|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Magnetna resonanca glave
10.9.2007 20:11:27   
Pi-kica 1
V četrtek čaka mojega sinka ta preiskava in sem kar malo iz sebe. Spet narkoza in to nesrečno vstavljanje kanala...
Lepo prosim mamice, ki so dale to preiskavo s svojimi otroci skozi, da mi napišejo svojo izkušnjo. Predvsem me zanima, če greva isti dan domov in kdaj dobiva izvide.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Magnetna resonanca glave
10.9.2007 20:20:13   
doroteja23
Pi-kica mi smo to dali skoz pred približno enim letom. Imeli smo full probleme pri vstavljanju kanalčka. Ga nam na pediatrični niso znali vstavit in so ga potem specialisti v kliničnem. V glavnem mene je predvsem motlo to čakanje in ti bogi otroci, ki so bili že pošteno lačni.
Domov smo šli isti dan. MAlo smo mogli čakat v pediatrični zaradi narkoze, da nebi blo kakšnega zapleta. V kliničnem smo bili tak dolgo dokler se ni začela zbujat, potem pa so nas peljali v pediatrično z rešilcem, spremljal pa nas je zdravnik.
Na izvide smo čakali kr dolgo. Točno se ne spomnim kak dolgo, sem pa prepričana da nekje dva meseca. Mislim da.

Te lahko vprašam zakaj pa greta na magnetno resonanco?

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Magnetna resonanca glave
10.9.2007 21:50:06   
Pi-kica 1
Greva zaradi napadov vrtoglavice, da se izključijo morebitni organski vzroki. Upam, da bodo izvidi ok.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Magnetna resonanca glave
10.9.2007 22:29:58   
doroteja23
AJa. Pa kaj zgubi zavest? Pa kaj so mu delali eeg tud? Al so ga dali kr na magnetno? Katero oz. katerega zdravnika pa imata? Kaj imata v Mb magnetno al v Lj?

_____________________________

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Magnetna resonanca glave
10.9.2007 23:10:36   
lojzika
Evo v Ljubljani (lani)
En dan prej smo bli kao sprejeti, nato sem jih okoli 16 ure nahecala da so naju spustili domov spat, zjutraj sva bila ob 7 nazaj not. Tešč. Obvezno. Potem pa iz pediatričnega na klinični. Vse oni organizirajo. Tam potem spustijo najmlajše naprej. Pol morš vedet kok so lačni ob ene pol 10. Skratka gre kar hitro in lahka gresta potem domov. Po viziti

So pa vsi full prijazni in ti vse razložijo. Tudi ko se otrok zbuja iz narkoze si lahka zraven.
Izvide smo čakali cca kakšna 2 meseca. Mislim, pa da so nam rekli da če je panika te kar kmalu nazaj pokličejo. Mi smo pred MR bili še na CT glave.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Magnetna resonanca glave
10.9.2007 23:26:29   
Samoyedka
Uf, tale tema je pa kot naročena še za nas user posted image Mali ima makrokranijo in kljub temu, da so izvidi UZ OK, pa nevrološko vse super, ga hočejo dati še na MRuser posted image   Ne rečem, sigurno je bolje imeti zdravnika, ki se potegne za otroka in se hoče prepričati, če je vse res v redu, ampak...

Pikica, fajn odpravite user posted image


_____________________________

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...


(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Magnetna resonanca glave
10.9.2007 23:50:58   
maychika
mi smo en dan prej prišli tja na tešče (ker se niso znali zjasnit ali ja ali ne), da so jo pregledali in ji vzeli kri. tam smo viseli brezveze do enih, vmes je sicer dobila za jest, ampak kar pozno, tko da je bila revica res dolgo lačna. zaradi spremembe okolja pa niti ni mogla zaspat, tko da je zaspala še pred prvim ovinkom v avtu - neverjetno. sicer so bili zdravniki in ostalo osebje zelooo prijazni, ampak se ti otrok smili, ker je lačen ko user posted image  zaspan pa še bolj. no naslednji dan smo morali biti spet tam ob pol osmih (seveda revica spet tešče), je dobila kanal (tulila kot ne vem kaj, ampak večinoma bolj iz strahu pred zdravniki; jo je peljal noter moj mož...jaz nočem gledat kako jo mučijo)...tudi jaz ne maram igel). pol smo kar hitro bili odpeljani v kliničnega, in res je da vzamejo najmlajše naprej, ampak mi smo še vedno čakali skoraj dve uri na vrsto, pa je bila z nami samo še ena toliko stara punčka, vsi ostali so bili starejši. nekaj so mučkali. (še vedno pravim, da je bilo osebje vseeno prijazno, samo otrok se ti smili). ko smo prišli not, so ji najprej dali pomirjevalo (je bila kot kak pijanček, prav smešna), potem pa še anestezijo. se je sesedla v treh sekundah. pol smo mogli ven in so nas poklicali ko so jo dali da se zbuja. je kar nekaj časa rabila, da pride k sebi, ko pa smo jo preložili za transport nazaj, pa se je predramila in klepetala kot ne vem kaj. še pediater ni mogel verjeti, da je tako budna, ker običajno spijo še potem, ko pridejo nazaj na pediatrično. in pol smo čakali in čakali, da je dobila za jest. še piti ji nismo smeli dati (da se ji ne bi zaletelo zaradi slabih refleksov) samo smo ji dali piti kar kmalu, ker se je tako dobro držala. jedla je šele okrog pol dveh...haloooo....tik preden smo odšli domov.
rezultate bi naj dobili čez en mesec in pol in čakamo še vedno na njih. sem rekla da bom jutri klicala, ker bo jutri točno tri mesece odkar smo bili tam... mislim...birokracija. saj se tolažim, da če bi bilo kaj nujnega, da bi se potrudili in prej sporočili, tko pa vsaj upamo, da ni nič takega.

aja no mi smo bili tam zaradi hemipareze desno (slabše uporablja desno stran telesa, kar se je s fizioterapijo že ful popravilo)...

srečno v četrtek. imejte s sabo kaj za počet, predvsem pa bodite potpežljivi, saj osebje se ti itak posveti ful in so res prijazni, samo hudo ti je čakat to je vse. pa tisto špikanje. naša je odnesla od tam edino strah do belih halj. od takrat je tak jok kadar gre k zdravniku, da je joj.

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Magnetna resonanca glave
11.9.2007 21:55:00   
Pi-kica 1
Hvala vam za izčrpna poročila. Gremo pa v Maribor. Saj te postopke pred posegi več ali manj poznam, ker drugače hodimo pogosto na gastroskopije, a vseeno imam tokrat tak slab občutek. No, upam, da bo vse v redu, z izvidi vred. Doroteja 23, EEg so mu tudi že delali, izvid je bil OK. Zavesti pa neizgubi, le vrti se mu tako zelo, da mu oči begajo sem in tja, pa stati in hoditi ravno še kar nekaj časa ne more.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Magnetna resonanca glave
27.9.2010 14:00:22   
vseved
pozdravljene
imam 20 mesečnega sina,ki naj bi imu zdej magnetno resonanco čez dva mesca,zanima me kako to poteka,ker  na datum smo čakal eno leto,je pa imu veliko odprto mečavo in zarad tega ga pošiljajo čeprav ma zdej že skor ne čist zaprto,a ga pred magnetno še kej pregledajo al kako???

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?