|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Andersen - mnenje o vrtcu in vzgojiteljici
1.7.2008 22:55:36   
soncipunci
Juhuuu, dobili smo vrtec! Andersen. Enota Marjetica.
A ima (ali je imela) katera od vas tam otroka v jaslih pri vzgojiteljici Meti P.? In kakšne so vaše izkušnje? Kljub veselju, da imamo mesto v jaslih, se porajajo mali strahovi kako bo...

Lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 2.7.2008 10:59:59 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: VRTEC - VZGOJITELJICA
1.7.2008 23:20:15   
Anonimen
Kolikor se je jaz spomnim, je fajn, bom pa povprasala se sestro. Bo avgusta delala v jaslih. 

(odgovor članu soncipunci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
2.7.2008 8:11:27   
jakaracman
Sorry meni je pa malo mimo, da sprašuješ javno kakšna je ta in ta oseba na forumu.Kako bi se pa ti počutila, da bi o tebi spraševali kakšna si.Upam, da boste zadovolni v vrtcu in se bo tvoj otrok dobro počutil tam.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
2.7.2008 9:52:01   
soncipunci
meni je pa malo mimo, da me takole napadaš. nisem mislila nič slabega. in ravno zaradi tega sem napisala samo ime. ni me zanimalo, kakšna je kot oseba ampak kot vzgojiteljica, ki bo tam večino časa z mojim otrokom. in drugo, kar me zanima, je vrtec sam... ljudje smo različni. a se tebi nikoli ni zgodilo, da so ure pri kakšnem vzgojitelju/učitelju tekle drugače kot pri drugem? pri nas se vrtca veselimo, ker pa smo mlada družina in je to prvi otrok, se podajamo v zelo neznan svet. in najbrž bi se razblinili še zadnji strahovi, če bi nam nekdo povedal, da se imajo otroci pri tej vzgojiteljici super... lahko pa je seveda obratno, vendar ničesar ne spremeni - pogodba je že podpisana in se bo treba spoprijeti tudi z morebitnimi težavami.

p.s. Moj naslov je bil VRTEC - VZGOJITELJICA, pa  ga je administratorka popravila. Lepo bi bilo, če bi vsaj napisala MNENJE O VRTCU ANDERSEN IN VZGOJITELJICI.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
2.7.2008 10:03:24   
jakaracman
Dihi, dihi sploh te nisem napadla samo podala svoje mnenje za kar so forumi!
Meni na kraj pamet ne pade, da bi spraševala ali je delavka Jožica Ž.  ioz Viškega  Špara dobra prodajalka ali ne.
Dejstvo je, da tudi, če ti jih pet napiše, da je super in pet ne.Kaj boš s tem podatkom.Šla vsa zagrenjena v vrtec ali kaj.V vrtec daj otroka sproščena, otrok gre novim izzivom nasproti in jemlji dan za dnevom pa ti bo veliko lažje.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
2.7.2008 10:36:33   
Lunočka
Jaz ti svetujem, da greš do te vzgojiteljice. Jo osebno spoznaš, ji poveš za vse svoje strahove, se z njo pogovoriš.  Ne pa da takole na javnem forumu omenjaš njeno ime in sprašuješ kakšna je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
2.7.2008 11:34:14   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Lunočka

Jaz ti svetujem, da greš do te vzgojiteljice. Jo osebno spoznaš, ji poveš za vse svoje strahove, se z njo pogovoriš.  Ne pa da takole na javnem forumu omenjaš njeno ime in sprašuješ kakšna je. user posted image user posted image user posted image


Se strinjam. user posted image

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Lunočka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
2.7.2008 17:00:35   
soncipunci
srečanje z vzgojiteljico in s tem najbrž tudi ogled vrtca me še čakata, ampak šele v avgustu... najbrž zveni neučakano, vendar smo mesto v vrtcu dobili naknadno in smo izviseli za uvodni sestanek, ogled, itd. vrtec poznam samo od zunaj in s spletne strani. enkrat sem si hotela ogledati prostore, pa sem bila kot nenapovedan gost odslovljena, ker te baje mora vodja peljat na ogled. zakaj? da je vse videti lepše? ene mamice pišejo, da so si vrtce lahko ogledale brez težav z vzgojiteljicami (in ene so izvisele kot jaz). počutim se kot da kupujem mačka v žaklju. še vedno sem sicer mnenja, da je sprejem v vrtec najboljša rešitev za otroka in njegov razvoj. v tem je tudi razlog, da se po svoje vrtca veselim. na trenutke pa se ne morem znebiti občutka, ki so mi ga dali v tem vrtcu - da sem lahko srečna, da so nas sprejeli medse in da je boljše, da ne sprašujem preveč. kaj šele, da bi se hotela sprehoditi po njihovih sobanah! (in da zdaj še tukaj javno sprašujem za mnenje!?!)
z ogledom in kontaktom z zaposlenimi na sestanku dobiš nek vtis. jaz ga žal nisem imela možnosti dobiti. upam, da me zdaj razumete, zakaj ga zdaj iščem tu.
no, pa hvala za vaša mnenja, čeprav mi niso ravno prinesla novih informacij. bo pač treba počakati do avgusta...


lp

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vrtcu in vzgoji...
2.7.2008 17:15:21   
soncipunci
zanimivo je to, da vzporedno poteka debata na temi VRTEC MALI SVET, kjer gre za popolnoma isto stvar kot tule, pa so ji mamice čisto brez problema dale informacije in jo nobena ni zmasakrirala, zakaj to javno sprašuje...

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vrtcu in vzgoji...
2.7.2008 20:51:57   
frutka_
Jakaracman si me prehitela, meni je to spraševanje o konkretnih osebah po javnih forumih tudi user posted image .
Soncipunci nič ne skrbi, misliš da v tej mali SLO lahko gre kaj mimo, ko so pa vrtci pod drobnogledom.user posted image  Najboj mam, novinarjev pa še ostale strokovne srenje. Avgusta, ko se in če se bodo pojavili problemi jih pa boste reševali sproti.  Ne se že zdaj sekirat.Pogum!

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vrtcu in vzgoji...
3.7.2008 15:25:59   
mišina mami
No, tudi moja miška je dobila to vzgojiteljico (enako imamo avgusta srečanje), in tudi mene zanima, če je ok? Res ne vidim v tem vprašanju nič takega... Pač vsako mamico zanima, kje bo otrok, s kom bo, kakšna je ta oseba...

Vglavnem, vesela bi bila, če bi kdo odgovoril...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vrtcu in vzgoji...
3.7.2008 21:26:16   
vaney
Jaz pa sem z njo pred časom delala poleti in mi je bila super. Ampak, saj vete, 100 ljudi, 100 čudi. Moram pa se vseeno spotaknit ob samo vprašanje; sem namreč vzgojiteljica in bi se zelo neprijetno počutila, če bi vedela, da nekdo na javnem forumu sprašuje, kakšna sem. To se mi ne zdi ok, saj potem lahko javno hvalijo/kritizirajo neko osebo (neglede na poklic) in s tem posegajo v njeno/njegovo zasebnost. Pa brez zamere.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mišina mami)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
4.7.2008 17:30:26   
Rubin.
enkrat sem si hotela ogledati prostore, pa sem bila kot nenapovedan gost odslovljena, ker te baje mora vodja peljat na ogled. zakaj? da je vse videti lepše?


Temu se pa čudim. A nimajo vsi vrtci iste politike? Mala miss je vpisana v vrtec Tezno in nam je ravnateljica, predhodno pa že vzgojiteljica, posebej poudarila, da sva KADARKOLI dobrodošli in da jih lahko v juniju, juliju in avgustu obiščeva. In tega se tudi drživa. Sva bili že parkarat in to nenapovedano. Sicer bi meni osebno bolj odgovarjalo, če bi prej poklicala, ampak je vzgojteljica rekla, da ni potrebe in da lahko prideva kadarkoli. In to se mi tudi zdi prav, mala miss spoznava okolje, vzgojiteljici, otroke in komaj čaka september user posted image .

Te pa razumem glede vzgojiteljice, tudi sama imam rada predhodno osebni stik, zato sva tudi šli na dneve odprtih vrat in na osnovi tega sem se tudi odločila za ta vrtec.

Tukaj na forumu pa ne vem če boš dobila realno sliko, ker neka oseba ti je lahko zelo simpatična, drugemu pa ni. Glede strokovnosti pa mislim, da se ne rabiš bat, so vse zelo dobro usposobljene in mislim da delajo vsi slovrtci po kurikulu.
Važno je da zaupaš ustanovi in osebju in da ne štartaš že z dvomi, saj se le ti prenesejo na otroka.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
4.7.2008 22:18:55   
soncipunci
Rubin - glede ogleda vrtca je bila tudi še dvakrat prav čudna situacija, ampak je tule ne bom navajala, ker bi bilo preveč očitno, kdo stoji za tem pisanjem. ko sem se odločala, kam bom dala vlogo za vrtec, sem si dva  vrtca lahko nenapovedano ogledala brez težav in s prijetnim sprejemom. tu pa so glede tega res čudni. kot da je vpis otroka v vrtec kot obisk picerije - če je danes pica zanič, greš drugič pač drugam... halooo, v vrtec potem otrok hodi nekaj let!!!!!!! ta odnos je v bistvu tisto, kar me skrbi. v strokovnost osebja ne dvomim. je pa res, da nekdo urice pričara zanimivejše kot drug. šteje le to, kako otroci radi hodijo v vrtec k neki osebi. včasih niti ni pomembno, kako je vzgojiteljica všeč staršem - glavno, da se z otrokom ujameta. nihče mi ne more zagotoviti, da bo pa ravno moj otrok rad hodil k njej; če pa ti več ljudi pove, da so otroci radi hodili, pa je že nekaj za vzpodbudo. ampak tega tule ne bom izvedela, vem. niti ne pričakujem več.
ponavadi se držim svojega občutka, ker me ponavadi ne vara. otroka vpisati v vrtec, ki ti z odnosom kljub prijaznosti ne daje vtisa dobrodošlosti in topline, ampak takega, kot sem ga opisala že prej zgoraj, mi ne diši preveč. glede na to, da sem se vseeno odločila za vpis, očitno obstajajo tudi argumenti za, je pa vprašanje, kateri bodo pretehtali. nisem oseba, ki si bo zdaj grenila dneve do odhoda otroka v vrtec in se živcirala. sem pač mislila, da se bo katera oglasila in kaj zanimivega napisala... in videti je, da nisem bila edina, ki me je zanimalo...

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
4.7.2008 22:28:01   
nejcko
Jaz pa vsem mamam tega sveta, ki vpisujejo svoje otroke v vrtec ali v šolo, polagam na srce, da naj se skulirajo, za boga svetega ...
Saj razumem, da vsak starš svojemu otroku želi le najboljše, ampak življenje prinaša nešteto situacij, na katere nimamo in ne bomo imeli vpliva.

V vrtcih in šolah dela usposobljen kader, dajte malo zaupati, madonca, in pustite stvarem, da se odvijajo, kot se morajo ... ko in/ali če se bo kje zalomilo, potem pa ukrepajte.

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
4.7.2008 22:34:35   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: soncipunci

Rubin - glede ogleda vrtca je bila tudi še dvakrat prav čudna situacija, ampak je tule ne bom navajala, ker bi bilo preveč očitno, kdo stoji za tem pisanjem. ko sem se odločala, kam bom dala vlogo za vrtec, sem si dva  vrtca lahko nenapovedano ogledala brez težav in s prijetnim sprejemom. tu pa so glede tega res čudni. kot da je vpis otroka v vrtec kot obisk picerije - če je danes pica zanič, greš drugič pač drugam... halooo, v vrtec potem otrok hodi nekaj let!!!!!!! ta odnos je v bistvu tisto, kar me skrbi. v strokovnost osebja ne dvomim. je pa res, da nekdo urice pričara zanimivejše kot drug. šteje le to, kako otroci radi hodijo v vrtec k neki osebi. včasih niti ni pomembno, kako je vzgojiteljica všeč staršem - glavno, da se z otrokom ujameta. nihče mi ne more zagotoviti, da bo pa ravno moj otrok rad hodil k njej; če pa ti več ljudi pove, da so otroci radi hodili, pa je že nekaj za vzpodbudo. ampak tega tule ne bom izvedela, vem. niti ne pričakujem več.
ponavadi se držim svojega občutka, ker me ponavadi ne vara. otroka vpisati v vrtec, ki ti z odnosom kljub prijaznosti ne daje vtisa dobrodošlosti in topline, ampak takega, kot sem ga opisala že prej zgoraj, mi ne diši preveč. glede na to, da sem se vseeno odločila za vpis, očitno obstajajo tudi argumenti za, je pa vprašanje, kateri bodo pretehtali. nisem oseba, ki si bo zdaj grenila dneve do odhoda otroka v vrtec in se živcirala. sem pač mislila, da se bo katera oglasila in kaj zanimivega napisala... in videti je, da nisem bila edina, ki me je zanimalo...

lp


Glej, vrtec ali šola je sicer javna ustanova, ampak so določeni varnostni ukrepi - se pač ne moreš kar prosto po prešernu šetati in si ogledovati stvari in prostore, sploh ne v času, ko so tam otroci in se izvaja kurikulum.

In, glej - dobila si mesto v vrtcu ... celo naknadno! Bodi vesela, zelo vesela, kajti mnogo jih vrtca ni dobilo in bi bili veseli, pa četudi bi vrtec obratoval v malo bolj siromašnih prostorih, samo da bi imeli kam dati otroka v vrtec.

no, lahko pa ti povem iz prve roke, da Andersen velja za enega ta boljših vrtcev v Lj, je to precej ohoho vrtec, kamor mnogi snobovski in hohštaplarski starši vozijo svoje otroke od daleč (hvala boku se je zdaj politika malo spremenila) ... torej, verjemi, potemtakem vrtec že ne more biti slab, kajne, ne vzgojiteljice, ne oprema, ne program.

Pa veliko lepih vrtčevskih let vam želimuser posted image

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
5.7.2008 14:33:45   
lenika
Sama sem učiteljica in bi mi bilo full mimo, če bi nekdo tukaj govoril o meni. obljubila sem si, da nikoli ne bom izbirala učiteljice ali vzgojiteljice za svojega otroka. Ker smo v majhnem kraju in sem iz iste stroke bi bilo to možno, pa tudi sestrična je vodja enote in druga sestrična ravnateljica šole.
Ko sem vpisala otroka v vrtec nisem želela izbirat, izvedela sem za vzgojiteljico 25.avgusta kot vsi ostali in tako se mi zdi edino pravilno.
V življenju bodo prišle mnoge situacije, ko za otroka ne bo ravno rožnato. Mislim, da se bo v njih veliko bolj znašel, če mu ne bo vse postlano.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
5.7.2008 15:58:37   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: soncipunci

še vedno sem sicer mnenja, da je sprejem v vrtec najboljša rešitev za otroka in njegov razvoj. v tem je tudi razlog, da se po svoje vrtca veselim. na trenutke pa se ne morem znebiti občutka, ki so mi ga dali v tem vrtcu
lp


Zakaj pa otroka nisi raje dala v kakšen zaseben vrtec, mislim, za tvoje živce bi bilo to bolje, ali pa morda v privat varstvo - tam pa bi res lahko imela vse pod kontrolo.

Se pa sprašujem, kaj boš storila, ko bo ta tvoj otrok šel v šolo ... še več, ko bo šel v 7. razred in bo naenkrat dobil mnogo učiteljev, od katerih vsaj polovica ne bo všeč tebi, polovica pa njemu ...

aja, obstaja možnost šolanja domauser posted image

(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
8.7.2008 23:48:43   
soncipunci
vidim, da je tale debata zašla v popolnoma napačno smer. si bom drznila pokazati s prstom na administratorko,user posted image user posted image , ki je s spremembo mojega naslova teme stvar osebno naperila v vzgojiteljico, kar pa je pravzaprav postranskega pomena (in se da razbrati tudi iz mojega pisanja). za nikomer nisem poslala tajnih agentov.
nejcko, če nimaš konkretnih informacij, ti ni treba smetiti debate z obtoževanjem in podj......... o zasebnih vrtcih. nimam nobenih posebnih visokoletečih snobovskih zahtev in pričakovanj, rada bi le dober občutek ob odhodu iz vrtca v službo, ko bom tam predala otroka. in ni ti treba biti žaljiva!!! za začetek bo bolje, če začneš bolj natančno brati.
kot sem napisala, me bega odnos v tem vrtcu in če imaš tudi sama otroke v vrtcu, veš, da na začetnih dogovarjanjih ne kontaktiraš z vzgojiteljicami. torej je tudi jasno, na koga vse to leti...
na začetku sem napisala, da sem dobila zelo čuden občutek, ki je daleč od toplega sprejema. mesta v vrtcu nisem dobila po vezah, ampak po čisto uradni poti - ko sem prišla na vrsto, so me obvestili. in mi med vrsticami dali vedeti, da sem lahko srečna, da sem lahko pri njih! da ne bo pomote - ne, da sem sploh dobila mesto, ampak da sem dobila mesto pri njih!!! ni mi bilo všeč. nič bolj kraljevske krvi ne bomo, če bomo imeli otroka tam!!!! in tudi otroka bi radi vzgajali v duhu, da ni nihče vreden manj (ali več). 
to, da si vrtca ne moreš ogledati, se mi zdi neumno. verjamem, da je težko sprejemati cele trume ljudi. tisti, ki pa resno razmišljajo o vpisu otroka oz. smo že celo podpisali pogodbo, pa bi to pravico morali imeti! kot da bi se vselil v stanovanje, ki ga sploh nisi videl...
kakorkoli - v tem času mi je že znanka, ki ima otroka v tem vrtcu razložila tisto, kar sem želela vedeti. otrok gre rad tja in se veliko nauči. vrtec je zelo aktiven z raznimi dejavnostmi. to mi je povedala z navdušenjem in prav nič čudenja in obtoževanja ni bilo zraven, češ zakaj pa to moram vedeti... in potrdila mi je, da nisem edina, ki sem dobila takšen občutek ob vpisu v vrtec - snobizma baje ne manjka tako s strani staršev kot nekaterega osebja. zdaj sem sama napisala odgovor na svoje vprašanje, če bo še katera druga želela vedeti - tudi mišina mami.
 
s tem pisanjem se že vdrugo izključujem iz debate - tokrat zares!

Lp

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
5.11.2010 20:36:21   
Ennija
Pozdrav vsem.Tudi sama sem zaposlena kot vzgojiteljica v enem izmed ljubljanskih vrtcev in moram priznati, da se na nek način strinjam s Soncipunci. Verjamem, da je razočarana nad odnosom, ki ga je občutila v vrtcu.Ne razumem zakaj ni dobila možnosti, da bi si skupaj z otrokom ogledala prostore, se rokovala z vzgojiteljico.Meni je bilo vedno v interesu, da čimprej spoznam nove otroke in njihove starše, da si še pred vstopom izmenjamo informacije o otroku.Pri nas so starši vedno dobrodošli.Povabimo jih, da se tudi v poletnih mesecih pridejo igrat na naše igrišče, kjer se navajajo na veliko množico otrok in spoznavajo prostor, osebje,igrače....
Tudi jo razumem, da jo kot mamico skrbi, komu bo prepustila svojega otroka.Žal je tako med nami kot drugje po službah mnogo takih, ki jim služba predstavlja le zagotavljanje socialne varnosti.res je tako, danes že vsak lahko dela v vrtcu : frizer, prodajalka,slaščičar, gostinec,gimnazijski maturant, ja lahko le na Zarisu na hitro opravi par izpitov, zapoje pesmico in že je pomočnik vzgojitelja.Kar je vsekakor boljša služba kot biti prodajalka , kajti vrtec je odprt le do 17 ure,vikendi pa prosti.
Biti vzgojitelj pomeni v prvi vrtsi imeti otroke rad in si želeti "rasti" z njimi skozi najnežnejše obdobje.Vsak otrok je osebnost zase in na vsakega otroka gledati, kot, da je naš lastni.

Soncipunci javi se in napiši, kako ste prešli uvajalno obdobje.

Vse lepo in vse dobro!


(odgovor članu soncipunci)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
9.11.2010 16:04:54   
mayci
Ennija, tale tema je stara že 2 leti...user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Ennija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
9.11.2010 17:40:38   
mateyka
no, potem palahko soncipunci pove kako je zdaj po dveh letih user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Vrtec Andersen - mnenje o vzgojiteljici
7.12.2010 18:28:21   
motika
Delam v vrtcu in se mi zdi, da je tole pogovarjanje o vzgojiteljicah skrajno neprimerno. Nič ne rečem, tudi če bi opazila da se o meni pogovarjajo, saj je vsaka kritika sprejemljiva. To je poseg v mojo intimo. Pridi, me spoznaj, me oceni, če nisi zadovoljna, pa v drugo skupino.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
7.12.2010 18:50:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu motika)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?