|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave s spanjem
22.1.2012 16:06:59   
diavoletta
Pozdravljeni,

imam 8-mesečnika, ki mi čez dan noče spati. To se je pojavilo ene 10 dni nazaj, pred tem nismo imeli večjih težav. Odkar se sam usede in se že postavlja na noge pa noče in noče spati. Je zaspan, zelo zaspan ker se neprestano joče in ne more sodelovati v igri, crtanju... ko pa ga položimo v posteljico se začne še bolj dret (kot da bi ga slačili iz kože). Meni in možu se že dobesedno meša! Tudi če ga pustiva samega u posteljici nekaj časa, se dviguje in joče kot zmešan. Zanimivo je, da zvečer nimamo nobenih težav s spanjem. Položiva ga v posteljico okrog 19h zvečer in brez drame zaspi do 6h zjutro.

Zanima me če ima kdo podobne težave in kako se spopada z njimi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave s spanjem
22.1.2012 16:35:49   
bambika
Naš je tudi star 8 mesecev,vendar čez dan ni problema za spanje.Problem je ponoči in to že od rojstva,torej smo v 8 mesecih prespali le par noči,prespali pomeni,da sma s partnerjem 3krat na noč vstala.
Vem,da je naporno ,če ti ne spi čez dan,vendar imaš ponoči mir,kar je veliko vredno,kaj bi jaz dala,da bi vsaj 6 ur v kosu lahko spala.Jaz se tolažim s tem,da bo čez kakšno leto boljše.
Imamo pa še doma skoraj 3 letnico,ki je prav tako s prihodom bratca začela protestirat s spanjem,tako da če se ponoči eden ne dobesedno dere se pa druguser posted image .
Drugače pa probaj s sleepy wrapom naš je tako začel spati čez dan,ker do 5.meseca prav tako,čez dan ni spal razen 3 krat po 15 minut,zdaj pa najrajš spi v vozeku čez dan.

(odgovor članu diavoletta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Težave s spanjem
23.1.2012 15:01:08   
Hope2
Smo tudi mi imeli to obdobje. S tem da tudi ponoči nismo spali ama baš ništa- nikoli in še zdaj neuser posted image . Čez dan sem ga tako vsaj 1x napakirala v voziček in je tam zaspal. Včasih sem ga dala tudi v štorkljo in nosila, ko je zaspal, pa sem gledala TV, edine mirne minuteuser posted image . Včasih pa sem ga tudi v avto napokala in se peljala kam v trgovino ali na kavo, zame mal relaksacije, mali je pa tudi zaspal. Sem pa 1x na dan vztrajala, da je spal v postelji, ampak ne v svoji, temveč v najini, jaz pa z njim. 3 dni ali še kak dan več je blo mali kriznih, saj sem ga vsaj 1000x položila nazaj v ležeč položaj in mu govorila spat, pa za roko sme ga držala ali pa božala. Po tistem ko je najhujšega živčnega fasal, se je tudi umiril in zaspal. Tak da sem komaj čakala, kdaj bo začel najbolj jokat. Je pa treba mirne živce met in vztrajat. Od takrat smo pač non stop čez dan spali z njim. Ampak le tako smo ga prepričali, da je zaspal in spal. Po parih dneh je videl, da mama tudi hodi spat, ap za roko ga držim in več ni bilo težav. Zvečer ali ponoči zaradi tega nismo imeli težav, ni zahteval ne roke, ne spanja v najini postelji ali z mano. Takrat je imel spet druge foreuser posted image

Še zdaj pri 3 letih gremo ob vikendih skupaj v posteljo. Če me zmanjka z njim, pač spim, če ne pa grem ven, ko zaspi.

Probaj, pojdita skupaj v posteljo in vsakič, ko vstane ga položi v ležeči položaj, prigovarjaj mu in drži ga za rokouser posted image . Pa pazi, da ne zamudita ure, ker če bo bolj razdražen in preveč zaspan, bo samo huje

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?