|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako navadit na flašo oz. lonček?
15.1.2010 17:12:31   
miska2004
Pozdravljene,
mi pa imamo probleme s pitjem.. Naše dete, staro 7,5m, namreč ne zna pit po flaši (smešno ja, smo probavali tam nekje od 4m naprej, pa sploh ne zna potegnit dude - in ja, tudi dude ne zna cucljatuser posted image ), niti z lončka (sem potem pri 6m kupila magični lonček). In je kar problem, zdaj ko že kar pridno je GH, saj mu moram tekočino dajati po žlici.

Kakšna ideja, kako ga navadit, oz. a je še kakšna tretja varianta? Za slamico se mi zdi še prezgodaj...

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako navadit na flašo oz. lonček?
15.1.2010 17:44:37   
PC Baby
Hvala enako. Od 6. meseca probavamo vse živo, zdaj pa je že skoraj 9 in š vedno nič. Mu pač dajem tekočino po steklenički. Pediatrinja je rekla, da je to super in naj ga damo kar direktno pit iz kozarčka. Poskusi z Doidy Cup-om. se obnese.

(odgovor članu miska2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako navadit na flašo oz. lonček?
15.1.2010 20:37:55   
Evica22
Tudi naš ni nikoli imel flaške niti ni znal piti iz raznih lončkov (pa sem mu jih kupila več vrst) in sem se sekirala zaradi popite tekočine. Pri prbl. osmih mesecih sem mu prvič ponudila slamico in voila - sedaj pije skoraj samo še po slamici (za "afnanje" še ima svoj lonček z vodo, s katerim se bolj igra kot resno pije). Mi je bilo žal, da nisem poskusila že prej, ker se mu ni nikoli zaletelo, takoj je skapiral, kako se pije po slamici. 

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako navadit na flašo oz. lonček?
15.1.2010 21:16:37   
Najaa
Moja starejša se je tud najprej naučila s slamico pit. In še zdaj pri 3 letih najraje pije z njo.
Poskusi tako, da ji daš sok na slamico v usta in stisneš embalažo, da malo priteče ven in verjetno bo avtomatsko začela vlečt. user posted image

(odgovor članu Evica22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako navadit na flašo oz. lonček?
16.1.2010 11:32:34   
Anonimen
mi imamo enak "problem", samo se ne sekiram, zdaj je star skor 5 mesecev in bova še nekje do 6. meseca dajala po žlički, potem pa po slamici. Tudi moja kolegica je pri 6. mesecih začela s slamico in ni bilo problemov.

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako navadit na flašo oz. lonček?
19.1.2010 19:48:03   
pikaro
Teo tudi ne zna pit iz stekleničke-pri skoraj 9m; pije iz kozarca,ali po žlički. morama poskusit slamico user posted image ,se nisem spomnila na to.
Me je zelo skrbelo,ker ni hotel pit, in da ne dobi dovolj tekočine - ampak je plenička mokra-torej je dovolj to kar  nama uspe spit iz kozarca. P je tudi rekla, da je bolje če ne pije iz stekleničke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako navadit na flašo oz. lonček?
20.1.2010 9:34:55   
rozica11
Hoj,

no tudi mi smo včeraj končno zmagali. Poskusili sva tudi midve z našo pikico vse možne načine, stara pa je že 10m. Sedaj sva končno osvojili slamico in tudi starejša je pila samo po slamici. Me je že kar skrbelo, ker grem čez 1 mesec nazaj v službo, ona pa je tekočino dobivala še vedno samo z dojenjem. Edino po žlički smo vanjo spravili kaj tekočine, ampak cel dan to počet enostavno ne gre. No zdaj pije po slamici, tako da bom lahko ukinila dopoldansko dojenje. Poskusite s slamico, ampak tako ožjo, manjšo, da priteče manjša količina tekočine, ker se vsaj naši rado zaleti. Jaz sem kar tako naredila, da sem tistemu aventovemu lončku za shranjevanje mleka preluknjala pokrovček in vanjo dala slamico od sokca Jipy in evo steklenička narejena user posted image . Nič ne kaplja, je čist fabršk. Že v 6.mesecu sem imela velik problem, ker mi je dehidrirala, ko je bila bolana in se ni hotela dojiti, drugače pa tekočine ni znala zaužiti. No zdaj sem se kar oddahnila.

Pozdravček, naj vam uspe.

_____________________________

ALBUM MALE LANE: http://www.ringaraja.net/forum/albumphoto.asp?albumid=14726&asortType=3&apage=1

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?