... pašejo pa tudi na aventove flaške... :)

_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cucelj 3
4.12.2009 16:34:49   
anika87
daisy a mu daš kar leže ponoči? mogoče ga preveč zalije, če gre več ven...user posted image

_____________________________

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?