|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgust
9.8.2005 18:07:45   
Seven*
Bom jaz danes prva.. Vceraj se je nekaj zacenjalo. Je ze prav nesramno bolelo, vendar je bilo neredno. Sem zaspala komaj okoli 2 ure zjutraj. Ma saj sploh ne vem vec.. Skoz imam v glavi, ker so me prvic v porodnisnici kregale, ker sem prisla s presibkimi popadki in se mi zdaj zdi, da nikoli niso dovolj mocni, da bi sla.. Saj ocitno res niso bili, glede na to, da se je zadeva proti jutru umirila..

Sem pa danes prav hudicevo utrujena. Pa toliko stvari je za narest. Bi najraje kar zadremala, pa je to tezko pri 15 mesecenem otroku.

Lep preostanek dneva..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Avgust
9.8.2005 18:47:54   
tea01
Seven, sem mislila, da si šla že rodit. Ubogica. Kako se pa zdaj počutiš? Se je vse umirilo ali te tu pa tam špika?

Me smo bile danes že pridne, smo odprle že dve temi.

Sproti se nam javljaj, da bomo vedele kako je s teboj, pa malo časa si vzemi zase!!!!

Pazi nase!

SE tipkamo

Lp, TEa01

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Avgust
9.8.2005 20:57:38   
hugolina
Danes ste pa avgustovke tako pridne, da vas je komaj za dohajat :bravo::bravo::bravo:
No, saj to je zelo lepo,konec koncev je zdaj naš čas.

Jaz sem bila danes na Vršiču, ja res je in da ne boste mislile, tudi gorski zrak očitno ne pride do živega našemu :duda:.
Pa tolk mi vsi težijo, da imam trebuh že čisto spodaj, da zdej pa mora bit. Jah, .... če bi blo po moje, bi šla že včeraj v porodno, pa ni nič.
Sem dobila tak občutek, da smo vse tko neki pridne zadnje čase, pa ful naspidirane, .... :zmeden2: al se mi pa samo zdi.
Violinski ključ, hvala za detektivse nasvete. Zdej moram preučit Miševi, da bom pol samo opazovala in kljukice delala :)-:)-:)- (se hecam). Po moje, če bi res naleteli skupaj nebi bil problem spoznat jo, ker bi prišla k njej mala punčka z imenom Nika. In to je se mi zdi zelo pomemben podatek. (miševi brez zamere).

Bilo bi pa fino ja, imet v sobi cool cimro. Mene le bolj skrbi, da nebi naletela na kakšno z velikim številom obiskov. Moja kolegica je mesec nazaj imela tak primer. Nič kaj prijetno, ko se privajaš na štručko, tam jih pa 20 komadov visi čez cel dan... Ampak gotovo nič ne moreš narediti, edino če prosiš, da te preselijo...:(

No, zdej grem pa neki v usta dat, ker me tolk kislina daje zadnje dni. Sem se prej celo nosečnost hvalila, da nimam problemov z zgago. Zdej pa imam - za vse nazaj :((

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Avgust
10.8.2005 7:25:02   
tina104
Dobro jutro!!
Bom zaenkrat kar v včerajšnjo temo pisala, smo še dovolj visoko ;)
Hugolina, mene tudi zgaga daje, še posebej zvečer ful peče. Glede tega, da smo fejst aktivne bi se pa tudi strinjala. No, včeraj nisem bila tako zeloo aktivna, sem šla podnevi za dve uri spat. Ampak sicer pa zjutraj vstanem okoli šestih, pol pa si skoz nekaj iščem, kaj bi delala, pa sprehod, pa trgovina, pa kar nekaj bi mogla migat, pa ne vem, kaj naj delam - nimam nekega dela, pa še tisto kar je, se pojavi problem - npr. travo bi med tlakovci lahko ven pulila, ampak s tem trebuhom se več ne morem sklanjat.

Drugače pri meni nič novega, nobenih znakov, da je porod blizu. Samo izcedek je vsak dan večji, je beli in se na papirju sveti - znano kateri? :zmeden:
Pa ponoči me je en krč zgrabil, sem mogla sklonjena it do wc-ja, ampak to je bilo verjetno zato, ker sem imela ful poln mehur.
Ja, pa včeraj so me sosedi spet spraševali, kdaj bo :)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Avgust
10.8.2005 9:18:41   
miševi
Dobro jutro!!!

Moja dva sta v trgovini, jaz sem pa hitro smuknila na RR:)-.
Hugolina, nič ne zamerim. Ja, Nika je res eden od podatkov, ki ti bodo zelo v pomoč. Je pa res, da je fino met kakšno dobro cimro. Če se srečamo s cimrami od prvič, se še sedaj smejemo, ker smo imele take prigode:)-:)-:bravo::bravo:...
Ja, glede na moj trebuh, bi tudi že zdavnaj moralo bit:zmeden2:. Ga bom lahko kmalu že v šajtrgi vozila. Pa še PDP ni (jutri je!!!!), pa me že vsi klicarjo, pa sporočilca pošiljajo:grrr:.
Tudi jaz se počutim zelo aktivno. Še 1 mesec nazaj sem šla komaj na sprehod, predvčerajšnjim pa španciranje po Bledu sploh ni bilo problematično. Pa tudi doma bi kar delala. Kaj čmo, gnezdimo;).

Bom še kasneje kaj napisala, se moram it stuširat, da ne bo moj :love: rekel, da sem bila cel cajt sam na računalniku:)-.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Avgust
10.8.2005 9:36:26   
Jessy
To, z obiski, je pa res :hudicek:. Moja zadnja cimra v porodnišnici jih je enkrat imela kar 11. Da ne govorim, kako svinjsko vroče je bilo notri, hrupa pa toliko, kot bi bila v enem nočnem baru. Na vratih je pa na veliko pisalo, naj v sobo ne hodita več kot 2.
Je bila pa ena cimra pred to, ki je en dan tudi imela veliko obiskov, vendar so se lepo zvrstili in sta v sobo res prihajala le po 2, ostali pa so čakali zunaj. Čist druga pesem.

Se mi pa nekatere že prav smilite, ko vas takole matra že nekaj dni, pa še nič ni! Upam, da se vam kmalu uresničijo želje!!! 9nebesa

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Avgust
10.8.2005 10:47:02   
tea01
JUtro!

Seven sem se malo pohecala včeraj. Saj imaš rok za mano! Kam se ti pa mudi????? Počakaj še na nas "cimre"".

Pri nas se je nehalo špikanje, tamali pa veselo nori po trebuhu.

Se mi zdi, da se je stanje umirilo, bomo vidli v petek kaj bo rekla ginekologinja.

V glavnem, če se ti trebuh spusti, ugotoviš tako, da si daš pod prsi dlan. In če so vsi prsti na ravnem se je potem spustil. Meni je za en prst faljen. Tako, da še čakam.

Baje tako ugotavljajo, če se je trebuh res spustil!!! Bodite pozorne.

Se tipkamo

TEa01

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Avgust
10.8.2005 10:54:30   
Seven*
Tea01. Ma meni se mudi!!!! :sloncek::sloncek: Dost mam!! Bi sla ze rodit. Haha!! No, saj posvoje je vredu da se otrocek caka, zato ker se nimam cisto vse urejeno.

Mi je pa ful cudno, ker me v noznici, mislim da v maternicnem vratu fuul pika in boli. Ze kaksen teden. Je mozno da se pocasi odpiram? Ima katera drugorodka, ki se je odpirala ze prej kaksno izkusnjo glede tega? Vcasih tako pika da kar boli.. :zmeden2::zmeden2:

Obesla sem zavese, zdaj cakam se zadnjo rundo plenick da se posusi..


(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Avgust
10.8.2005 11:07:14   
hugolina
Dober dan!

Evo, takole je pri nas. Zjutraj že navsezgodaj rovarim po stanovanju, pol me pa okrog 10-ih kar zmanjka na kavču. Zdej si bom eno :kava: skuhala, da pridem mal k sebi.

Jessy, ravno to kar si omenila me skrbi ja. Ampak se mi zdi čudno, da sestre na oddelku nič ne rečejo, če jih toliko naenkrat pride. Ker resnično ti lahko podre to cel ritem, pa že tako se trudiš takrat, pa ves si vzhičen, pa poln hormonov, .... Ne vem no. Saj takole naprej je težko govorit. Upamo lahko le na najbolje :metulj:

Stanje v trebuhu: :duda: se še kar guzi (to je zadnjič napisala Teya in sem se prov fino nasmejala :)-:)-:)- ). Sem pa tja kakšen krč, mal otrdevanja in to je to. NIČ KONKRETNEGA!! Pa še na WC se mi zdi da ne hodim toliko (razen ponoči seveda), pa čeprav toliko popijem. Ah, čudno in zoprno je tole čakanje, prav zares.

No, se še tipkamo.... Lep sončen dan

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Avgust
10.8.2005 11:32:02   
Teya
ciao, punce :rozica:
pri nas NIČ novega :(
pa saj vem, da vas je še kar nekaj pred mano in da ni fer, da bi kar mim vas stekla:ups:, ma kot pravijo...v ljubezni in vojni je vse dovoljeno :)-
jutri imam ctg....upam, da krivulja ne bo uporabna le za ravnilo :(
tina104, jaz imam točno tak izcedek, kot ga opisuješ ti...imam ga sicer že celo :nosecka:, ma zdaj pa se mi zdi, da ga je še vsak dan več :(

punce, če ima katera izbrano ime "ŽIGA" za otročka, naj še 1x premisli....oba julijska ZAMUDNIKA namreč nosita to ime :)-

pozdravček vsem :rozica:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Avgust
10.8.2005 11:53:47   
Teya
ja, evo, pozabila vprašat....tea01, to z dlanjo pod prsmi, to mora it leže ali sede ali stoje ali kako??? nevem, kako je pri vas, ampak jaz imam med ležanjem na hrbtu, kar veliko prostora pod prsmi, če sedim, mi pa trebuh skoraj nad prsi leze :)- ma zdej sem uštekala, da zato verjetno ni kriv trebuh, ampak te mogočne mlekarne :)-
pa še neki...a katera pozna bolečino na stičišču stegen gor pri "tamali"? mene tako boli, kot bi skušala celo noč delat špago oz. celo noč noge hudo narazen držala :zmeden:...pa verjemte, da že kar nekaj časa nisem počela ne enega ne drugega :)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Avgust
10.8.2005 12:19:34   
Seven*
Teya, to je cisto normalno. Hormoni mehcajo vezi. Tam se namrec mora vseskupaj fejst razpret, da pride dojencek ven in hormoni vseskupaj posteno razrahljajo. Nic skrbet. Tudi mene isto boli. Tako kot pravis, kot ce bi spago delala.. :)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Avgust
10.8.2005 14:39:12   
tea01
Teya, oblečena si v majčko in stojiš pred špeglom, daš roko pod prsa in si izmeriš koliko se je trebuh spustil.

Te nočem strašiti, ampak meni je moja terapevtka pri pripravah za porod rekla, da če me začne boleti zgornji del stegen, da je to znak, da se bliža porod. ???????????????????

Očitno si ti poskusni zajček!!! Javi nam.

TEa01

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Avgust
10.8.2005 14:59:44   
tajica
Evo še mene!

Ravnokar sem se najedla, sem bla že prav lačna! Zjutraj sem mela še en UZ in menda je vse vredu, potem me je pa G poslala še na CTG in ko sem prišla tja je v porodni ravno ena rojevala in se je drla tako močno, da esm mislila kar obrnit in priti nazaj ko bo reva že rodila! Me je kar mal stisnilo. Sem :love: rekla, da greva ven, pa me ni spustil! No CTG je pokazal da že imamo popadke in da je možno da ne bomo zdržali do 20.8.!!!

Ja jest mam tut tak izcedek in še prav veliko ga mam!

No želim vam lep dan še naprej pa se tipkamo kasneje!

Tajica

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Avgust
10.8.2005 15:30:41   
Teya
tea01, mogoče me je malo stisnilo ob tvoji "napovedi", ma v bistvu nebi imela kaj dosti proti, če bi spoznala tega našga razgrajača tudi kaj pred 22.8 :bravo: tko, da....se bom kar veselila teh bolečin :)- kaj praviš seven??? saj si ti tudi delala špago te dni, ane :)- si za?????

tajica, hudo!!! ni pa mi čist jasno...kaj pri vas hodite na ctg v porodno???? a je tako slaba izolacija?? a je le ta ženske res imela tako zelo močne glasilke?? :)- (zdej se še lahko malo smejem)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Avgust
10.8.2005 16:29:53   
tajica
Ja ctg je pred porodno (ena vrata prej)! Verjetno je oboje - slaba izolacija in pa precej močne glasilke uboge ženske! Kaj čmo! Tudi nas to čaka! Upam da ne bo preveč boleče! Menda se podzavestno dereš ob bolečini! Bomo videli!!

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?