|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hotel in 20-mesečnik
11.8.2010 19:24:20   
Matejusska
Vem, da je bilo že kar nekaj na temo hotela in majhnega otroka, pa vseeno...

Zanima me predvsem glede spanja - ali ste se držali domače rutine ali pa je otrok spal ko je pač zaspal? Kje so spali čez dan? Na plaži ali v sobi?

Ali so vam veliko "bezljali" okoli po plaži? Naša je en tak hiperaktivček in jo bomo pomoje morali loviti po celi plaži. user posted image

Ali ste uporabljali kopalne pleničke ali pa ste imele otroka nagega?

V bistvu me zanimajo vaši splošni vtisi o dopustu v hotelu z majhnim otrokom, kako ste se imeli? Jaz se kar malo bojim kako bo, sploh na plaži in v jedilnici. Saj jo umirjamo in ji ne dovolimo vsega ampak kaj, ko jo pa vse takooo zelo zanima.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hotel in 20-mesečnik
11.8.2010 20:19:22   
hubi
Naša je stara leto in pol. Zjutraj smo šli na zajtrk, jedla je kruh, sir, palačinke... Okoli 13 smo šli s sobo, dala sem jo spat za dve uri, ker drugače ne zdrži čez dan. Popoldne smo bili spet na plaži, bila je v kopalnih plenicah, ker mi ni, da bi z nago ritko plezala povsod. Zvečer na večerji je spet jedla vse. Bila je pa v otroškem stolčku. Na plaži se je igrala, kopala, imeli smo cel kup igračk s seboj. Zvečer smp pa šli spat okoli 22, pa tudi ni bil problem, ker se je skozi nekaj dogajalo. Noč je pa prespala. Bilo je super.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hotel in 20-mesečnik
11.8.2010 20:37:42   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Matejusska

Vem, da je bilo že kar nekaj na temo hotela in majhnega otroka, pa vseeno...

Zanima me predvsem glede spanja - ali ste se držali domače rutine ali pa je otrok spal ko je pač zaspal? Kje so spali čez dan? Na plaži ali v sobi? Zaspala je, ko je pač zaspala....ni bilo rutine....čez dan je spala v hotelski sobi in midva z njo......

Ali so vam veliko "bezljali" okoli po plaži? Naša je en tak hiperaktivček in jo bomo pomoje morali loviti po celi plaži. user posted image Na plaži je vedno "bezljala"....vendar mi nismo nikoli cel dan na plaži, tako da ni bilo sile....

Ali ste uporabljali kopalne pleničke ali pa ste imele otroka nagega? Bila je naga.....

V bistvu me zanimajo vaši splošni vtisi o dopustu v hotelu z majhnim otrokom, kako ste se imeli? Jaz se kar malo bojim kako bo, sploh na plaži in v jedilnici. Saj jo umirjamo in ji ne dovolimo vsega ampak kaj, ko jo pa vse takooo zelo zanima. V jedilnici je včasih sitnarila.....včasih je bila pridna.....načeloma pa ni bilo večjih problemov......jedla je z rokami oz. kakor ji je pač ustrezalo....včasih se je bilo potrebno vmes malo sprehoditi gor in dol po jedilnici ali po hodniku (tam je lažje, ker ni gužve)...20 mesečni otrok pač ne more sedeti pri miru pol ure na večerji....aja, igrač pa mi nikoli nismo tovorili s sabo.....ne na plažo in ne v jedilnico......


(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hotel in 20-mesečnik
12.8.2010 9:16:47   
Katy78
Moj je tudi star 20 mesecev in sem isto imela ogromno pomiselkov kako bo, ker je živček, ki ni niti 5 sekund pri miru. Pa sva z možem rekla, da se ne bova obremenjevala, da če ne bo šlo, bomo pa spokali domov. user posted image  
Na koncu pa se je izkazalo, da je bil to najboljši dopust do zdaj. user posted image  Bili smo 12 dni, ravno po koncu tiste ta hude vročine, imeli smo med 27 in 30 stopinj. Na plaži je bil malo v kopalni plenički malo pa tudi brez. Na plaži je imel kanglico, lopatko in še dve posodici in je lepo prelival vodo in se igral s kamenčki. Nisem mogla verjeti, da je to moj otrok. Nobenega norenja po plaži ni bilo. Prva dva dni so ga malo mikale igrače in plavalne blazine drugih otrok in je malo tja rinil, potem pa mu je bilo tistih par posodic in lopatka popolnoma dovolj. Je pa bil veliko tudi v vodi, ker jo obožuje. Ko je prišel iz vode, mi je dal brisačo in se ga morala vanjo zaviti in je bil tudi po pol ure, enkrat celo 1 uro pri meni v naročju in se crkljal ter opazoval okoli sebe. Doma se to ni še nikoli zgodilo. user posted image

V jedilnici je imel otroški stolček, zjutraj je jedel največkrat kruh in marmelado ali pa pečen jajček. Sira npr. ni hotel, doma bi ga pa nonstop jedel. user posted image  Potem je dobil pred spanjem (okoli 11h) en jogurt, po spanju pa sadje in kakšno žemljico ali rogljiček, potem še kakšen sladoled in zvečer večerja, kjer je jedel vse, krompir, meso, solato, riž, ribe... Ker je bil zajtrk in večerja samopostrežna, je trajalo ca. 40-45 minut, da smo vsi pojedli in je kar zdržal v stolu. Včasih je malo positnaril ampak načeloma kapo dol, da je sedel v stolčku 45 minut (jaz sem se najbolj bala kako bo v jedilnici, on pa priden kot bubica user posted image ). Vmes sva malo lučke v jedilnici štela, pa malo je druge otroke (bilo jih je res veliko) opazoval in sva komot tudi midva z možem v miru pojedla.

Glede spanja - naš fant je velik zaspanec in če ni naspan, je siten za znoret. Poleg tega pa sta mu morje in morska klima zgleda tako pasala, da je bil opoldne in potem zvečer čisto zdelan. user posted image  Okoli 11h je njegova ura in trakrat smo šli v sobo, on je zaspal, midva sva malo časopise prebrala potem pa še midva zaspala. Še na nobenem dopustu se nisem toliko naspala kot letos. Ker prej sva midva ali bila cel dan nekje ob morju ali pa bluzila naokoli, zdaj pa sva imela opoldansko siesto. user posted image  Zvečer sva prvi dan probala, da bi zaspal v vozičku in bi ga potem prestavila v posteljico (dobili smo jo v hotelu), pa ni šlo, ker se je okoli preveč dogajalo. Saj verjetno bi zaspal, ampak kdo ve kdaj in potem bi se zjutraj zbudil kot običajno in ne bi bil naspan kar pomeni sitnobo... Tako da smo šli malo pred 21h v sobo in je ob 21h najkasneje ob 21.30 že spal, midva pa sva uživala na velikem balkonu oz. terasi(3mx2,5m). Na plaži smo bili nekje od 9h pa do 11h in potem od ca. 15h pa do 18h. Čez glavo dovolj.

Skratka, super, bil je zelo priden, nobenih težav. Pa še tri zobke (trojke) je v tem času pridelal. user posted image

Samo čim manj komplicirajte, pa bo, boš videla. Fajn se imejte. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy78 -- 12.8.2010 9:19:54 >

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hotel in 20-mesečnik
12.8.2010 12:09:16   
Nika v službi
V hotelu je bila prvič, ko je imela le nekaj mesecev in od takrat je naša madam videla že veliko hotelov po Evropi. Vedno je bilo vse bp. Spala je vedno v vozičku, da sva bila z možem mobilna, takrat sva šla v miru na kavico, sladoled, kaj prebrala. Čez dan ni nikoli spala v hotelski sobi.

Med večerjo pa je bilo potrebno nekaj več animacije, igračke, stolček... ampak vedno se je vse dalo dokaj normalno speljati.

Kar pogumno in lep dopust!


_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hotel in 20-mesečnik
12.8.2010 12:16:19   
flik
Bili na morju v hotelu z našim 20 mesečnikom in bilo je super. Nasplošno smo se držali domače rutine, pa ne samo zaradi rutine same ampak bolj zaradi njegovega bioritma, se pravi zjutraj zgodaj vsat in zvečer zgodaj spatuser posted image .

Na zajtrku je užival, jedel kar mu je pač pasalo (kruhek, rogljičke, nutelo, margarino, marmelado.... kar pač je doma). Aja, sedel je v svojem stolčku, ki mu je bil blazno zanimiv (pač, drugačen kot doma). Kake animaciji pri hrani pa tako ali tako ne rabiuser posted image . No, seveda pa mu je blilo zelooo zanimivo opazovati ljudi, kako jedo in kaj jedo... je vse pokomentiral zraven user posted image .  Potem smo šli na plažo, prva dva dneva je bilo metanje kamenčkov zakon, potem ga  je bilo že povsod dosti, cela plaža je bila njegova in vsi so ga kmalu ''poznali'' :). Na plaži je bil ob vodi kar nagec. Okoli 11, 11:30 smo šli v sobo (ni šans, da bi zaspal na plaži), kjer je pojedel ali čokolešnik ali pa kako žemljico, ali pa nič, če je bil tako utrujen. Spal je kar dosti, seveda, čofotanje po vodi in vse nove stvari so ga utrudile user posted image . Midva pa sva vmes prebrala kak časopis, knjigo ipd. Potem smo šli na plažo, vmes kaka malica, predvsem pa veliko uživanja in raziskovanja okolice. Pri večerji je bil že čisto zdelan, ampak je jedel juhico (jo ima ful rad), pa mal zelenjave, meska ali makaronov, predvsem pa na koncu sladico user posted image .  Potem je bil pa že tako utrujen, da je samo padel v posteljico in spal celo noč. Midva pa sva ob večerih posedala na terasi,....

Prav lušten dopust smo imeli, čeprav me je najprej malo skrbelo, kako bo šlo z malim v hotelu. Kljub njegovi aktivnosti lahko rečem, da sva si tudi midva odpočila in res imela nekaj od dopustauser posted image .

Uživajte tudi vi!

< Sporočilo je popravil flik -- 12.8.2010 12:21:12 >

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hotel in 20-mesečnik
12.8.2010 13:10:22   
galt
Tudi mi smo bili v hotelu ( starost mojega malčka 22 mesecev). Bilo je prav fino. Zjutraj smo vstali sli na zajtrk. Po zajtrku plaža, malica je bila na plaži. Ob 12 smo šli na kosilo ( v hotelu smo imeli all inclusiv), kjer je lepo sedel v stolčku je jedel. Je zelo neješč otrok, ampak ko je druge videl kako jedo je tudi on pojedel zelo veliko. Potem popoldansko spanje v hotelski sobi, kjer smo spali vsi trije :). Po spanju spet plaža in zvečer večerja. Po večerji kratek sprehod in nato spanje. Spal je celo noč.
Če primerjam od lani smo se letos zares odpočili na morju. Na plaži je imel kanglico, lopatko, kamenčke je metal v vodo, školjke smo iskali. Nobenega norenja po plaži, čist lepa igra ob vodi. Na začetku je imel pleničko, potem je pa bil kar brez nje. Ko sem ga vzela ven iz vode, se je malo pritoževal, ampak potem je tudi na blazini dal mir. Mi smo zelo uzivali na morju, me je prav presenetil. Samo prepusti se toku in ne preveč komplicirat.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: hotel in 20-mesečnik
12.8.2010 14:39:45   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: flik

Pri večerji je bil že čisto zdelan, ampak je jedel juhico (jo ima ful rad), pa mal zelenjave, meska ali makaronov, predvsem pa na koncu sladico user posted image .


Ha ha, našemu je bila sladica na koncu večerje tudi zakon. Ko je mož pojedel in vstal, da bo šel po sladico, je mali točno vedel kaj sledi in je samo gledal in stegoval vrat kot žirafa, kdaj bo oči prišel nazaj. user posted image  

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?