|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tiste na bolniški
15.3.2010 11:08:10   
Anonimen
Živjo. Mene pa malo zanima kaj počnete doma tiste, ki morate biti na bolniški, sploh če morate večina dneva preležati?

Sama sem pred kratkim zaradi kratkega materničnega vratu na dobri polovici nosečnosti ostala doma in večina dneva sama. Če se po čudežu ne bo podaljšal bom vrjetno morala tako ostati do koncauser posted image .  Vem, da je to najmanj kar lahko naredim da bo za user posted image najbolje ampak sem skoraj da postala depresivna prvič zaradi stalnega strahu in drugič zaradi tega ker pač težko bit cele dneve doma sama (sploh ker sem imela še nevem koliko načrtov).

Vesela bi bila kakšnega odziva (bodoče) mamice v podobni situaciji.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tiste na bolniški
15.3.2010 11:24:23   
baguSka
Tud mene verjetno tole caka v kolikor mi uspe zanosit. Trenutno sem v postopku in ce bo vse ok, bom konec tedna ze grela in me caka pocivanje... kako bo sledilo potem od testa naprej, pa se ne vem, ampak glede na moje zdravstveno stanje VEM, da bom maksimalno pocivala... pa se veliko jih je, kot vem.
Jaz zase vem, da bom vsaj kuzka mela ob sebi. Sicer se ne bom ne vem kako naveliko igrala z njim al pa karkoli, ampak vsaj obcutek nekoga ob meni mi bo verjetno olajsal vse skupi. Poleg tega sem se zacela ukvarjat s slikanjem in bom risala... gledala TV... igrala kaksne igrice... ce bom tok pri moceh in ce bom tok ok, se bom zamotla vsaj s skuhanjem kosila... vem da mi prou lustno doma za stirimi stenami ne bo, ampak bom poskusla nardit VSE, da se bom fino pocutila in da ne bom zapadla v kaksno depresijo ali kej pdb, ker bom s tem samo skodovala sebi in otroku, ki bo rastel v meni...
Kot sem rekla, jaz se nisem tam kjer si ti zdej, vendar pa se na to ze nekako pripravljam, pa kadarkoli me ze doleti tole, ze sedaj delam na tem in se pripravljam na to nekako...

Zal ti kaksnega pametnega nasveta ne znam dat, razen da pocni karkoli da se zamotis. Ce lezis v postelji non-stop tudi lahko mariskej pocnes... preberi si cimvec kaksnih knjig - upam da rada beres... poglej si kaksne zanimive oddaje, dokumentarne filme, filme... vzeli v roke kaksno igrico in se igraj... zacni risat, pisat... resuj krizanke, pleti pulovercke!! Karkoli se spomnes in kar te veseli!!

Bo pa tud meni prisel fajn kaksen nasvet.. tko da lepo da si odprla to temo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tiste na bolniški
15.3.2010 12:08:19   
aluš
Se navadiš.
Meni se je to sicer zgodilo pred leti. Zadnje šriti mesece sem v bistvu preležala oz. prepočivala.

Ta prvi teden mi je kar pasal, sem se mal odpočila. Ko je bilo 3 tedene mimo sem rekla, da se mi bo zmešal, če bom mogla do konca tako ležat. Pa je bilo ravno to. Pa tud zmešal se mi ni. Če bi me po enem mesecu in pol posla nazaj delat, mi ne bi bilo prav čist nič všeč. Sem se kar fajn navadla.
Dopoldne sem v glavem preležala. Vmes sem zlikala,obesila, mal pospravila, ampak to je bilo za 1 uro dela na dan, ko sem lahko sproti, s čiščenjem nisem nič pretiravala - nisem mogla, ker me je vse bolelo, samo če sem dve uri okrog šetala. Sem ležala, brala, gledaa TV, internet, potem sem šla po starejšega otroka v šolo, popoldne sem bila pa mal več pokonci, da sem se mal posvetila sinu. Tudi v trgovino sem šla kdaj pa kdaj, drugač pa res nisem nič kaj okrog hodila. Mi je bilo težko, ker me je vse bolelo.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tiste na bolniški
15.3.2010 13:18:47   
Penelope84
Anonimna, jaz semnoseča šele prvi mesec, vendar moram bit na bolniški, ker so delovne okoliščine v moji službi pač take, da ne smem bit tam. Seveda zaenkrat se lahko normalno gibam in sem še vedno športno dokaj aktivna, ker sem bila tudi pred nosečnostjo, vendar sedaj bolj pazim.

Na tvojem mestu pa bi veliko brala, brala, brala, o nosečnosti, o otroku, skratka brala bi knjige, ki bi me zanimale, pa so ljubavni romani so pa ljubavni. Glej Tv, ali pa postani umetnica za barvanje okvirjev. Kupi si lesene okvirje za slike, kupi barve za les in pobarvaj nekaj okvirjev, vmes pa si reci "tale bo za prvouser posted image slikico". Lahko pa namesto barv uporabiš kavo in jo z pištolo limaš na okvir,.....Možnosti maš dosti, samo če imaš voljo. Drugače pa si pišimo
Lp

(odgovor članu aluš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tiste na bolniški
15.3.2010 15:32:29   
milena2222
Jaz sem že od vsega začetka na bolniški( prej pa v službi od jutra do poznega večera, delovna tudi vikende )...Se navadiš in nekako si najdeš zaposlitev,da ti ni dolgčas.Vmes sem seveda imela obdobja,ko sem že imela vsega dovolj,ampak so k sreči hitro minila.Pač bereš,pa malo po net-u brskaš,vse tisto,za kar prej nikoli ni bilo časauser posted image

(odgovor članu Penelope84)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tiste na bolniški
17.3.2010 12:53:35   
daya
Živjo!

Mene pa zanima zaradi kakšnih vzrokov ste na bolniški, ker se mi zdi, da zadnje čase ful poredko dajo nosečnico na bolniško, pa me res zanima kdaj pa upoštevajo in jo odobrijo.

Hvala in lep pozdrav,

Daya

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tiste na bolniški
17.3.2010 12:59:13   
m_o_i
jaz sem doma ze pol leta in tak bo do konca nosecnosti....najprej je super, potem se pa zacne-doooolgcaaaaasuser posted image
beres, gledas TV, se gres mal pomartinckat na kako kavo (vsaj vreme se je pravo zacelouser posted image ), spis (moj ritem spanja je v razsulu! obcasno zamenjam dan za noc...), poslusas, kak mores uzivat, ker potem ne bo vec casauser posted image , resujes krizanke in to je to...

vzrok pri meni: delo s hlapnimi oz. nevarnimi snovmi(pa EMSO verjetno tudi, samo tega mi ni na glas reklauser posted image )

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tiste na bolniški
17.3.2010 14:29:02   
country
Zanimiva tema, vsaj zame, ker ne razumem, kako vam je lahko dolgčasuser posted image .
Pa nobene ne obtožujem, da ne bo pomote. Tudi sama sem doma, sicer sedaj en mesec, do pdp pa imam še 5 tednov... če bo.

Meni se namreč dogaja, da mi časa zmanjkuje, pa moram tudi ležat in mi prav paše. Sicer vstajam od 6 do 6.30 enkrat in hodim spat od 23, 24h, pa mi je dan kljub temu prekratek. In to tudi s sedečim in ležečim "delom". OK, priznam, imam dve in pol letnico, ki jo precej animiram, vendar se trudim da se veliko tudi sama zamoti saj bi rada da potem ko prideta nova člana ne bo preveč navajena moje družbe.

Drugače pa se rada usedem za klavir, na rač. spišem kakšne note, ZELO rada berem, se sproščam, v mislih načrtujem stvari, ki jih sama ne morem/smem zdaj narediti, pa jih potem moj možek.

Rada bi se naučila štrikat ali kaj podobnega, pa mi časovno ne znese, šivat ne morem, ker ima moja hči malce prerada stroj user posted image , spravljam se risat, pa tudi ni časa. Dosti se ukvarjam tudi s kuhanjem, saj zelo rada kuham in preizkušam nove recepte. (To pišem kot ideje za tiste, ki vam je dolgčas.)

Upam, da vam nosečnost mine prijetno, saj je res kar je baguSka napisala, da stres negativno vpliva na otroka, poleg tebe seveda.

Sicer pa sem na bolniški zato, ker ne morem več dolgo normalno sedet, niti stat ali hitro hodit, ne morem več igrat vseh inštrumentov, ki jih poučujem. Moram pa počivat in pričakujem dvojčka.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Tiste na bolniški
17.3.2010 20:02:55   
Martinčka
no jaz sem na bolniški že od 1.1.2010 in bom do poroda 21.7.2010 ostala doma! do pred enim tednom sem morala res skos počivat in sem skos ležala... vmes bila dvakrat v bolnici, in spet samo ležala... bilo je za znooooret!!!! umirala sem od dolgega časa, vse mi je šlo na živce, vse me je bolelo od ležanja in sme bila sitna k šus... kot gospodinja sem bila neuporabna in sem norela ker nisem smela nič delat... če sem kdaj kaj grešila in sem hotla kaj skuhat, po tleh pobrisat nisem celo noč spala ker sem mela takšne krče... tako da sem se potem kar držala počitka...
kaj sem delala ko sem ležala? gledala televizijo ki sem jo imela vrh glave... na koncu sem jo že imela čisto na nemo ker je slišat več nisem mogla... kaj sem prebrala, narisala en kup različnih načrtov kako bo zgledala otroška sobica in vse narisala kaj bom dala mizarju delat.... potem sem ugotovila da lahko imam računalnik na mizici za jesti (tisti za v posteljo na nogicah) in sem gledala in iskala vse mogoče stvari na internetu...
skratka umirala sem od dolgega časa!!!! najbolj sem se veselila dnevov ko sem šla na pregled ker sem se lahko lepo oblekla in šla v "civilizacijo"... če je bil slučajno lep dan sem šla ležat na ležalnik na teraso!
evo in to je to.... Tako da ne vem country kako ti ni jasno da lahko nekdo znori od dolgega časa... verjemi da kakšen teden ali dva še pašeta, potem pa bi dal vse da bi lahko kaj postoril po hiši ali šel v službouser posted image

zdaj se že dva tedna počutim precej bolje in več ne ležim tako strogo in sem postala nazaj gospodinja ki kuha, pere, pospravlja... samo likam še ne, ker ne morem tako dolgo stati na mestu... in sem zeeelo srečna da se lahko spet več gibam... tudi ker obnavaljava en del stanovanja in mi je prav fajn pobrisat prah ki se naredi in že razmišljam kako bom ta vikend čistila kozarce da jih bom zložila v omareuser posted image user posted image user posted image
danes ko sem imela pregled sem si pa tudi vzela čas in šla v pizzerijo na testenine in malo pogledat v cvetličarno če je kaj novega in se takoj počutim spet bolj "človeško"....


(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Tiste na bolniški
18.3.2010 9:28:55   
vvvv
POZDRAVLJENE VSE user posted image

Še jaz se vam pridružujem, na bolniški sem že četrti mesecuser posted image , noseča pa sem 19 tednov. V mesecu decembru sem nekaj malega krvavela in me je dal moj G na bolniško. Dva dni sem krvavela še v januarju, potem pa hvala bogu se je s tem končalo. Ampak moj G mi še kar piše bolniško. Decembra pa januarja sem res bolj ko ne preležala, občasno sem šla tudi kaj v trgovino in kam na obisk, drugače pa sem se zamotila s televizijo, internetom in moj hobi delanje gobelinov. Ko pa se spraviš delat gobelin, ti pa dve ure minejo takoj. No sedaj v februarju in marcu pa kar dosti več že gibam, hodim po trgovinah gledat stvari za našo user posted image , potem kaj skuham, malo pospravljam, pa delam gobelin še vedno in gledam tv. Seveda pa obvezno grem vsak dan tudi na sprehod. Drugače pa ja, tut meni so se na začetku, ko res nisem nič delala, dnevi vlekli ko ne vem kaj. Dan sem zamenjala za noč, vse me je bolelo od ležanja, skratka sej same veste katere ste doma, za znoret dolgčas. Sej ti paše bit kakšen teden doma, potem pa komaj čakaš, da greš v službo, če ne druga, vsaj nisi pod tem strahom kdaj te bo kdo prišel kontrolirat ko si na bolniški.

Če pa je kateri dolgčas in je za računalnikom pa naj kaj napiše, pa si bomo dopisovali.
Lep pozdravček vsem

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Tiste na bolniški
18.3.2010 13:40:35   
tix
ojla.




Če pa je kateri dolgčas in je za računalnikom pa naj kaj napiše, pa si bomo dopisovali.
Lep pozdravček vsem


jaz sem zmeraj zauser posted image

Jaz sem šele začela z bolniško, ta mesec, pa imam že vsega dovolj :)

Se mi zdi, da je vseeno malo drugače a si na bolniški zaradi narave dela ali si doma in moraš mirovati. Tudi jaz nisem za nobena gospodinjska dela, dam kaj kuhat potem pa dam čez user posted image na lep dan grem za 15 minut ven na zrak, drugače pa večina dneva preležim. Na pamet znam že ves tv spored z vsemi limonadami vred ( s tem, da jih prej nisem nikoli gledala), malo vmes preberem ali pa brskam po internetu po prenosniku zraven na kavču. Trenutno še gre, sej si predstavljam, da se bodo stvari do naslednega pregleda čudežno uredile user posted image

Sem si prej nabrala cel kup knjig o otrocih, pa jih zdej ne berem ker me kar v user posted image spravijo, se pa trudim bit pozitivna user posted image

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Tiste na bolniški
27.3.2010 13:09:53   
BRinME
Pozdravljeneuser posted image

Sem nova na forumu. PDP je 29.10.user posted image
Ker sem krvavela že na začetku sem tudi jaz že cel mesec doma in moram kar počivat. Kakšen dan mine hitreje, kakšen počasneje, ampak nekako gre.
Bom pa kr do konca na bolniški tko da me kak dan že kar malo obup daje...ma bom že preživela.user posted image

Me pa zanima a ve greste kam daleč od doma? jaz ne upam dlje kot do mame na obisk. Nekatere ni strah it nikamor...vendar so že 2 moji kolegici pršli kontrolirat domov. Ne vem jst če je za tvegat...ampak oprema za dojenčka se ne bo sama kupila in papirji se ne bodo sami uredili...user posted image

LP

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Tiste na bolniški
29.3.2010 10:07:50   
vvvv
BRinME pozdravljena in čestitke za tvojo nosečnost!

Jaz sem tudi že 4 mesec na bolniški, sprva sem sicer res skoz ležala, ker sem imela dve lažji krvavitvi, sedaj pa že skoz hodim okrog, grem v trgovino, na obiske, na sprehode, hodim tudi stvari za našega dojenčka gledat okrog po trgovinah in se prav nič ne sekiram, če me kdo pride kontrolirat. Nihče na svetu ti ne more in ne sme omejiti gibanja, sploh pa nosečkam, ki se pa moraš gibati. Čisto logično je, da moraš zase tudi v trgovino, da si moraš urejat tekoče zadeve in da tudi moraš pripravit stvari za user posted image . Ali jih pa vprašaj če bojo oni to nardili zate??? Prosim te ne se s tem obremenjevat, ti sam pojdi kamor te je volja. Če te pa slučajno kdo išče boš pa rekla, da si bla na sprehodu. V najslabšem primeru ti lahko prekine bolniško, boš šla pa drugi dan nazaj k svojemu zdravniku pa jo boš zopet dobila. No sicer jaz v štirih mesecih še nisem imela kontrole. A misliš da boš do konca na bolniški? Meni je rekel moj G, da bi šla že prejšnji mesec delat, pa se je potem nekako odloču, da mi še za en mesec podaljša, tko da bom sedaj v četrtek videla kaj bo, ko imam pregled. Vem pa da ti je sigurno že zelo dolgočasno bit skoz doma.
Skratka, samo ne se prosim sekirat zaradi kontrol.

Lep dan vam želim, pa da nam nosečnosti čim hitreje minejouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Tiste na bolniški
29.3.2010 15:37:21   
Anonimen
mislim, da pri tej temi ne gre za kontrole, ampak za tiste, ki morajo ležati. Leže se seveda malce teže kuhauser posted image .
Mene to čaka (vsaj nekaj časa). ker sem v postopku zaključevanja podiplomca, bom študirala. Zbrala sem vso literaturo, zako, da imam na tone knjig, ki jih moram preštudirat. zadala sem si, da do poroda končam, oz. naredim res največ kar je možno. In glavo filat gre tud leže. Tako da jaz predlagam študij, študij, študij, ...ne bo škodil ne vam, ne otročičkom.

(odgovor članu vvvv)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Tiste na bolniški
29.3.2010 15:51:17   
vvvv
ANONIMEN v zadnjem postu od BRinME, če sem dobro prebrala, gre ravno za kontrole in pa ali je tvegano hoditi okoli, ko si na bolniški. Tako, da se ti opravičujem če jaz to mogoče drugače razumem. Drugače pa ti želim veliko uspeha pri študiju ter da ti ga uspe končati. Če bi jaz imela kaj za študirati bi verjetno tudi, tako pa je hvala bogu to za mano.
lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Tiste na bolniški
26.5.2010 14:59:34   
BRinME
pozdravljene souser posted image ki morate bit na bolniški...user posted image

tiste ki boste, ste ali ste bile celo nosečnost na bolniški...zanima me ali se res ne da pokoristit dopusta pred porodniško??? user posted image
mi je omenila kolegica, da naj niti ne sprašujem, ker mi bojo rekli na komisiji, da če sem rizična od začetka naj bom kar do konca...?? A je res kaj na tem?
Ker jst sem bila rizična samo prve 3 mesece, pol bi lahko šla delat...samo so mi na firmi rekli, naj ostanem kar celo nosečnost doma, ker mi nimajo kaj lažjega dat delat...
A ma kera kakšno podobno izkušnjo?user posted image

(odgovor članu vvvv)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Tiste na bolniški
26.5.2010 15:05:24   
benika
Ti lahko prekineš bolniško kadarkoli in pokoristiš svoj dopust! Mislim, ne vem kje folk pobira take neumnostiuser posted image

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Tiste na bolniški
26.5.2010 15:18:06   
BRinME
ja res se mi zdi malo čudno in neumno, da bi bilo res tako, da ga nebi mogla pokoristit...user posted image
A pa to moram kaj povedat moji G al komu naj povem če bi rada prekinila bolniško?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Tiste na bolniški
26.5.2010 16:10:22   
benika
A pa to moram kaj povedat moji G al komu naj povem če bi rada prekinila bolniško?


Poveš tistemu, ki ti odpira bolniško. Pri nas je to osebni zdravnik. Enostavno greš tja kak dan prej in poveš, da želiš z dnem tem pa tem zaključiti z bolniško. Simpl.

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Tiste na bolniški
26.5.2010 18:26:13   
BRinME
hvala...user posted image pa je res čisto enostavno...sem pa mislila da je treba letat od pisarne do pisarne...user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Tiste na bolniški
26.5.2010 18:41:43   
luan
IZVIRNO SPOROČILO: BRinME

pozdravljene souser posted image ki morate bit na bolniški...user posted image

tiste ki boste, ste ali ste bile celo nosečnost na bolniški...zanima me ali se res ne da pokoristit dopusta pred porodniško??? user posted image
mi je omenila kolegica, da naj niti ne sprašujem, ker mi bojo rekli na komisiji, da če sem rizična od začetka naj bom kar do konca...?? A je res kaj na tem?
Ker jst sem bila rizična samo prve 3 mesece, pol bi lahko šla delat...samo so mi na firmi rekli, naj ostanem kar celo nosečnost doma, ker mi nimajo kaj lažjega dat delat...
A ma kera kakšno podobno izkušnjo?user posted image



Jaz sem tudi bila na bolniški od prvega dne pozitivnega CB, praktično še pred prvim pregledom.Pa sem tudi pred nastopom porodniške pokoristila ves dopust za tisto leto in koristila ure.
Pa sem skoz imela rizično nosečnost in mi ni nihče rekel, da ne smem.
Sem samo ginekologinjo obvestila o prekinitvi bolniške(čeprav sem imela že odločbo s komisije o podaljšani bolniški do porodniške) in na kadrovsko v službo klicala, da so mi izračunali kateri dan začnem s koriščenjem, da smo uskladili datume.

(odgovor članu BRinME)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Tiste na bolniški
13.6.2010 21:41:16   
aleksa83
samo mene tudi zanima ta tema.

Sem v bolniški zaradi zdravstvenih razlogov in mene tudi moti, da ne morem nikamor.
redno si spremljam krvni tlak, pa vse in kaki dan vmes se res počutim odlično in takrat me ima, da bi šla vsaj za kako urco,
k dedeku, ki je bil do pred kratkim v bolnici na obisk, pa prepis avta bi mogla narediti, ker mi je lizing poteko in sem ga izplačala,
še konec meseca me je blo strah nesti bolniški list v službo,...
Včasih bi šla po jogurt ali pa kaj v trgovino,pa počasi bi šla z mojim po nakupih za dojenčka, pa ne upam.
Kar pa me najbolj moti je, da sem prej redno hodla na plavanje, sedaj pa ne upam in mi to zelo manjka....
Niti k njegovim staršem me moj ne upa peljati na obisk.

saj res, da sem doma pomirjena, ampak tu pa tam pa res pride kaj nujnega, ko bi se mogla odzvati.
In kako naj grema dojenčku kaj kupit? Pa saj bi moj peljal in res takrat ko bi se dobro počutila...
Joj, začarani krog, ki me zelo vznemirja, kar pa ni preveč dobro za moje zdravje,...

Ima katera podobne izkušnje?
Kakšen nasvet?

:/




_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Tiste na bolniški
13.6.2010 21:53:11   
Fargesia
verjetno nisi brez razloga na bolniški, ali pač?

jaz nisem šla nikamor, dokler je bilo tako zapisano v odločbi. šele zadnji mesec sem imela napisane sprehode.


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Tiste na bolniški
13.6.2010 22:42:26   
aleksa83
Ne nisem brez razloga doma, brez skrbi,....,se moram kar pošteno čuvat,
ampak med 4 stene, pa tudi ne bi bila rada zaprta,...user posted image
Pa za bebico bi šla z mojim kaj kupit,... user posted image




_____________________________

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?