|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko tekocine
11.1.2010 13:31:40   
daisyb
mene pa zanima koliko tekocine (vode, caja, soka) spijejo vasi malcki (okrog 7 meseca). moj spije tam nekje okrog 400ml mleka...ostalega pa skoraj nic..kak dan znese 100ml caja....kako naj ga pripravim, da bo vec pil, ker se mi zdi, da je tud zaradi tega bolj zaprt in trdo kaka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: koliko tekocine
11.1.2010 13:38:13   
Katy78
Dokler je še spil ca. 400-500ml mleka po flaši, ni hotel nobene druge tekočine, razen poleti v tisti ta hudi vročini. Šele potem, ko sem mu že skoraj vse obroke zamenjala z GH, je začel več piti. Je pa tako, da je še danes kakšen dan, ko ne spije niti 150ml, drug dan npr. pa spije 300ml. Več kot 300ml pa itak skoraj nikoli ne spije. Jaz se ne sekiram, dokler ima vsako pleničko polulano, dobi očitno dovolj tekočine. Sicer pa se kot tekočina ne šteje le voda, čaj, sok in podobno, temveč tudi tekočina, ki jo dobi v obliki hrane, npr. razne mineštre ipd.

Ne sekiraj se, če bo žejen, bo otrok pil. Sicer pa, kot sem enkrat pri Tanč na MON-u brala, začne večina otrok šele tam po 18 mesecu zares dobro piti. Hja, takrat se bomo pa spet sekirale, če morda ne popijejo preveč in da samo pijejo, jejo pa ne. user posted image  Tako je, mamo mora vedno nekaj skrbeti. user posted image

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: koliko tekocine
11.1.2010 14:33:22   
PC Baby
Naš je 8,5 mesecev in se dojiva samo še 2x dnevno pa noče spiti niti požirka ničesar drugega. Ima pa redno polulano pleničko kot je treba, tako da se ne sekiram preveč. Ko bo žejen bo že pil.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: koliko tekocine
11.1.2010 14:49:37   
kristinaj
moja dva sta spila grozno malo.. ne vem če je bilo deci čez dan, mali še sedaj malo popije, ta velika pa kar tudi po dva tri deci..  s kakanjem nimata težav.

je odvisno od otroka eni popijejo več drugi manj...

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: koliko tekocine
11.1.2010 16:04:20   
ledenaa
Vode.čaje,soka.-.. nista pila do skoraj 1 leta

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: koliko tekocine
12.1.2010 23:23:01   
jutranja rosa
Jaz bi lahko kar kopirala pošto od PC Baby user posted image , ker je povsem ista pesem. Le, da se jaz nekoliko sekiram, ker noče piti in poskušava s flaško ali pa s pitjem iz kozarčka....zjutraj nalijem 100 ml tekočine od kuhanih jabolčkov in počasi pijeva oz. bolj polivava. Čez dan popije maksimalno 20ml na ta način.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?