|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.8.2005 16:24:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nimam apetita
5.8.2005 17:53:51   
Anonimen
Jaz sem bila na istem. Prvih 14 dni nisem jedla skoraj nič. Vendar je bil pri meni vzrok v rahli depresiji oz. poporodni otožnosti, ki jo dobi baje okoli 70% vseh mamic. Mogoče pa imaš to, pa niti ne veš? Nonstop sem jokala, se sekirala za bedarije, nisem smela dobiti nobene čestitke, pa sem že jokala. Ko je jokal Nejc, sem jokala z njim, češ, da mu ne znam pomagati. Težko mi je bilo karkoli dopovedat.

V glavnem, bolje bo.:rozica::rozica:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nimam apetita
5.8.2005 20:39:12   
eva1
Pri meni je bilo isto-pa ni bilo nobene depresije, vrjetno hormoni naredijo svoje! Sam pol po kašnih 3 tednih pa se mi je zopet ofnal in sem jedla k :pujs: ! Ne sekiraj se...jaz sem 1 teden po porodu imela 16 kg manj-med nosečnostjo sem jih pridelala 22!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nimam apetita
5.8.2005 21:29:05   
Marogica
Tudi pri meni je bilo isto. Jaz sicer nisem jokala, tudi nisem bila brez apetita, ampak hrana mi enostavno ni teknila (druageč pa uživam v hrani). SEm se morala dobesedno silit.

To se mi je dogajalo nekje 3-4 mesece in tudi jaz mislim, da sem imela poporodno otožnost ali depresijo.

Ne skrbi teh primerov je res dosti, vendar določene ženske tega niti ne priznajo ali pa ne prepoznajo. Kdo pa je pred 10 leti govoril o poporodni depresiji?

Ko boš šla naslednjič h G in ti še ne bo bolje, mu to povej, naj ti ne bo nerodno, saj ti lahko samo pomaga.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nimam apetita
5.8.2005 21:43:22   
mimica
Jaz sem se med nosečnostko zredila 20 kg. V bolnici je bila taka vročina, da skoraj nič nisem v sebe spravila razen vode, tako da sem prišla domov s 7 kg manj. Mislila sem, da bom doma lahko končno jedla, saj se bala za mleko, pa ni bilo nič drugače. Apetita sem imela 0. Sedaj, 2 meseca po porodu sicer jem malo več, a skoraj brez vsakega užitka. Edini užitek mi je sladoled, vse ostalo se prisilim da jem, da se ne bo potem poznalu na mleku. Tako da še moram sedaj shujšat le še 5kg in bom zopet na stari teži.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nimam apetita
5.8.2005 22:17:12   
lukec
Pri meni je bilo isto, zredila sem se 9 kil iz bolnice sem šla s sedmimi manj, po enem tednu doma sem imela tri kile manj, kot pred nosečnostjo. Potem pa se mamica spočije, se navadi na tempo, pride apetit in je vse o.k. Za dojenje pa je najbolj važno, da veliko piješ.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
6.8.2005 7:33:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nimam apetita
6.8.2005 20:26:57   
Aljakop
jaz pa sem imela ravno obratni problem - jedla sem tudi kadar ni bilo potrebno. temu primerno sem se po porodu zredila za neverjetnih 18kg - in ja, imela sem pop.dep., ampak kg so ostali:((:((
jedla sem, pa jedla,jedla jedla..od živčnosti,od vsega..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nimam apetita
6.8.2005 20:28:47   
Marogica
Aljakop, to sem pa prvič slišala. No ja-očitno je vse možno.lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nimam apetita
8.8.2005 12:22:09   
Grascakinja
jaz še 1 mesec in 1 teden po porodu nimam nič apetita. Kil pa 1 manj kot pred nosečnostjo (med nos. pridelala 12). Brez kakih depresij. V porodnišnici in še 1t po tem mi hrana sploh ni imela okusa, zdelo se mi je, da jem žaganje. Tudi zdaj ni dosti bolje, edino sladoled mi paše, ostalo se silim.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?