|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uh kok sem jezna...
7.7.2005 18:28:11   
tinkatonka
...zato ker sem cel dan že tok zaspana, da nisem nardila danes čisto nič, pa take plane sem mela.:(:(:(:(
Ta nosečniška zaspanost in utrujenost me je pa danes res čisto vrgla. Sem spala do kosila, pa potem še po kosilu, ki ga mimogrede nisem nič pojedla, ker mi je blo tok slabo. No šele zdaj sem vstala iz kavča, vse me boli in sem noro zmatrana, tko da bom pomojem čez kakšne dve uri spet ležala v postelji in spala. GROZA!!!!!!!!!!!!!!!

Prov jezna sem. Tole najino :duda: naju že zdaj heca, kaj šele bo ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   uh kok sem jezna...
7.7.2005 19:11:45   
Teni_
Joj, nekaj je danes v zraku. Jaz sem tudi že cel dan neka boga, samo spala bi, pa glava me boli že od jutra. Bom ravnokar znorela.

LP;
Mojca:nosecka:

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   uh kok sem jezna...
7.7.2005 19:29:38   
LONA13
ful je nizek pritisk v zraku

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   uh kok sem jezna...
7.7.2005 19:31:46   
ursi
Cao Tinkatonka!

Ma ni panike, sej vse pocaka. Res. Ce se bo pa kej samo naredilo pa se tolk boljs. Danc lepo nared se en krajsi sprehod, pol pa pod tus in mal pred tv pol pa v postlo, pa bos se tanajbol nardila. Sej je jutr se en dan.:)
Jest pa zal nimam te srece, da bi si lohk prvosla spanje do kosila. Morm zjutr ob 4.30 ustat za na siht.:( Sej ta teden se kar lohka ustajam, ampak cez dan sm pa cist gnila in ob malc komej drzim odprte oci.:zaspan:
Jutr je nov dan, pa ne delaj si prevelikih planov, da naus spet sebe pustila na cedilu. Drugace pa, tud pri meni je kar tamal sef. Ko se zmisle, pa letim na wc, pol pa a gre skozi zgornjo al pa skozi spodnjo lukno.:( Se bomo morl mal pogovort, ko bodo privekal na svet.:)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   uh kok sem jezna...
8.7.2005 0:26:09   
ribica.
Ti kr uživaj radosti prve nosečnosti. Po svoje je prav blaženo, ker si spanje lahko privoščiš. Ko boš drugič noseča, te bo mogoče kak mali pamžek budil, tako da zdaj uživaj.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   uh kok sem jezna...
8.7.2005 9:37:59   
tinkatonka
No ko sem vcerajsnji dan komaj prezivela, je pa danes za spremembo malo bolje. Sem si rekla, da me moja mala pikica pa že ne bo spravila iz tira, kljub temu pa sem že pred zajtrkom objemala s skoljko (tokrat prvic). No ampak bom ze pregurala ta dan. Ja obveznosti so pa take, da moram zdej v dveh dneh spisati do konca diplomo, če bo ratalo in verjemte da mi vsaka ura, ko se dobro pocutim veliko pomeni. No ja bo ze minilo. Se par tednov, pol pa pravjo da bomo iz tahudga ven. Kako ze pravjo, iz vasih ust v bozja usesa ;).


(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   uh kok sem jezna...
8.7.2005 11:02:00   
bobika
Včeraj je pa res blo nekaj v zraku, da nam je tak dišalo spanje. Tudi sma sem morala popoldan malo podremuckat, čeprav pred nosečnostjo sem veljala za nezaspanko. Mislim, pa da bo danes tudi nekaj podobnega kot včeraj, sem že sedaj :zaspan:
Kaj tebi tinkatonka je še sedaj slabo? Meni je dopoldan majn (le malo občasno) me pa bolj muči slabost zvečer, predvsem pa ko kaj pojem. Od prejšnjega tedna sem shujšala 2 kg. Mi kr paše, ker jih tak imam preveč. A tebe tudi kaj lakota daje - ponoči? Jaz sem mogla iti jest, tak je blo hudo.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   uh kok sem jezna...
8.7.2005 11:09:48   
tinkatonka
Jah jaz sem ena čudna sorta ;) Meni do sedaj sploh ni bilo tok slabo. V zadnjem tednu pa se imela pogoste slabosti, ampak nikoli bruhala (danes prvič). Tko da ko jem mi je slabo ko ne jem mi je slabo, nic mi ne disi prevec hrana. Pa prejsnje tedne sem spila do 4 litre tekocine na dan, zdaj pa komaj 1 liter, ker mi tud to ne pase. Groza...upam da me res hitro mine in da se mi ne bo zdaj, ko so se slabosti sele dobro zacele to nadaljevalo v drugo tromesecje. Nimam pa napade lakote, tud zvecer niti ponoci. Oh ja....ti ti :duda:...mi ze zdaj nagajas...kaj sele bo ;)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)


Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!