|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julijke
29.6.2005 6:41:12   
CIPRESA
No danes pa jaz ospiram temo, sem se naspala danes res dobr, pa še celo noč sem spala-sem že pozabila kako je to. Zbudila sem se pa spet z bolečim grlom nimam pojma, kaj je to ali mi sedaj pada odpornost??? Samo da ne nabašem spet vročine.

Drugače pa naša :duda: skos nevem če bi lahko rekla brca, bolj se razteguje ker mi gre trebuh kar iz enega konca v drugega, pa izcedka mam mal, pa saj veste tiste fore od špikanja, trebuh ostaja pri 103cm teža pa +17KG.
Apetita pa sploh ni več tok, ko mi naš :duda: pritiska na želodec mi gre kar na bruhanje, pa vsak večer me peče zgaga,.... no tolk o jamranju.

Pri nas že sije sonček in menda bo spet soparno me je že zdaj groza, sonce prenašam brez problemov, to vlago in soparo pa sovražim :grrr::grrr:

Jaz imam še 27 dni do konca to je v primerjavi z vami še kar nekaj in pomoje bom res tazadnja. Moram pa priznat da je pa sedaj mene tudi začelo malo zvijati ko pomislim da se bo začelo pa da bo treba kar it... pa v petek imam G bom šla tja vsa prestrašena kaj če me pošlje naprej???? Pritisk bo spet na 160.

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julijke
29.6.2005 8:07:15   
PBJ
HOJLA!

Jaz sem še tudi med vami:):). Smo imeli nekaj problemov z računalnikom. Sedaj sem uspela prebrati, kako ste se pridno razpisale...
Mariborčanke se danes dobite na kavi.Saj jaz bi tudi,pa nimam prevoza, povrh vsega me pa zopet kolki bolijo, da komaj hodim:grrr::grrr:. A še katero??:zmeden2: Spim bolj slabo,zdaj me že kar pogosto zvija, tako da kar čakam, kdaj bo šlo zares. Zadnje dneve vedno bolj razmišljam, kam so naenkrat šli ti meseci nosečnosti:ups: in da bom v trenutku postala mamica.
V petek imam CTG in bomo videli kako in kaj...me že malce živčki dajejo;).
Danes bo menda spet :kuza: vročina. Najslabše mi je popoldan, ko je že vse pregreto in ni nič svežega zraka. Se mi zdi, da noge sedaj še bolj otekajo. Pa te otekline mene tudi bolijo. Včeraj sem bila zelooooo slabe volje, ker se mi je še en zob odlomil (je zgledal zdrav)in me precej moti. Sem klicala zobozdravnico in je sestra rekla, da naj raje pridem po porodu:grrr::grrr::grrr:. Upam, da ne bo začel še boleti. Ne vem, če je to znak, da mi primanjkuje kalcija:zmeden::zmeden:.
Cipresa, čim prej si pozdravi grlo.Vem, da je to neprijetno.

Sicer pa sem danes dopolnila 38. teden nosečnosti in bom zvečer dala kakšno slikico v "galerijo rastočega trebuha":):):). In sledi še 14 dni do konca :sloncek::sloncek:.


Držite se, drage moje in lep dan vam želim.:rozica::rozica::)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julijke
29.6.2005 8:19:16   
Dari
Ojla!

Ograja še ni preštrihana, imam zdajle še za kakšni 2 urci dela, pa bo. In kuhinja tud še ni čisto končana - je :love: včeraj celo popoldne montiral korito in pipo, kot bi imel dve levi roki. Pa ponavadi je tko spreten. Zgleda, da ga res malo živčki dajejo :)-. A vaše tudi kaj skrbi?
Mene tud bolijo otekline na nogah, če se jih dotaknem. Bo že. Saj je samo še dobrih 14 dni. Joj, prehitro bo minola tale nosečnost...

Lp :metulj:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   julijke
29.6.2005 8:54:19   
Meceno
Dobro jutro

Ooooo PBJ si še v enem kosu :bravo::bravo::bravo: , a ne moreš na :kava: :((:((:((
Kakšno stanje je pa pri drugih MB ? A se dobro počutite ? Prosim da mi poveste kakoliko nas gre na :kava: jaz bi da nas gre čimveč

PBJ, vrjamem da ni fajn ko takole zobje nagajajo, tega sem se jaz skos bala oz se še bojim, najbolj shit je to da imam zobarja še kar v KK, ker ne vem kdo v MB je resss dober :zmeden: , a ve katera ?

Mene tudi te odtekle noge bolijo, sploh ko stisnem ali masiram ( koliko lahko ), kako bi mi kopanje pasalo :sloncek:, samooo,...
Kolki,...AH in OH kritično, sem taka kot robot, hodim, potem pa zmanjka baterij :)-:)-:)-
Kg so pa sedaj + 16 od tega mi jih je mami nekak namontirala prejšni teden z kuho ( njam- njam )+3kg:ups:

To je to,...se še pišemo ,...

Prosim še enkrat da se punce registrirate za :kava:





Lp Meceno

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   julijke
29.6.2005 8:59:12   
sky
:bravo:Cipresa in PBJ še vedno vztrajata med nami!
Jaz se tudi že en teden komaj premikam. Zgleda, da mi je mala en živec zablokirala, tak' da hodim in javkam kot :hudicek:.
Mariborčanke in :kava:: ker se odpravljam v mesto, vas ne bom več brala in upam, da se boste dobile ob 11.30 v Euro parku pri Cafeteriji. Jaz bom sigurno krožila tam okoli, ker pa bolj slabo vidim:ups:, mi lahko kako "šalco" v glavo vržete, da vas ne zgrešim.
:nosecka: , imejte se lepo!
Saša

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   julijke
29.6.2005 9:02:31   
sky
Meceno, jaz pridem. Pa mislim, da je Talči tudi napisala, da pride. Malika pa bo imela mogoče delavce, tako da :zmeden:. Upam, da se vidimo!:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   julijke
29.6.2005 9:03:52   
Meceno
sky :bravo::bravo::bravo: že zaradi tebe pridem da ne boš res slepa, če nas nebi bilo ,...

Se vidimo ,....:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   julijke
29.6.2005 9:41:40   
Talči
Vroče...kot :hudicek:.

Ampak bomo preživele, ne?

Danes :kava: torej ob 11.30 - Europark, Cafeteria. Fejst trebuščke ven držite, da vas bom našla! Jaz pridem v živo rdeči obleki, tako da mi mahajte, če vidite kakšno takšno...
Pa krofe imam okoli gležnjev, tega pa zagotovo ne bo mogoče zgrešiti.
LP
Talči

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   julijke
29.6.2005 9:51:49   
Anonimen
Madona, danes pa invazija Mariborskih Julij :)-

Skratka, noč je bila v znamenju popadkov (kdo bi vedel, ali so bili nežno tapravi ali fejst močni lažni :zmeden: ) Pa glede na to, da vstrajam doma, zgleda ni hudga :ups:

Po eni strani bi jutri kar šibala rodit, po drugi bi pa še mal počakala (kaj že?!?!)...groza, nikol nam ni prav :)-

Ampak, moje drage, sem prepričana, da moj čas prihaja zelo hitro....in bom tolk prijazna, da bom ostala julijska mamica in ne junijska 9nebesa

Zaradi kil se pa ne sekirajte...na koncu (zadnjih 14dni kar nekak stagnirajo...al pa celo malo padejo...pri meni jih je -2 od prejšnjega tedna)
Pa tud pol zadnje dni je tko fino, ker se trebuh spusti in sprosti želodec :bravo: nič več ne peče zgaga, nič več ne tišči na bruhanje :bravo:
So pa druge stvari...tole krčenje pa filing, da boš zdaj zdaj dobila M je grozen :grrr: ampak, glavo gor, si jaz rečem...ŠE NOBEN NI NOTRI OSTAL :)-

Sicer bo pa v petek bojda 23 stopinj pa dežek :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   julijke
29.6.2005 9:52:48   
LONA13
No punce dons ste pa ful pridne,
jest sm ful slabo spala dons, me je v križu tko bolel ko :hudicek:, sem mislila da me bo treba že kam peljat.
No pa sem še zmerej doma. Sej niti nism čist sigurna a si že želim it al bi bla rajš še doma v enem kosu. Me je ful strah vsega..... Dons grem na pregled ob 12, bom vidla kaj mi bo g. povedala.
Drugače mam pa kg +20, strije mam sam po riti, noge mi nč :bravo::bravo:ne zatekajo. - vsaj nekaj!

Lp, Lona
Ljubljančanke kje ste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   julijke
29.6.2005 10:05:49   
Grascakinja
No, danes je pa normalen dan, ko ste se vse prefočkale pred mano :)-!

Mariborčankam sem odkrito fovš, ker bodo zdaj zdaj kofetkale. Bodo pa ziher dežurna atrakcija v Europarku.:)-

Boleči kolki, tudi jaz :(. Zgaga, ne več, pa želodec tudi ne :bravo:. O bolečih nogah sploh ne bi :((. Pritisnem na nart, pa je še pol minute vdolbina vidna. Noge težke ko cent, pa danes imam 1 kilo več ko včeraj - sama voda.
Res pa, da sem včeraj spet pretiravala z delom, samo kaj naj človek drugega, ko ima pa delavce doma. No, slavnostno izjavljam, da smo zabetonirali temeljno ploščo :bravo::bravo::bravo: in bo naslednji teden hiška začela rast ko konoplja, zdaj grem pa lahko rodit :)-!

Tinka74 prosim da mal podrobneje opišeš tole popadkovno stanje! Kaj, kako, kdaj, kako pogosto...????? Očitno me boš prehitela po levi, packa mala :bravo:!

Lona, ti si pa taka srečnica za dol past, če ti noge nič ne zatekajo! Blagor tebi 9nebesa!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   julijke
29.6.2005 10:09:07   
malika
Jaz danes ne bom mogla, ker nimam varstva za tamalega.Pa še na morje gremo jutri malo pogledat-sem se razkurila!!!!:morje: gre katera zraven?

Če se boste dobile tudi naslednji teden, pa imam skoz čas in se vas prav veselim.:bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   julijke
29.6.2005 10:18:23   
Anonimen
:bravo: moje noge sicer niso manekenske, ampak so pa veliko veliko boljše kot en mesec nazaj :bravo:

Ja, Pupa, če mi ne misliš odgovarjat na moja dooolgaaa sms sporočila, pol jest ne vem, kako ti bom kej ustregla :racka: :)-
Teli popadki so pa takile: trije so točno na 10 minut, pol kakšne pol ure nič ne dogaja, pol pa spet mal zašraufa :zmeden: sej ne znam opisat...vsi mi govorijo, da tapravih ne bom mogla falit...torej čakam, da me bo zvilo, da ne bom mogla dihat, mislit in živet in da bom lahko samo pizdila :ups:
Imam pa tist nesrečni izcedek, ki ni izcedek ampak samo mali flekec na papirju, ko se obrišem :zmeden:
Mah, ne vem....nekje globoko v sebi sem prepričana, da bom v roku enega tedna že v klubu "Prvič mamica", po drugi strani me pa vsake tolk časa preblisken, da itak pri vsej sreči, bom 100% čez rok :zmeden:

Pol pa se pejt bit noseč, ja :)-

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   julijke
29.6.2005 10:19:46   
Pia73
Še jaz, vedno med poznimi,.....

Skratka sem danes že bila pri moji G, pa je rekla, ja vi ste pa kar za rodit s tem ogromnim trebuhom,... :)- Je rekla, tale :duda: bo pa imel čez 4 kg. Pa sem jo potolažila, da je prvič tudi tako govorila pa je imel prvi sin samo 3.820 kg. Skratka vse je še čisto zaprto, :duda: je obrnjen z glavo navzdol, naslednji pregled pa imam 08.07. Aja zmerila mi je trebuh in se še enkrat začudila, namerila je 40 cm, tako od zgoraj navzdol,... Skratka sem za rodit, le še :duda: bo potrebno o tem prepričat,... :)-
Gre moja G na dopust 10.07. pa sem jo vprašala kdaj pride, pa je rekla, da takrat bom pa jaz že rodila, saj pride 24.07. pa sem ji rekla, naj ne bo tako prepričana. da jo znam jaz tudi počakat, glede na prvič,... Pa je rekla, da ni nujno, da se lahko zgodi, da ta drugi :duda: pride prej ven,...... No, pustimo se presenetit, jaz sem se že sprijaznila, da ko bo pač bo,...

No, sicer pa sem jaz v redu. Kg itak +17 kg, obseg trebuha 116 cm,.... samo kaj pa to, če se jaz v redu počutim! :bravo: Spanje je tako tako, jaz sicer spim a hodim vmes na WC, se preoblačim, pa preobračam, malo na levi malo na desni bok, ne morem ves čas na levem spati,.... Zatekam skoraj ne, hvalabogu,.. pa okorna sem. Strije pa se nekaj hočejo kazati po spodnjem delu trebuha, pa glede na to, da jih v prvi nosečnosti ni bilo nič jim malo oprostim.

Ne vem katera ampak ena je napisala, da kg na koncu stojijo, žal pri meni ni bilo tako, v prvi nosečnosti, so šle skoz gor, pa trebuh se mi ni čisto nič spustil do konca pa sem bila 8 dni čez rok, pa nikoli nisem imela nobenih popadkov, ne pravih ne lažnih in nikoli občutka kot, da bo prišla M. Odtekla mi je voda, takrat sem začutila popadek in to je bilo to. Čez 4 ure sem že držala našega :duda: v rokah.

No imejte se, jaz pa še malo pa mamo peljem pol pa po sina in na igrišče z njim,... :kuza::kuza::kuza:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 36t 5/7

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   julijke
29.6.2005 10:22:30   
Pia73
Aja, pa še nekaj sem pozabila napisati; blagor tistim, ki jim je nosečnost hitro minila, jaz sem delala do 33 tedna, imam že enega nadobudneža doma, sem ves čas aktivna in v pogonu pa se mi vseeno tako vleeeeečeeeee,.... jaz bi imela :duda: kar takoj, ko sem zagledala :modri: .

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   julijke
29.6.2005 10:26:58   
Meceno
Pravljica kaj pa ti , pa Buu ???
No, jaz sedaj grem, če bo še katera prišla veste kje smo, ziher bomo še tam do enih tako da ,...
Pridite na :kava:


Lp Meceno

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   julijke
29.6.2005 11:07:33   
LONA13
Mariborske Julije , še za nas Ljubljanske spijte :kava:! Uživajte maximalno, jest se grem pa zrihtat ker grem na pregled.


Lp, Lona

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   julijke
29.6.2005 11:13:35   
Eca
Tukaj še ena Mariborčanka. Žal ne morem priti na kavo,pa vas bi rada vse spoznala. Malo me je strah voziti avto, saj se mi na trenutke kar zavrti.
Rok imam v ponedeljek, tako da mogoče bom prva julija.

Uživajte na kavi in lp iz soparnega Mb-ja.


Eca

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   julijke
29.6.2005 11:54:01   
mateja 26
No,da še jaz zberem pogum.

Sicer redno berem forume oz. jih preletim,ker niti nimam časa zarad tamale(skoraj 13 mesecev).Zdajle mi pa začuda spi.

Opažam ,da imamo kar vse podobne probleme(otečene noge,boleč križ,otrdevanje trebuha,...)Še malo,pa bo bolje.

Drugače je pa tudi pri nas na Vrhniki že zelo vroče in soparno.Se bomo spe tnotri hladili in pokukali ven šele pozno popoldne.

Tiste,ki boste šle na kavico pa uživajte in vsem ostalim en lep pozdarav iz Vrhnike.

Mateja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   julijke
29.6.2005 12:06:45   
dvojčica
Se bom še jaz po dooolgem času pofočkala, da sem še med vami julijkami. Sicer je moj PDP 25.7., vendar bom imela induciran porod zaradi nosečniškega diabetesa že 7.7.! Torej bom ostala julijka.

Počutje pa lahko komentiram samo :hudicek: vroče....

Lp, dvojčica

PS. Štajerke UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   julijke
29.6.2005 12:17:45   
pravljica
sem še tu 8)
na pijačo me pa ne bo, oziroma me že ni...sva z malečko šele iz postelje, aja pa avta nimam...so nam včeraj iz kleti kolo ukradli in mora :love: izkoristit avto za v službo :((

včeraj sem bila zadnjič pri svoji G...zdaj pa samo še v porodnišnico, če ne prej, v torek, na PDP

kg ostajajo isti...nekje +15 (pri G - itak da jim narobe kaže :)- ), doma imam vedno 2kg manj :zmeden:

danes imam podplate otečene, da me ful boli, ko hodim...spat ni problema...samo ko se je treba prevalit z boka na trebuh ali na drug bok je :hudicek:
trebuh mi otrdeva, ampak ne boli, edino včasih so kao neke rahle menstrualne bolečine...spustil se tudi še ni...sploh ne vem kako to izgleda

mah, če bo pred datumom, bo moglo bit vse skupaj zelo na hitro, glede na to da še nič ne kaže :)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   julijke
29.6.2005 12:36:25   
malika
:)-:)-:)- pravljica a se spomniš, ko sva se čisto na začetku nosečnosti dogovarjali, da greva rodit 15.7.? Ti si rekla, da ima tvoj :love: takrat rd in da bi mu rada dala edinstveno darilo, jaz pa sem ugotavljala, da je 29.7. definitivno predaleč, pa še 15.7. bo moj Vito star 18 mesecev. :bravo:

kaj zdaj, dogovor še velja? Boš podaljšala še malo? :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   julijke
29.6.2005 13:17:04   
pravljica
joj malika...če bi se mogla sama odločit, ne vem kako bi se :)-
šment, da mora bit 15. še tak daleč :zmeden2:, ampak nikoli ne veš 8)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   julijke
29.6.2005 14:32:24   
Antigona
Pozdravljene julije!

Jst sem ravnokar iz Ljubljane, sem namreč v službo nesla ta zadnjo bolniško, in v ponedeljek končno nastopim s porodniško.:bravo::bravo::bravo:

Tudi jaz imam otekle noge, kolki me pa itak bolijo skoz. Ko se ponoč obračam iz enga boka na drug kr poka vmes.... Kg so +15, obseg pa 109... Upam da bojo tuki tud ostal, kg namreč....

Mateja 26 iz kje pa si? Tudi jaz sem iz Vrhnike in sicer priseljena. Bo ravno 2 leti kar sem se preselila... Bi bila zelo vesela če bi spoznala še kakšno Vrhničanko...

Lp, Sonja
:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   julijke
29.6.2005 14:36:19   
LONA13
Drage Julije, jest sm ravno s pregleda.
Mojemu dragemu :duda: se še pod milim nebom nikamor ne mudi. Ctg je bil krasen, tamal še uživa 100 na uro. Prejšnič ga je mal medl na mojem levem boku, pa je g. dons povedala da se je verjetn zapletu s popkovino :zmeden: ampak , da zdej se je pa rešil in sta bla že 2 ctg-ja o.k.:bravo::bravo::bravo:
Naslednji ctg mam šele čez en teden, pol pa če ne bo še nič (rok mam 9.7.) mam dva dni po roku merjenje pretokov?!. Potem pa preglede na dva dni s tem da je datum 16.7. datum poroda!!!!:bravo::bravo::bravo:

V najslabšem primeru bom še 17 dni težila in bom zoprna in najedala vsem okoli sebe:grrr::grrr::grrr::grrr:

Se pravi Tinka in Pupa zgleda da bomo našo domeno za en teden prestavile!Tm na prazno luno bo kr o.k. a ne?

Lp, Lona

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?