|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jogging voziček
15.6.2005 13:34:12   
mirjamca
Že odkar smo začeli razmišljati o dojenčku se ubadam z vprašanjem kako bi združili sprehajanje dojenčka s tekom. Ali ima katera od vas kako tako izkušnjo, da bi tekla z vozičkom - ne le po asvaltu temveč tudi off-road? Verjetno se to do ene starosti parih mesecev dojenčka ne da prakticirati, vendar je kasneje s primernim vozičkom povsem mogoče. Enkrat sem videla eno mamico, ki je tekla s prav posebnim vozičkom: trikolesnik, precej dolg, zelo nizko postavljeno ležišče, aerodinamična plastična lupina v kateri je ležal malček, zavora, ...Ali ste v kaki trgovini oz. med kolegicami že srečale kaj podobnega? Vesela bi bila vsakega odgovora ali namiga, saj mi je tek vsakdanja stvar, ki bi jo rada prakticirala tudi skupaj z otročkom - v obojestransko korist.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jogging voziček
15.6.2005 15:35:46   
Grascakinja
Ne bi sicer vedla, sam od sprehajanja po e-bayu mi je pa tole poznano, če ti kaj pomaga:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=66700&item=3980866579&rd=1

LP

Pupa

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   jogging voziček
15.6.2005 17:18:14   
pravljica
men se zdi za tako še najbolj praktična quinny formula...po izgledu, sprobala je nisem :zmeden2:

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   jogging voziček
15.6.2005 22:02:30   
andrejaz
Najbrž bi se dobro obnesel voziček - trikolesnik ki ima gibljivo sprednje kolo (ne vrtljivo za 360 stopinj ampak samo gibljivo).

Takšni vozički so kolikor se spomnim:
- quinny freestyle (brez oznake comfort)
- asahi twister
- en model od Brevi


(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jogging voziček
16.6.2005 10:18:06   
lacoste7
Mislim, da je voziček o katerem govoriš nek ameriški, tukaj jih še nisem zasledila. Iz lastnih izkušenj pa ti povem da sem veliko pretekla s Hartanovim SKATER-jem. Obstaja tudi model z vrtljivim sprednjim kolesom, ampak jaz sem imela kar navadnega.
OFF road tudi gre, le da malo bolj ruka ampak si lahko nastaviš vzmetenje. Off road ti priporočam kasneje, ko otrok že sedi. Ni pa slaba tudi varianta z rolerji (če obvladaš seveda), kajti na lastne oči sem videla kako je ena mamica z rolerji obrnila dvojčka.


(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   jogging voziček
16.6.2005 10:27:52   
Lenny
Mirjamca, poskusi najti kak tekaški forum. Ko je bil maraton treh src v Radencih, sem videla dva ali tri super trikolesnike, s katerimi so tekli. Morda boš tam dobila kakšno konkretno informacijo, kakšne znamke vozičkov kupujejo tekači.
Lp

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   jogging voziček
16.6.2005 10:31:04   
Jančika_
Evo, tekaški forum:

http://www.sportosplet.net/index.php

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   jogging voziček
16.6.2005 12:17:00   
mirjamca
Hvala vsem za nasvete in razne naslove. Ti "jogging" vozički pa zgleda da niso ravno zelo v modi pri nas. Vsaj taki ne, s katerimi bi se dalo laufat po neasvaltnem terenu. Na raznih ameriških spletnih straneh jih kar mrgoli, pa še dragi niso (najdražji ki sem ga videla je stal 350 USD, so pa od 150 USD naprej). No, saj imam še veliko časa, da si kaj primernega omislim. Zgleda, da bom rabla dva vozička: najprej enega za novorojenčka in potem enega takega za laufat.
Lep dan vsem skupaj želim.

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   jogging voziček
16.6.2005 12:24:26   
Primoza
OK poskusimo najprej odgovoriti na pojem off road: če so mišljene steze, potem se teči ne bo dalo, ne glede na to, kakšen je voziček.

Če pa so mišljeni makadamski kolovozi, pa je zadeva drugačna. V bistvu se da teči s vsakim vozičkom, najrimernejši so 3W, ki ima možnost nastavitve višjega držala in kjer je razdalja med držalom in "štango" - bremzo spodaj dovolj velika.

Nisem pa ne vem koliko pretekel z vozičkom, kvečjemu sem menjaval tek s hojo. Se pravi poiščite primerno makadamsko pot brez prometa in to je to. Drugače pa je naravnejši način gibanja z vozičkom hoja, lahko tudi zelo hitra. Vzroka je težišče, ki se ti z vozičkom spremeni in zadeva ni več tako naravna, ko tresljaje amortiziraš s pravilnim gibanjem rok.

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   jogging voziček
16.6.2005 13:53:03   
AlenkaE
Mi imamo quinny formula xl, ki je narejen za tek in rolanje. Sam se ga splača v Nemčiji preko e-baya kupit. Pri nas je kar precej drag.

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   jogging voziček
16.6.2005 23:12:23   
lin
Sicer sem zelo navdušena nad Quinny formulo samo se mi zdi malo pretežka za tekanje po Off-road!

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   jogging voziček
16.6.2005 23:27:08   
Annny
Jaz ti pa Q. Formulo lahko kar prodam:):)-:)-

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   jogging voziček
17.6.2005 7:23:33   
mirjamca
Hvala še enkrat za vse nasvete. Sem uspela pobrskati po netu, kako zgleda ta Quinny formula. "Fancy", ni kaj. V bistvu bom rabila bolj robusten voziček, zagledala sem se pa v tegale: http://www.joggingstroller.com/brand/bob/bob_ironman.shtml
Komentarji pri temule so kot da bi prebiral kako oceno za mountain bike. Samo kako do takega vozička, po možnosti rabljenega, pri nas prit?
Lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   jogging voziček
17.6.2005 19:21:20   
Annny
Tega vozička na našem tržišču ni....cena je resnično astronomska, nekje sem jo videla, vendar se natančno ne spomnim:zmeden::zmeden:

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   jogging voziček
18.6.2005 22:33:08   
lin
Tale mislim da je res najbolj primeren za joging samo nevem kje bi ga dobila,sem pa jih že par takih,mo nevem če prav enakih ma v tem stilu vidla.
Upam da ga boš dobila

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   jogging voziček
18.6.2005 22:47:58   
Gina
Po moje pa rabiš en jogger voziček, ki ima dosti velike in napihljivo -trde gume. Prednje kolo moraš imeti obvezno med tekom fiksirano, ne sme biti takrat gibljivo. Voziček mora biti stabilen, da se ne prekucne. Jaz imam nekaj takega, samo nima tako velikih koles, kot so na tvojih slikah, tale se mi zdijo skoraj kot na mojem biciklu.:)- Pa z njim ne tečem, ampak rolam pa, pa je ful stabilen, mali pa uživa. Pa ni noben quinni ali kako se že reče, ampak uvožen iz Avstralije, sploh firme na pamet ne vem, ker nisem na to mahnjena.
Če hočeš pa res tako zelo velike gume, pa pojdi na ebay, sem jih zihr na nemškem nekaj časa nazaj videla, ker me je hotel moj prepričati, da takega kupiva, pa nisem hotela.:)

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   jogging voziček
29.6.2005 12:32:47   
Pupica
Ojla!

Mi imamo Asahi twister sicer še nisem tekla z njim sem pa rolala. Meni zelo odgovarja, ker je sprednje kolo gibljivo, ima zavoro(ki še škriplje in jo lahko uporabljam, še namesto zvonca;) )
Je trikolesnik z velikimi napihljivimi gumami, tako da je tudi vožnja kolikor toliko leta tudi po neravnem terenu.

LP:rozica:

(odgovor članu mirjamca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?