|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Natečaj za energetsko varčne objekte v Sloveniji
11.2.2010 23:11:06   
Eko Vila
Uredništvo priloge Moj dom, Eko sklad, j.s. in Celjski sejem tudi letos razpisujejo nagradni natečaj za energetsko varčne objekte v Sloveniji.

Na razpis se lahko prijavijo lastniki novih in prenovljenih stanovanjskih hiš, večstanovanjskih blokov in lastniki oziroma upravljalci poslovnih, proizvodnih in javnih objektov (šole, zdravstvene in druge javne ustanove ter poslovno-proizvodni objekti) v Republiki Sloveniji, ki sodijo, da so njihovi objekti energetsko varčni, in se strinjajo, da njihove izkušnje in dosežke javno predstavimo v prilogi Moj dom.

Razpis bodo zaključili 5. marca 2010.

Strokovna komisija bo po zaključku razpisa izbrala lastnike najbolj varčnih stanovanjskih hiš, večstanovanjskih objektov in lastnike oziroma upravljalce najbolj varčnih poslovnih ter javnih ustanov v Sloveniji leta 2010 in jim podelila posebna priznanja in nagrade za novogradnjo ali obnovo, in sicer za:
stanovanjsko hišo, večstanovanjski blok, poslovno-proizvodni objekt in javni objekt (šola, zdravstvena ustanova, druga javna ustanova).

Projektom, ki bi se izkazali z izjemno energetsko-okoljsko učinkovitostjo, bo komisija po lastni presoji podelila posebna prestižna priznanja – diamantni, zlati, srebrni in bronasti znak za posebne uspehe. Privlačne pa so tudi nagrade, ki so naštete v nagradnem skladu. Hkrati je nagradni sklad še vedno odprt za vse nagrajevalce, ki spodbujajo učinkovito rabo energije iz obnovljivih virov.

Vse prispele prijave bomo na kratko predstavili v prilogi Moj dom, zato vas vabimo k sodelovanju. Nagrajene rešitve bomo obširneje predstavili v posebnem snopiču v naši prilogi ob zaključku akcije, predvidoma maja 2010, nagrade in priznanja pa bomo podelili na sejmu Energetika 2010, ki bo na Celjskem sejmu od 18. do 21. maja 2010.

Če ste prezrli uvodne številke priloge Moj dom z objavo natečaja, v katerih je bil objavljen tudi prijavni obrazec, nas pokličite ali nam pišite. Na vašo željo prijavni obrazec pošljemo po klasični ali e-pošti. Za razpisno dokumentacijo pokličite na tel. 01/30-82-430 ali pišite na naslov Dnevnik, Kopitarjeva 2 in 4, 1510 Ljubljana (Moj dom: Varčni objekti 2010) ali na e-naslov miran.kump@dnevnik.si.

Vir: www.dnevnik.si


< Sporočilo je popravil Eko Vila RR -- 11.2.2010 23:12:06 >


_____________________________

Srečni trenutki štejejo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razbijamo mite o robotskih sesalnikih iRobot
Kljub temu, da si zaslužijo oznako najboljših domačih pomagačev, se robotskih sesalnikov še vedno drži nekaj trdovratnih...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?