|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katere knjigice?
20.7.2005 21:05:54   
ninci
Jaz danes bombardiram vprašanja....

Torej katere knjigice naj kupim za našega 7 mesečnika??

kaj je bilo vašim najbolj všeč v tako rani starosti... rada bi mu začela brati pravljice za lahko noč saj ni prekmalu ane?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   katere knjigice?
20.7.2005 21:13:32   
jazz
Mi imamo Mehurčke od Otona Župančiča, zaenkrat. Kasneje bomo še kaj dodali.

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   katere knjigice?
20.7.2005 21:17:19   
zmaga
Oj !
Mi imamo kar precej knjigic, jih Iza zelo rada lista in gleda. Zelo ji je bila interesantna knjigica Lokomotivček Tomaž, ki ima gumb, ko ga pritisneš dela čihapuha.Ta knjigica je bila zakon od 6 pa do 10 m. Rada gleda tudi knjigice o živalih in kaže na živali, ki jih pozna.V bistvu knjigice obožuje in se lahko zamoti s tem tudi več kot pol ure.
Midva ji bereva že kar od vsega začetka, pač različne pravljice, ki jih imava doma.Ji pa v tem obdobju branje zvečer ni zanimivo, ona bi raje listala.
Je pa v trgovinah veliko knjigac za tamale, jaz pač izbiram tiste, ki se mi zdijo zanimive, poučne in so mi všeč.
Pa veliko lepih pravljic vama želim :) !

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   katere knjigice?
20.7.2005 21:48:07   
Pikabu
Mi smo začeli s temi kopalnimi, ki jih lahko nese tudi s seboj v vodo, le da mi tega nikoli nismo prakticirali, da ne bo mislila, da se vse knjige lahko da v vodo. Zdaj ima pa kartonske. Ima dve bolj debeli, pa nekaj tanjiših. Tiste debelejše ima rajši in jih veliko lista. Zraven ji lahko pripovedujem, branje ji ni zanimivo. Trenutno pa najbolj obožuje knjigico o mucku, kjer lahko otipa dlako, volno, jezik, brke in odejo. Se pa sama z listanjem zamoti tudi do pol ure.

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   katere knjigice?
21.7.2005 9:13:59   
MINEJA
Tudi našemu malčku so bile najbolj všeč te knjigice o zajčku, ki je lahko tipal dlako, tigrčku brke, muci košaro, .... te so res full posrečene. Drugače pa najbolj zvočne knjigice.
LP!

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   katere knjigice?
21.7.2005 10:25:59   
ZARA
Zara ima: Mačka Murija,ene 4 knjigice o živalih,predmetih...sej veš une s trdimi platnicami...
Ja zvočne knjige so tud super!

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   katere knjigice?
21.7.2005 11:17:42   
viv_
Mirna obožuje Dalmatinko Piko (repkaste zgodbe - knjiga ima rep), pa Slončka ferdinanda ima zelo rada (ima 2 knjigici), pa Winnies Little Library ima, to je 6 majhnih angleških knjigic (smo dobili iz anglije za darilo, da ne boste mislili da se že angleško učimo), s temi se pa ful rada igra, pa jih daje ven iz škatle pa nazaj v škatlo (so v taki mali škatlici).

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   katere knjigice?
21.7.2005 13:47:26   
cenki
Naš mali princ je bil najbolj navdušen nad Pikijem in zbirko 4 malih knjižic - živali, sadje, predmeti... Sedaj pri 12 mesecih jih že sam lista in zraven "bere". knjigice so zlata vredne kadar se mora umiriti, na obiskih, v deževnih dnevih.

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   katere knjigice?
21.7.2005 20:01:41   
Anja167
Pri nas so zakon Okine slikanice Prve podobe (se dobijo tudi v Ciciklubu in Svetu knjige). Slikice so silno preproste slikane figure iz plastelina, barve so ta prave in nobena druga knjiga zaenkrat ne zapali tako močno kot te.

(odgovor članu ninci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?