|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnice po...
14.3.2006 12:53:45   
Anonimen
Je imela katera težave s ščitnico po porodu? Kako se je to kazalo?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnic...
14.3.2006 13:54:28   
karinka
Jaz sem imela težave. Ko sem šla po stopnicah mi je srce razbijalo kot noro. Grozno sem se potila in ponavadi zvečer ko sem šla spat sem mislila da mi bo srce skočilo ven tako mi je razbijalo. Pa še hujšala sem. No saj ne da bi imela kaj proti hujšanju user posted image  samo potem sem bila pa res že kot pink panter in vse skupaj ni bilo nobenemu več podobno.

Dobilla sem zdravila  in zelo hitro je bilo boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnic...
14.3.2006 14:08:32   
Marogica
Nenormalna utrujenost, občutek, da bi lahko stoje spal(sem najprej pripisovala rojstvu otroka oz. vstajanju na 3 ure), cmok v grlu (pripisovala cigaretam), močno bitje srca(pripisovala tudi cigaretam), hujšanje, kljub temu, da jem kot volk. Šele po ca 6-8 mesecih sem odšla k zdravniku, ki mi je dal napotnico za specialista.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnic...
14.3.2006 14:08:40   
KIRA
živijo. jaz imam že leta na ščitnici. sem hodila delat ene preiskave v bolnišnico MB. s to cisto  pri meni se je začelo s tem, da sem pred leti v 2 letih pridobila na teži po 2x 12 kg, se pravi da skupaj  24 kg. tako eksplozivno, pa ni blo sprememb pri prehrani, tudi ne glede gibanja itd....
sedaj, leta pozneje pa je v nosečnosti blo glih narobe - sem na teži izgubila 12 kg, sedaj pa po porodu sem v 2 mesecih po koncu dojenja (oz- že ko mi je začelo zmanjkovat mleka) spet pridobila tistih 12 kilc nazaj - zgleda da se delovanje ščitnice vrača na prejšnjo raven in da se moji hormončki spet zabavajo.
drgač pa sem skoz imela tud ful težav z bezgavkami, najbolj pa s kožo  - leta in leta (razne mozolčke - v glavnem na hrbtu, dekolteju in na stegnih - vmes med bedri - butasto mesto, vem; na obrazu manj ali nič). resda se je to zadnje čase popravilo - najbrž so ugodno vplivale nosečnosti, ker med nosečnostjo praktično nixem imela nič težav s kožo, razen občano kakšen manjši izpuščajček, toje bilo pa tud vse.
v glavnem - ščitnico imam že leta malo povečano in cista je baje neškodljiva, ampak moti pa delovanje ščitnice - ne do te mere, da bi bilo direkt ogroženo moje zdravje - so pa določene posledice, kot sem že napisala.
LP

(odgovor članu karinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnic...
14.3.2006 14:51:32   
Anonimen
Mene daje predvsem zadnje 4 tedne ful utrujenost, slaba koža, mozolji po bradi in vratu, v zadnjih 5 letih sem se postopoma zredila za 12 kil ki nikakor ne gredo dol - čeprav enako jem in se gibljem stalno enako, sem iber razdražljiva, lase imam čisto slamnate, mrzle noge in roke, ponoči pa se zbujam v potu vsa mokra, srce pa razbija že ko hitro hodim ali pa grem po stopnicah. Aja, pa sem 10m po porodu, ne dojim že 4m. Med nosečnostjo sem nabrala še 12kil ki so šle že dol 6t po porodu, zdaj pa spet 2 nazaj. Bo čas za zdravnika, kaj?

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnic...
14.3.2006 14:55:43   
Marogica
Najbolje, da greš čimprej, ker za ščitnico je res dobro, če se prične čimprej z zdravljenjem. Bolje je iti, pa če ni nič, vsaj veš, da ni to.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnic...
13.4.2010 19:39:26   
koala.cek
hm, odpiram temo. me zanima kako ste rešile težave ?

sem 10m po porodu in imam povečan TSH in sumijo blago hiporitozo. sem šla danes z napotnico na polikliniko, pa so mi glede na izvide krvi in izvide ščitnice dali datum pregleda šele čez en mesec in pol.

počutje pa je včasih super, drug dan čisto posrano. kile pa...ja nekaj so šle doli, ampak glede na to, koliko se gibljem bi lahko šle večuser posted image

pa mozoljev je tudi ogromno. sploh po obrazu. kot bi bila spet v puberteti.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kako se kažejo motnje v delovanju ščitnic...
17.5.2010 12:39:08   
memole80
Mene je bolelo grlo več kot mesec dni, ampak niti pomislila nisem na ščitnico. Kasneje sem postala tudi zelo utrujena, zvečer pa me je treslo mraz kot hudič. Zanimivo...še pred minuto pa mi je bilo vroče in sem se potilo. Nato me je zdravnica napotirala k tirologu in so mi odkrili subakutni tiroiditis, ki se je pozdravil z jemanjem Medrola. Tirolog me je tudi opozoril, da se zna ponoviti po drugem porodu, ampak na srečo zaenkrat se še ni. Moram potrkati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?