|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prva menstruacija po porodu
14.7.2005 20:26:45   
Maxica
:zmeden:Ker se z mojim enajstmesečnikom še vedno malo dojiva, menstruacije še nisem imela od zanositve naprej (torej od novembra 2003). Danes pa zagledam na hlačkah ful enga rjavega izcedka, nato pa tudi nekaj krvi. Vendar to je bolj kakor eno packanje, kot pa prav kakšna krvavitev. Je to to? Je to menstruacija???:ups:Ali bi lahko bilo kaj drugega?:zmeden2::zmeden2::zmeden2:Kako je pri vas zgledala prva mestruacija po porodu-prvi dan že kr orng krvavitev ali bolj packanje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prva menstruacija po porodu
14.7.2005 20:38:32   
jazz
Je blo bolj packanje ja. Pri nas je bilo že zelo kmalu, saj je zmanjkalo mleka.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prva menstruacija po porodu
20.7.2005 21:14:45   
Anja167
No, da še jaz povem, če boš še brala. Jaz nikoli nisem imela redne M, pa vedno je bilo bolj šibka. No, in se začne 10,5 mesecev po porodu eno packanje (rjav izcedek, šibek), traja en teden in si rečem, no, kul, potem je vse isto (čeprav sem bila čisto šokirana, da zdaj bo pa spet M). Potem pa nekaj dni mir, potem pa dva dni pred morjem normalno (tj. za moje razmere in izkušnje močno) krvavenje, ki je potem trajalo še 14 dni. :grrr: In zdaj v naslednjem ciklusu, ki je začuda po točno 28 dneh (to se mi ni nikdar prej zgodilo) spet packanje in packanje, ki traja že dva tedna, z enim vmesnim dnevom z normalno krvjo. Meni ni nič jasno... Me pa malo skrbi samo zato, ker so me morali po porodu iztipati, ker se je posteljica strgala, sicer sem bila pri sebi od nekdaj navajena na čudne finte v zvezi s tem. LP.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?