|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...
1.9.2010 19:42:57   
Perlica76
Zdravo!
Naša mala zelo rada puza,dirja po kolenih,se mi pa smili,ker so vidno poškodovana od tega drsanja.Kako ve preprečite te poškodbice kolen?Jih imajo tudi vaši kobacajčki?Njo očitno to nič ne moti,so pa kolenca rahlo "črna",čeprav puza v dolgih hlačah.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...
1.9.2010 20:48:03   
hubi
Počakaj, da shodi, pa pride poletje. Potem bodo še obutana, krvava, polna hrast. Ne kompliciraj, to paše k miganju zraven. Super, da je tako mobilna.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...
1.9.2010 20:55:13   
Anonimen
Moj jih nima. Če njo ne moti se ne sekiraj, jo verjetno ne boli. Bo pa kmal minil, ko shodi.

(odgovor članu Perlica76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...
2.9.2010 10:25:36   
Katy78
Naš je skobacal lani poleti, kar pomeni da je kobacal z golimi koleni. Pa ga očitno ni bolelo, pa tudi nič niso bila odrajsana ali črna. Edino na morju, ko je kobacal po plaži po iglicah in drobnih kamenčkih, je pa včasih malo zajamral in imel rdeča kolena, ampak jaz sem ga kar pustila, če bi ga zelo bolelo, ne bi kobacal naprej kot raketa. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...
2.9.2010 13:12:27   
manna
Ja, že več kot 4 mesece kobacamo, kolena so skoz malo črna ali rdeča, hlače so vse zmuckane in zdrajsane. Zdaj bo pa menda shodila, pa bo boljš user posted image Me je motilo vzačetku, ampak sem se skulirala, zdaj se ne sekiram, če nje ne boli, tudi mene ne. Peremo pa hlače skoz..

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...
2.9.2010 13:31:42   
sazi
Če bi njih kaj motilo, najbrž ne bi tako navdušeno in s tako hitrostjo šibali naokrog. Sinko je shodil šele pri 20ih mesecih, do takrat pa noro šibal (z golimi koleni v poletni vročini) po travi, pesku, asfaltu - ni da ni. Je pa pozno shodil, bil zelo previden in je imel potem manj obtolčena kolena.
Hči je shodila malo pred enim letom, kobacala pa pozimi, praktično v dolgih hlačah po parketu (torej nežno za kolena). Pri njej je bil večji problem, ko je shodila, saj kar pogosto pade in je kar popraskana in potolčena. No, pa gre tudi že na bolje - sploh zdaj, ko ima spet pokrita kolena.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Plazenje,kobacanje in uboga kolenca...
4.9.2010 8:12:47   
Perlica76
Hvala za izkušnje!!Zdaj vem,da je to nekokao "normalno"-vsaj pri nekaterih!!!
Očitno bo naša prava divjakinja,saj ni sekunde pri miru in jo črna kolena prav nič ne motijo(kobaca se pa po tepihu in parketu v dolgih hlačah)!!!

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...
Zeleno blato: kdaj je čas za zaskrbljenost?
Otroško blato je visoko na seznamu skrbi novopečenih staršev. Kaj pomenita barva in konsistenca? Kdaj je treba biti zask...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?