|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nujno!
22.3.2010 15:21:26   
anabanana1981
A se je kateri mogoče zgodilo podobno..?
Naša pupa je v obdobju "vse nese  v usta" stara je 8.mesecov, čeprav zelo pazimo na vse manjše predmete, se je zadnjič na obisku zgodilo da je na tleh nekaj našla in hitro  nesla v usta, ko sem to opazila je že odpirala tako usta  kot da bo bruhala, vidl se je da ima pač nekaj  v grlu, šla sem s prstom noter in , jo potolkla po hrbtu nč potem je bilo v redu očitno je stvar pojedla, problem  nastane ker ima od takrat drisko, predmeta še ni pokakala-od tega je deset_ dni. Jutri imava zdravnika. Nisem hotela takoj zagnati vik in krik ker se drugače počuti dobro tudi ješča je.
Skrbi me to ker nevem iz česa je bil ta predmet in ker ga še ni pokakala.Ali ima katera podobno izkušnjo? Kako postopajo naprej? Bojim se da bo mogla na kakšno operacijo če se ji je to kje ustavilo!

hvala

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nujno!
22.3.2010 15:37:03   
tulpek
A je možno, da je bil "predmet" hrana?
Kaj več pa ne vem, še ni izkušenj.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nujno!
22.3.2010 15:38:57   
Gina
Najboljše da vprašaš jutri zdravnico. Možno je, da driska in to kar opisuješ sploh nista povezani. Čeprav 10 dni driske tudi ni ok...po drugi strani, če je otrok nagnjen k tem zadevam, se tudi to dogaja (mislim malo driske in potem ok, pa malo driske in potem ok...)  popolnoma brez nekih ekstra problemov in dehidriranosti.

Nam se je sicer tudi zgodilo - naša bejba je pojedla košček lista božične zvezde, ki je celo strupena. Pa ni bilo hb nič.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nujno!
22.3.2010 18:44:51   
Urska09
Hmm, po mojem res ni povezave med tem kar je pojedla in drisko. Karkoli je že pojedla, bi šlo ven v parih urah, najkasneje naslednji dan. Saj se ne more kar tako zataknit za 10 dni! Kam? Pa tudi dvomim, da bi ta "predmet" povzročil drisko. Razen, če je bi strupen. Pa še to bi izzvenelo v enem dnevu ali dveh.

Bolj verjamem, da gre za virozo. Naša ima drisko že 1 teden, pa se sicer čisto dobro počuti. Ravno danes sva bili pri P in je rekla da je verjetno viroza ali pa so krivi zobki.

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nujno!
22.3.2010 20:28:48   
manna
Naša tudi dostkrat dobi na tleh kakšno smetko, drobtino, košček kdovečesa, ..čeprav skoz sesam in gledam. Dvomim da je to lahko povezano z drisko. Ne sekiraj se, slišala sem že za vse živo kaj so vse malčki pojedli (gumbe, najlon, mravlje,..) pa nikoli ni bilo nič narobe.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nujno!
23.3.2010 8:28:50   
soncica01
pri nas je 1x od majhne budilke z zobki odgriznala majhen plasticen del ure. Hitro sem jo primila za noge in obrnala na glavo, tako da je v bistvu v zraku visela navzdol za par sekund in prav videla sem, kako je ven iz ust padel koscek ure. Res se slisi mogoce cudno, ampak ce se ti se kdaj kaj taksnega zgodi jo probaj hitro obrnati z glavo navzdol. Saj ji nic ne bo, glavno, da tisto kar je pogoltnala ven zleti.
Drugace pa tudi nasa vse pobira po tleh in nosi v usta. Vsak dan sesam ali brisem po tleh. Kaj češ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nujno!
23.3.2010 11:24:46   
anabanana1981
Najlepša hvala za odgovore!

Ja dans sva bile pri zdravnici dobili sva lonček za kakec za v  laboratorij, če ima mogoče virozo. Če bo pa ta negativen pa nato dobive še napotnico za abdominalno kirurgijo da pogledajo če je kaj v trebuščku,rentgen..Zdravnica je rekla da je možno da je driska od tujka (sploh če je od takrat naprej) če je v črevesju in kakec ne morem lepo  ven. No  čeprav trebušček ni napet in upam da je samo viroza...


Hvala še enkrat

(odgovor članu soncica01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nujno!
24.3.2010 21:53:41   
anabanana1981
oh kr neki te dohtarji...da povem kaj je sledil.Izvidi so bili negativni,kar pomeni da sem šla v pediatrično z napotnco,kjer mi je prijazna zdravnica pregledala pikico ker je bila precej živahna  je vprašala  če ima apetit,če je razpoložena itd. sem pritrdila ,nakar mi je razložila da nikakor ne more biti driska zaradi tujka (možno tudi da se je že razgradil-karkol je že bilo) ker če ne bi bil otrok tud siten,jokav,imel bi  napetga trebuščka in lahko tud kri v blatu,ter me poslali domov naj jo opazujem..lahko je driska od kakšne nove,hrane,zobkov,ali pa sem jaz kaj takega pojedla in je šlo skozi mleko..


v glavnem tresla se je gora rodila se je miš  :)

lp

(odgovor članu anabanana1981)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?