|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup stajice?
18.7.2005 22:06:53   
Alina
Pozdravljene!

Sem začela razmišljati, da je že kar nekaj časa minilo odkar sem vas prosila za kakšno pomoč. Včasih so vprašanja kar deževala iz mene, sedaj pa kar pozabim na računalnik. Mogoče je krivo poletje.

Prosila bi vas, da mi malo poveste glede uporabe stajice.:zmeden: Mi jo toplo priporočate? Se vaši malčki radi igrajo v njej?:sloncek: Kakšna naj bi bila, saj veste, da so cene zelo različne (v BC je ena za 10.000,00 SIT druga pa za 16.000,00 SIT). Mika me, da bi kupila kar prenosno posteljico, da jo lahko uporabim na morju. Kaj mislite ve o tem?

Želim vam lep večer in mirno noč.:angel:

Hvala že v naprej za vaš trud.


Lp, Alina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nakup stajice?
18.7.2005 22:11:14   
total
Zdravo,jaz mam sicer stajico sposojeno,čist novo in mi ni žal da je nisem kupila,ker se moj sonček spolh ne zamoti v njej,sam stoji noter in pleza,ter hoče ven.Najprej sem jo imela namen kupit in mi jo je prijateljica odsvetovala in mi jo posodila,ker njen tamal ni bil noter skoraj nič,sam jokal je.Tako,da se sama odloči.

Lp :rozica:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nakup stajice?
18.7.2005 22:13:24   
Anonimen
Mi je nimamo. Je nismo imeli niti namena kupit. Mali ima urejen igralni kotiček. In je sploh ne pogrešamo. Oz. nikoli nisem pomislila, da bi stajico imela.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nakup stajice?
18.7.2005 22:42:41   
malika
Jaz stajice nisem rabila, mali niti ni hotel biti v njej, tako da je pomoje tudi ne rabiš.

Če pa imaš namen kupiti prenosno posteljico, pa jo lahko uporabiš za eno in drugo.

Ti pa priporočam igralni kotiček, ki ga uredi za tamalega, kot ti je že Kristina napisala :bravo:

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nakup stajice?
18.7.2005 23:11:58   
Maxica
Ja, čist odvisno od otroka, kakšen je. Jaz si namreč ne morem predstavljati življenja brez stajice. Smo jo kupili takoj, ko mi je :duda: prvič padel s postelje:( (star je bil dobrih 5 mesecev). Je res živ fantiček in ga je takoj polno stanovanje. Tako je pa lepo v stajici in notri ima en kup igrač. Sicer sedaj več ali manj stoji in gleda ven ter na tla meče igrače:zmeden:, ampak tako je vsaj na varnem. Ne vem sicer, kako bi drugače lahko v miru skuhala kosilo ali kaj drugega naredila. Tako vsaj vem, da je na varnem in mi ni treba vsako sekundo čekirati, kaj dela. Seveda, če je pa otrok bolj miren in se igra pri miru, pa stajice ne rabiš. Se bo pa sedaj, ko bom šla v službo:(, pazil pri moji mami, tako da sem mu pa kupila še prenosno posteljico, da jo bo imel pri njej. Tam se bo lahko igral in spal notri.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nakup stajice?
19.7.2005 9:05:52   
viv_
Mi smo imeli sposojeno in se je kar obnesla. Bila je taka s široko pleteno mrežo - prav mi je pa prišla tam od 5 mesecev pa nekje do 10 mesecev, predvsem zjutraj.. Tamala je bila že vsa na spidu, jaz bi pa še spala, pa sem jo dala za kakšne pol ure še v stajico, da sem jaz še malo poležala... Po pol ure se je pa naveličala.

Pa Mirna je bila že zelo hitro mobilna (9 mesecev je shodila) in ko je nisem hotela "za ritjo" (recimo na wc-ju) sem jo dala v stajico, pa ko sem se šla tuširat...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nakup stajice?
19.7.2005 10:56:38   
Pikabu
Mi imamo kar prenosno posteljico za stajico, ampka noče biti kaj dosti v njej. Jo dam le takrat, ko je ne morem paziti, ali vzeti s seboj, da na hitro kam skočim (WC, klet,...). Sicer je pa mnogo rajši kar na tleh, da se plazi okrog.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nakup stajice?
19.7.2005 11:40:23   
skuštrana
Meni pride prav predvsem zjutraj, ko se zbudiva, Lahko v miru spijem kavo ona se pa mal notr zamoti...Drugače pa noče bit notr, sem kupila pa rabljeno za par tisočakov tako da mi ni žal..Če bi pa novo kupovala, nevem za kolk gnerja pol bi mi blo pa mal žal...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Čudovita porodna zgodba, ki jo morate preb...
Nenadoma, prvič v mojem življenju, mi ni bilo pomembno, kaj si mislijo drugi. Ko sedaj gledam za nazaj, mislim da je to ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?