|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mleko iz prsi
11.8.2005 10:33:30   
smrka
Dojim svojo piskico in zvecer ko gremo ajat, imam do jutra vso mokro majco ker mi mleko tako uhaja. Kako vi resujete ta problemcek? Ocitno bom morala spat z modercom podlozenim z blazinicami.

Zanima me se kako se vidi pri otrocku da se mu zacne delati temencek? Nasa ima namrec na sred glave nek rdec madez.. ni podobno mazolju, pa nevemo a je to zacetek temencka ali kaj bi bilo to?

Pospana smrka :zaspan:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mleko iz prsi
11.8.2005 10:47:41   
zi&mm
Smrka,
meni čez noč tudi mleko uhaja,še posebej če spim na trebuhu ampak brez modrca in blazinic pa še nisem spala; daj si modrček in blazinice gor pa rešen problem;

temenca so bele barve (kot nekakšen prhljaj) in ponavadi pričnejo od čela navzgor po glavici; Žigec jih je dobil pri 2mesecih in 1tednu, pa smo jih tudi že odpravili

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mleko iz prsi
11.8.2005 10:51:46   
eva1
Jaz si dam v modrc plenico, ki si jo vsaj 2x na noč zamenjam, ker totalno premoči! Pri meni blazince ponoči sploh ne pridejo v poštev, ker bi bilo isto če jih nebi mela-pri meni ponavadi vse premoči!

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mleko iz prsi
11.8.2005 10:53:29   
Anonimen
Kot eva1. Pa pod rjuho daj plastično podlogo, da ne boš imela flekast jogi.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mleko iz prsi
11.8.2005 11:47:28   
Naty*Taja
Men je tudi tako teklo, pa so mi pomagali se chikotovi podložki, ki delajo gel. Druga pa itak vse premoč. Pa na hrbtu spim, ker na trebuhu me tak joški bolijo, da mi sploh ne paše. Ne predstavljam pa si , da bi spala brez modrca in podložkov!! Sej zato pa so modrci za dojenje tak udobni, da ne stiskajo joškov in jih lahko imaš gor non stop.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mleko iz prsi
11.8.2005 12:07:26   
taška30
Chicco blazinice - drage ko pes, ampak bi lahko imela eno tud 3 dni (seveda je nimam :)- ), pa ne bi šlo čez. Prej je pa tud meni vse teklo. Pa še take mehke so. Spim pa itak skos v modrcu, pa :sloncek: tud! :)-

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mleko iz prsi
11.8.2005 12:46:04   
Lu
Tudi jaz imam moderc non sto gor. Drugae ne gre. Je vse mokro.

Temenca so bolj rumenkaste barve.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Mleko iz prsi
11.8.2005 13:10:31   
Wahoo RR
obvezno modrc in blazinice...

temenca so pa res bolj rumenkaste barve

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Mleko iz prsi
11.8.2005 13:33:41   
rainbow
jaz tudi že skozi spim z modrcem in blazinicami, Chicco, zelo v redu, tanke, vpojne; je pa res, da nimam nikoli premočenih ali take poplave kot pravijo punce;)

temenca pa so bolj rumene barve, jih je moja imela pred kratkim, kot neke luskice ali nekaj podobnega. rdeče po moje niso.

lp:rozica:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Mleko iz prsi
11.8.2005 21:26:51   
zi&mm
no, jaz sem včeraj kupila nuk blazinice :zmeden2: ampak so manjše kot chiccotovih drugače pa kr udobne; se pa vrnem na chiccotove, ko te porabim; sicer imam tudi jaz plenico in seveda tisto neprepusno blazino da ne uničim jogija; meni še čez dan teče skozi ven; jih imam ko 2melona :)-, še posebej te zadnje dneve, ko je vreme tako čudno in Žiga papa na slabi 2uri:bravo:

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Mleko iz prsi
11.8.2005 21:29:56   
Naja31
Modrc in blazinice, in to v levo dve, ker je v tej vec mleka in bolj spusca. Pa sem kljub temu vcasih cist premocena, ce mali malo podaljsa spanec.
Komaj cakam da bom lahko spala brez modrca.


(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?