|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polozaj otroka
14.7.2005 14:04:25   
KiSsMyAsS
Dans sm bla na pregledu pri G in mi je naredla UZ, rekla mi je da je otrokova glava zgoraj. Sem pa v 30t 1/7 in me zanima, ce se bo otrok se obrnil, ali bo ostalo tako. Ce ktera ve mogoce, naj napise. LP:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Polozaj otroka
14.7.2005 14:25:05   
Jessy
Nekje do 34. tedna naj bi se otrok pri prvodorkah postavil v položaj, v katerem se bo rodil. Jaz srčno upam, da se mu uspe obrniti!!! Meni se žal ni! Je že zasidran z ritko navzdol. Dokler se ne spusti nižje, je še vedno upanje!!!

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Polozaj otroka
14.7.2005 14:27:27   
amadeusa
Meni se ni obrnila do konca. Rodila sem s CR,v 40 t nosečnosti. Zjutraj ob 3 mi je odtekla voda ob 9.30 pa je na svet privekala moja zlata punčka.:bravo:

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Polozaj otroka
14.7.2005 14:39:47   
Kety
jaz sem v 34.tednu pa se mi tudi se ni obrnil! Upanje se ostaja, ceprav je vedno manj moznosti! Bomo videli cez 14 dni, ko imam pregled, kaj bo imela za povedat moja G.

Je pa rekla, da raje vidijo, ce je pri prvorodkah do 30.tedna ze obrnjen na glavo, ampak da se ima do 36. tedna cas obrnit, potem pa ni vec prostora!

Lp Kety

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Polozaj otroka
15.7.2005 10:11:25   
tina104
Ja, nekje do 36. tedna bi se moral dokončno namestiti.
Jaz sem bila v 30. tednu na pregledu in je rekel, da je z glavo dol obrnjen, ampak, da se ima še čas in prostor tudi drugače obrnit.

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Polozaj otroka
19.7.2005 11:30:13   
Badeja
Zdravo!

Tudi mene je zelo skrbelo, ker se mi naš :duda: ni obrnil. Mi pa je specialist v bolnišnici rekel, da ne rabim skrbet in da se ima čas obrnit do konca... Jaz sem se moji mami obrnila šele na porodni mizi.
Ko sem bila v 33 tednu na pregledu je zdravnica rekla, da je obrnjen z glavico navzol in da upa, da bo tako ostal. V petek imam pregled ( 35 teden ), ti sporočim kako bo.

LP

(odgovor članu KiSsMyAsS)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dr. Pušenjak: Cepljenje nosečnic
Z dr. Stankom Pušenjakom smo se pogovarjali o cepljenju nosečnic - kdaj in za koga se priporoča.
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?