|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaksne omare pridejo najbolj prav?
13.7.2005 12:38:09   
Sugy
Ker je pocasi ze cas :) moram opremiti otrosko sobico. Naredil mi jo bo mizar, zato se lahko zmisljujem po mili volji, kaksne omarice hocem.

Kaj mi predlagate, kaj pride najbolj prav? OK, previjalna s predalniki in kaksna polica nad njo. Kaj se rabim?

Kje imate vso to kozmetiko za otrocka?

A, pa se to me zanima: dojencka mislim kopati v kopalnici, previjalno pa bom imela v otroski sobici. V soli za starse so nam rekli, da mormo ful paziti na temperaturo, da otroka ful zebe. A je torej mal neugodno nosit ga iz kopalnice v drugo sobo, kjer bo sigurno malo nizja temperatura?

Hvala za vse prakticne nasvete!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaksne omare pridejo najbolj prav?
13.7.2005 12:43:52   
malika
Mi tudi našega kopamo v kopalnici in tako imam tam samo eno previjalno podlogo na pralnem stroju, pa ga tam zrihtam do konca.

Otroške sobice zaenkrat še nimamo, tako da ti glede omare ne znam svetovat, no tisto tapravo previjalno s predali pa imam v spalnici.

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaksne omare pridejo najbolj prav?
13.7.2005 12:49:54   
Sugy
aha, no sej to sem tud ze jest razmislala, da bi ga po kopanju previla kar na pralnem stroju, drugace pa v sobi :) Samo dokler nimas otroka, je to tak cudno razmislat (nimam nobene prakse, nobenih dojenckov okoli, kjer bi se lahko kaj naucila)

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaksne omare pridejo najbolj prav?
13.7.2005 14:44:26   
Anonimen
Ja, Sugy, kar tako naredi, kot je rekla Malika. Ni dobro dojenčka mokrega po stanovanju npsit, ali pa tudi zavitega v brisačo in ga oblačiti potem v bolj hladnem prostoru. Najbolje je, če je vse v enem, če gre, vsaj dokler je še čisto majhen. Jaz sem imela na previjalnem stroju tisto blazino za previjanje in je zelo praktična stvar. Sploh ne bi nikoli zamenjaval za previjalno mizo. Mi je bilo zelo praktično, ker je bila voda zraven.
Kar se pa omar tiče, pa meni najbolj prav pridejo police v omarah. Mi imamo po sili razmer v otroški sobi čez celo steno sedem--delno omaro in sem si naredila ravno obratno, kot bi moralo biti. Ta široki, dvokrilni deli so police, v ta ozkih je pa za obesit. Torej po mojem mnenju rabiš čimveč polic za zaprtimi vrati, da se ne praši. Dobro pa je imeti tudi kakšno malo nižjo omaro s samimi policami, bolj široko, brez vrat, za igrače. Da jih malček lahko sam vzame dol in jih ima pred nosom.

(odgovor članu Sugy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaksne omare pridejo najbolj prav?
13.7.2005 18:59:01   
neja
Čim več polic, kot pravi Splišni:)

LP

(odgovor članu Sugy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?