|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slingi Hoppediz
24.11.2010 9:19:06   
katatinka
Ojla!

A mogoče katera pozna/uporablja slinge Hoppediz?? Na splošno ga imam namen kupiti, pa sem videla, da da-da ima trenutno -20% na vse slinge... Se pozna... O njihovih modrčkih je ogromno napisano, o slingih pa nisem nič zasledila.

Pa mogoče še to: a drži, da je za mene kot začetnico pri nošenju bolje, da prvo vzamem elastični sling (http://www.da-da.si/node/16)??

Hvala za mnenja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Slingi Hoppediz
24.11.2010 9:39:18   
bušek33
a tole si videla? http://www.ringaraja.net/forum/Da-da_spletni_nakupovalni_center/m_5466676/tm.htm

sama se tudi ravno odločam o nakupu, pa pogrešam par informacij na tej strani glede slingov, sploh tam pri velikosti, samo pri enem piše za katero telesno višino...

no, mogoče se še kakšna izkušena uporabnica javi

(odgovor članu katatinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Slingi Hoppediz
24.11.2010 9:59:23   
skuštrana
Hoppediz so super trakovi, boljši so še samo Dydimos user posted image

Ampak za novorojenčka so pa najbolj udobni elastični trakovi. Jaz sem probala vse živo, pravzaprav vse kar obstaja od nosiljk in pri vsakem otroku se mi je obneslo kaj drugega. Če pa bi še enkrat kupovala bi pa kupila elastičen trak za začetek, pa potem za kasneje kakšen pouch (da lahko daš otroka hitro not in ven). Pa še kakšen mei tai ali struktuirano nosiljko za daljše poti. Tkanega traku si ne bi več kupovala, pa slinga z obroči tudi ne - pa ne da je z njimi kaj narobe, sem srednjega full prenosila noter ampak sta mi nekako najbolj zakomplicirana.

< Sporočilo je popravil skuštrana -- 24.11.2010 10:00:37 >


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu katatinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Slingi Hoppediz
24.11.2010 10:15:34   
katatinka
bušek33, sem prvo videla zgoraj na RR reklamo in predvsem tistih -20% na vse slinge me je pritegnilouser posted image , gleda na to, da sem si imela namen nupiti sling. otem pa sem brala še to temo, kjer je povečini govora o super modrčkih....

Drugače pa glede teh velikosti, kolikor sem jaz zasledila na spletni strani, je elastični sling itak "one size fits all", potem medium za višino do nekje 170 cm, long do 180, tisti maksi pa ali za ful visoke ali ful močne, če ga želijo uporabljati za vse načine zavezovanja. Ker tudi tisti lahko uporabljajo long sling, ampak pač za bolj preproste načine zavezovanja.

 skuštrana, hvala za info! Sem se odločila za začetek kupiti elastičnega, pa modrček bom še vzela... Ko pa naštudiram elastičnega, bom vzela še tkanega - upam, da bo takrat še akcija...

Lp

(odgovor članu katatinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Slingi Hoppediz
24.11.2010 10:31:55   
bušek33
hej, mislim, da bom tudi jaz vzela elastičnega user posted image  pa en modrček, da vidim, če so res tako fantastični. sicer sem v prvo imela kar muellerjeve, ampak me niso šivi nič motili, kot je ena napisala.
naprej pa ne vem, če bom kupovala kakšne nosilke, saj dojenčki hitro zrastejo in pridobijo na kg. saj moj ta prvi otrok je bil zelo hiter v pridobivanju kg. in mi ga potem ni pasalo dolgo nosit v traku (takrat sem si ga sposodila), ker me je bolel hrbet. bomo videli, mogoče bo pa v drugo drugače. lep dan

(odgovor članu katatinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Slingi Hoppediz
24.11.2010 14:06:39   
emina83
Še jaz povem svojo izkušnjo:

Meni osebno so pa najbolj od vseh nosilk, pa sem tudi že vse preizkusila, najbolj všeč tkani trakovi.

Elastični so res fajn za začetek, ko je user posted image še čisto lahek, ampak kakor pa začnejo pridobivati na teži, in moji user posted image so kr hitro fejst težki, se mi pa ti elastični nekak preveč raztegujejo in potem trak ne podpira dobro otrokove teže in user posted image kr nekako visi v zraku, pa tudi na ramenih me kr hitro pri daljših sprehodih začne žulit.

Ring slingi so mi boljši kot pouchi zato, ker si v pouchu nikakor nisem mogla udobno naštimat otroka, da, ko je bil manjši ni bil preveč sključen, ko pa je bil malo večji, da mi je bilo udobno, in se nisem kr nekako nagibala na stran zaradi otrokove teže in me je posledično križ in cel hrbet kr hitro zelo bolel. Kar pri ring slingu nikoli ni bil problem. Vedno sem si blago lahko tako naštimala tako, da mi je bilo skoraj tako udobno kot v traku. Mi je pa pri RS pomembno tudi blago iz katerega je sling narejen. Lan je veliko bolj trpežen in veliko bolje podpira in nosi otrokovo težo, kot recimo bombaž.

Pri mehkih nosilkah kot so mei tai, Ergoti, Patapumi... pa me moti mogoče edino to,. da ni takšnega občutka cartanja in bližine, kot pa v traku. Je pa tudi teh toliko različnih, da je skoraj vsak svet zase, pri občutku nošenja.

Najbolje bi bilo, da bi lahko vsak probal za nekaj časa kakršnokoli nosilko in sam pri sebi ugotovil, kaj mu najbolje paše, ker je to res zelo subjektivno. Vsi smo si različni in vsakomur paše nekaj drugega.
Zato jaz pri nas zelo pogrešam kakšne izposojevalnice nosilk, in tudi kakšna srečanja, kjer bi lahko vsak prinesel nekaj svojega in bi si potem lahko izmenjali izkušnje in mnenja.

(odgovor članu bušek33)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Slingi Hoppediz
24.11.2010 14:09:13   
emina83
Aja mogoče edino samo še to, pri nas so vse nosilke v uporabi, trak ponavadi tkan, le za začetek elastičen, ring sling, in mei tai.

Moj favorit je itak tkan trak, user posted image pa ima raje mei tai, ker si ga sam hitreje zaveže, ni pa mu težko niti s trakom, le malo dlje traja, da si ga zaveže.

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Slingi Hoppediz
24.11.2010 16:52:43   
skuštrana
Glede elastične traku je tako, da niso vsi enaki. Jaz imam Sleepy Wrap in komot v njem nesem še našega 1,5 letnika, res pa ni med močnejšimi - ima okoli 13 kg.

Mei tai in struk. nosiljke so pa tako ali tako za večje otroke- super so za 1 plus....user posted image

Ja, je pa res fajn vse probat, Urša iz moj škratek ima delavnice vsake toliko. Poglejte si malo na njeni strani user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?