|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   za tiste na bolniški
22.6.2010 13:44:12   
Anonimen
živjo
punce rabim malo pomoči, trenutno sem na dopustu, po končanem dopustu pa bom šla za cca 3 t še v bolniško in potem na porodniško  in sedaj me zanima ali rabim za ta prvi mesec oz malo majn tudi predlog svojega ginekologa za bolniško oziroma ali je dovolj da grem do svojega zdravnika in rečem za bolniško. Ker moje počutje je iz dneva v dan slabše (krči non stop, močno otrdevanje trebuha, občasno bruhanje, za samo pa imam tudi en ss  konec lanskega leta) in bolj ko se bliža moja porodniška bolj me stiska pri srcu, enostavno se počutim nikakvo.

lpuser posted image

hvala za odgovore



  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: za tiste na bolniški
22.6.2010 13:47:21   
boni25
Za prvih 30 dni je dovolj da gres do svojega osebnega zdravnika da ti odpre bolnisko.Vsaj pri meni je bilo tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: za tiste na bolniški
22.6.2010 13:52:04   
tasa_m
Meni je samo prvič ginekologinja odobrila bolniško potem mi pa jo je stalno podaljševala moja osebna zdravnica. Je pa res, da sem vsak mesec dobila tudi od ginekologinje izvid na katerem je pisalo, da tudi ona še naprej priporoča bolniško. Osebna zdravnica je pol samo na komisijo pisala za odobritev.

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: za tiste na bolniški
22.6.2010 15:17:50   
somic
nič se sikerat še zaradi tega user posted image  do 30 dni ti lahko res da tvoj zdravnik bolniško, sicer pa če potožiš ginekologu, ti bo on dal predlog in s tistim boš potem šla do svojega zdravnika in ti bo potem napisal bolniško.

srečno!

_____________________________

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: za tiste na bolniški
1.7.2010 14:19:05   
jaša2
jaz sem glih končala z bolniško (1 mesec in pol). v bolniško me je dala os.zdravnica za 30 dni, potem je pa dal ginekolog predlog za podaljšanje, in je os.zdr.poslala na komisijo.

_____________________________

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?