|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRENOSNA POSTELJICA
26.6.2005 11:59:29   
Nani-nani
Zanima me, če ima katera prenosno posteljico Hauck, ki je sedaj bila v akciji v Arielu? Zanima me tudi, če je nastavljiva na višino in če rabim še posebaj jogi? Do kdaj je akcija?
Gledala sem tudi ono v katologu od Toysa, tam sta dve Hauckovi pa me zanima, če ima jogi, saj piše, da je zraven matraca? Ali je ta v Arielu (Hauckova) enaka kot v Toysu? Vem, da sem zakomplicirala.



Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRENOSNA POSTELJICA
26.6.2005 12:14:29   
Jančika_
Hauckova iz Ariela ni nastavljiva po višini. Ima tako tanko tršo podlogo, ne posebnega mehkega jogija. Po moje je akcija do konca meseca, ponavadi je tako.

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRENOSNA POSTELJICA
26.6.2005 20:41:42   
frutka_
Sicer ne vem kateri model je v akciji ampak jaz imam Hauckovo in ni nastavljiva po višini. Je pa priložena neka podloga, ki je iz lesenih deščic, vendar je nemogoče da otrok spi samo na tem!
Jaz sem kupila jogi oz. peno iz Leclerca za 2950 sit, sicer pa imajo v Toysu akcijo jogijev po 20eurov za prenosne posteljice. Toplo ti priporočam da nabavi nekaj za podlago, ker je preklemano trdo ležišče.

Najbolje da kupiš vse v Toysu, če ste že namenjeni tja in poleg še kupi podlogo.


LP:kuza:

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRENOSNA POSTELJICA
26.6.2005 21:59:42   
Jančika_
Vasja je zdaj 1x spal v tej novi posteljici in je mirno spal do jutra (brez dodatne podloge). Imamo še eno (ABC), tam imamo not podlogo iz pene.

Samo tokrat ni bilo časa iti po njo k babici, pa je bilo vseeno dobro. Sploh nisem pomislila, da bi lahko slabo spal:ups::ups::ups:. No, na srečo imamo pravega tabornika pri hiši:)-.

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PRENOSNA POSTELJICA
27.6.2005 9:32:00   
mehurčica
Nani-nani, mi imamo ABC-jevo, tako da ti ne morem pomagat. Naša ni nastavljiva po višini pa tudi dodatnega jogija ni zraven. Je pa taka tanjša podloga(namesto jogija), ki jo oblečemo v dve rjuhi(ker drugače šumi, če je samo ena:zmeden: ) in čisto normalno spi. Pravzaprav se mi zdi, da še boljše, kot doma, ker je posteljica manjša in se ne more toliko obračat po njej.

Jaz mislim, da bilo kaj boste vzeli, bo ok. Jogi se pa itak lahko dokupi posebej.

Lp

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRENOSNA POSTELJICA
28.6.2005 10:47:57   
Nani-nani
Kupili smo Hauckovo prenosno posteljico v Arielu, ker pa je dimenzije 120x60, nam gre notri jogi od petleka, tako, da ne bo tako trdo. Hvala bogu, da imamo tako velik avto.
hvala

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?