|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bazen in nosečnost
21.11.2010 17:28:52   
Anonimen
Pozdravljene!
Februarja gremo na dopust v Čatežke. Takrat bom v 21 tednu. Zanima me, ali se lahko kopam ali raje ne?user posted image
hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bazen in nosečnost
21.11.2010 18:16:14   
ledenaa
ne ne smeš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bazen in nosečnost
21.11.2010 18:39:29   
kajajaka
morje lahko, bazen raje ne!

Zaradi težav v nosečnosti, sem bila zadnje tedne pred porodom v bolnici in sem srečala kar 3 nosečnice, ki so v bazenih staknile neko bakterijo ki menda povzroči prehitro odtekanje vode in sproži predčasni porod. Kolikor vem, so z zdravili in mirovanjem pri vseh treh uspešno zaustavili/zdravili to, ampak ni vredno tvegati! Pojma nimam kako se ta bakterija imenuje, vem pa, da se noseča niti pod razno ne približam bazenu!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bazen in nosečnost
21.11.2010 19:29:52   
mini86
js sm šla med nosečnostjo tud v čatežke in ko sem G vprašala mi je rekla da so čatežke KAO najbolsvinjske da mi pa kopanja ne priporoča v nobenem bazenu..no in se res nisem kopala, enkrat sva šla res v bazen, js sm na ležalniku brala revijo moj se je pa namaku..sam je blo tok boring da sva rajš okol hodila kokr pa bla na bazenuuser posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bazen in nosečnost
21.11.2010 19:33:24   
tintin
za čatežke ne vem, je pa meni G zaradi išiasa in sindroma karpalnega kanala (mrtvenje rok) v nosečnosti priporočala plavanje v bazenu. Hodila sem nekje od 25 do 36.tedna dvakrat tedensko na intenzivno plavanje (pol ure) v olimpijski bazen (temp. 31 stopinj). Je pa res da bazen ni pretopel in posledično tudi ni takih ljudi notri, ki bi se namakali (in odvajali svinjerijo), v glavnem je namenjen rekr. plavanju in treniranju.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bazen in nosečnost
21.11.2010 19:54:42   
Anonimen
o hvala punce!
No sej to me je zanimalo! Za tisto bakterijo sem tudi jaz že slišala, zato sem hotela še kakšno mnenje, kako pa kaj! No potem bom pa brala trače se šetkala pa kuhala!
Hvala!!user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bazen in nosečnost
21.11.2010 19:56:15   
nusi
problem je če stakneš vnetje, ampak glede na to, da imaš še kar nekaj časa do poroda ga lahko vmes pozdravišuser posted image . Kasneje je pa pametno biti bolj previden, ker če bi se že kaj odpirala lahko okužba povzroči večje težave. jaz nisem hodila v bazene, na koncu vseeno staknila vnetje, ravno kak teden pred porodom - ne priporočam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?