|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako lep dan
17.7.2005 10:30:15   
urbancek
Kako je danes en lep, krasen dan.
Z Urbančkom sva popolnoma sama doma, uživancija, tudi kuhala bova nekaj na hitro (šnel varianta - zelenjavna juha). Ostali so se odpravili na izlet na morje, sicer bodo zvečer že doma, ampak prav paše biti en dan sam doma, ko lahko počneš, kar ti je volja. Edino, za njimi moram malo pospraviti, potem sem pa frej. Juhuhu. Ta mali je sedaj zaspal, tako da vas imam čas v miru vse lepo pozdraviti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako lep dan
17.7.2005 10:51:01   
CUKRČEK
Ojla,
zakaj pa tud vidva nista šla na morje??

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako lep dan
17.7.2005 10:57:36   
urbancek
Ker se mi s tem trebuhom za en dan komaj splača cjazit do Umaga in nazaj, raje v miru čepim doma in uživam, prav nič mi ni hudega in tudi fovš jim nisem, če pa ne bi bila noseča, bi pa valjda šla z njimi. Z Urbanom bova šla popoldne, če ne bo dež lepo nekam na sprehod, pa bo.
Lp

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako lep dan
17.7.2005 11:30:01   
dory
uau...verjamem,da je fanj bit sam doma:bravo:..sam stirje otroci8)..daj povej od kje ti energija,ker jst se enga ne morem ukrotit:zmeden2:

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako lep dan
17.7.2005 11:35:46   
ZARA
Urbancek,sam da se maš fajn :bravo:
Pri nas je pa oblačno :bravo:...

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako lep dan
17.7.2005 12:10:18   
urbancek
teja&maj saj veš kako pravijo več jih je bolje je, če je samo eden se ti stalno smuka okoli nog, če pa jih je več se med seboj kar fino zamotijo, tako , da ni problem. Glede stanovanja pa smo ineli včasih tipi topi, da si lahko jede s tal, danes pa se najde tudi kakšna smet na tleh, pa tudi posoda včasih ostane do večera nepomita, kadar imamo spravilo sena ali podobno, pa se nobeden ne sekira. Ko imaš čas pač pospraviš malo bolje, drugače pa počaka, saj nobeden ne naredi nič namesto tebe. Meni sicer punci že kar pridno pomagata ( 13 in 11 let) tako,da ne smem jamrati zaradi dela. ko pa so majhni pa je seveda malo težje, pa še če je mož zahteven , kar pa moj ni. Rad ima čisto, skuhano, oprano in speglano ampak ne komplicira, če se kakšen dan vsega ne da realizirati, sploh sedaj, ko sem noseča, mi je malo več odpuščenega in mi tudi znosi težje stvari (pranje, v smeti, težje lonce...)
Toliko o veliko otrocih
papa

(odgovor članu urbancek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?