|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šesta bolezen
28.5.2010 7:39:41   
Reby
A je imel kdo od vaših otrok, ki je imel to bolezen, izpuščaje tudi po čelu? Moj je po 3 dneh visoke vročine (vročine danes ni več) dobil izpuščaje po čelu, sencih in spodnjem delu trebuha. Sva bila pri zdravniku pred izpuščaji in so rekli, da je viroza.

< Sporočilo je popravil Reby -- 28.5.2010 7:49:26 >


_____________________________

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šesta bolezen
28.5.2010 7:50:48   
tasa_m
Naša je bila pri 6.OB vsa pikasta po celem telesu, tudi po obrazu in čelu. Je pa res,da ni imela fejst vidnih pikic.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šesta bolezen
28.5.2010 8:22:19   
pattaya
Tudi mi jo pravkar prebolevamo. V torek je dobil vročino, sma šla k dežurnemu ki mu je dal svečke, če nebi bilo bolje naj grema v laboratorij in k osebni pediatrinji. To sem storila tudi včeraj in izvidi niso bili nič nenavadni, pač naj bi šlo za virozo, tako je že tudi rekla dežurna zdravnica. Pediatrinja pa je včeraj omenila da je tudi možno da gre za 6. bolezen. Včeraj se mu je po malem vročina umirila in ponoči je ni več imel. Danes zjutraj pa se je zbudil po obrazu celi pikčast, še najbolj po čelu, malo pa se vidi tudi po trebuhu. So pa taudi bolj svetle pikici, ampak vidijo se pa fajn. Tko da še kaka 2-3 dni, pa bo za nami.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šesta bolezen
28.5.2010 8:27:25   
Reby
Ja, po čelu ima bolj svetle pikice. Drugače jih je pa zdej dobil še po hrbtu in po prsih.

_____________________________

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šesta bolezen
28.5.2010 10:38:21   
aprilčica07
Reby: naša je bla cela pikasta, začelo se je po obrazku (tudi po čelu) in pol so se pikice selile vedno nižje, nazadnje jih je imela na nogicah....

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Šesta bolezen
28.5.2010 10:52:40   
Katy78
Naš jih je dobil po čelu in so se širili malo v lasišče in proti ušeskom, nekaj malega jih je imel po trebuhu, največ pa na hrbtu. So pa hitro izginili - v 2 dneh.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Šesta bolezen
25.7.2010 23:37:47   
niki2
Naš mali je star  8 mesecev in je pravkar prebolel 6.bolezen.Visoka temperatura40,5 ki je trajala 3dni,nato pa grozne lise in pikice po obrazu in celem telesu.Pili smo velik čaja in porabili kar nekaj Paracetamola,ker vročina ni padla.Izpuščaji so izveneli po štirih dnehuser posted image .Čez dva dni pa spet temperatura in driska,ki pa na srečo ni trajala dolgouser posted image

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Šesta bolezen
12.8.2010 9:43:06   
Zojamaroja
Tudi mi smo preboleli 6 otroško bolezen. Sedaj pa imam pikice samo po čelu in ličkih, ki pa jih ima že kakšen dober teden.

_____________________________

Ti si moj sonček, NINČI BINČI

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 stvari, ki sem se jih naučil, odkar sem...
Če imate otroke ob sebi. Da jih poljubite za lahko noč. Da skupaj zajtrkujete. Da greste z njimi v šolo. Da vidite, kako...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?