|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   december
15.8.2005 11:34:14   
arielca
Spet smo malo zaspale :zaspan:...

Kaj je novega? Ste bile že vse na morfologiji?

Pri nas je vse bolj ali manj po starem. Je pa res, da sem bila včeraj cel dan na nogah, potem smo zvečer s prijatelji še kartali tko da sem bila fuuuuul utrujena. Za kazen me je moja pikica pred spanjem še parkrat konkretno brcnila, potem sem pa sladko spančkala do jutra. :bravo::bravo:

Na začetku sem mela ful problemov s spanjem, ker sem bila navajena spati na trebuhu, zdej pa spim na boku in se nekako navajam. Kako pa ve spite?

No, malo se razpišite, kaj pčnete in kako se imate...

:rozica: za vse :nosecka:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   december
15.8.2005 12:01:11   
Pepika
Živjo!
Mi smo imeli morfologijo, hvala bogu je vse ok, nismo pa izvedeli kaj imamo, ker je naša beba tako zelo nogice skupaj držala:angel:
Moje počutje je super, edino danes, ko je takšno slabo in hladno vreme, nimam dosti energije. se bom verjetno kar s knjigo zaposlila8)
na spanje se tudi jaz privajam, ker sem enako bila navajena spati na trebuhu in z roko čez uho:)- vendar zdaj poskušam na boku. me pa proti večeru malo boli v križu in me potem moj:love: lepo zmasira da je boljše naša beba pridno brca, mislim da bomo imeli hiperaktivnega otročka:sloncek:
koliko ste pridobile na teži? jaz 5-6 kg, se pa je danes začel 23 teden. srečo sem imela, da mi ni bilo niti enkrat slabo niti na zaetku nosečnosti, tako da se sploh nisem počutila noseče, sedaj pa me moje detece redno opominja na to, kar pa je resnično neverjeten občutek, kajne?9nebesa
zanima me samo nekaj... danes sem na majčki zagledala madež, brezbaren ampak malo viden. sicer posušen, pri prsih. majico sem oblekla svežo, ko sem šla spat, tako da nevem kaj bi lahko bilo drugega kot to, da mi je nekaj priteklo iz prsi. ker sem noseča prvič, me zanima ali je to že mleko ali je samo kakšen izcedek. ali naj s tem kaj naredim, ali postim da teče, ko pač teče:ups:

pobožajte svoje trebuščke in mislite pozitivno:metulj:
pozdravček od naju:nosecka::duda:

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   december
15.8.2005 13:24:14   
Anonimen
Morfologija je za mano in izvedeli smo, da bomo dobili :modri:. Ime mu bo Robert. Pridno že brca in mislim, da bo tudi moj :love: kmalu čutil njegove gibe z roko na mojem trebuhu.
Kakšnih posebnih fizičnih težav nimam, razen tega, da me še vedno full boli trtica, kakor že dva meseca, pa moja ginekologinja pravi, da zdaj nič ne more pregledati, zaradi nosečnosti.
Napadi lakote in spanja ali nespanja so mimo, se pa privajam spanju na boku namesto na trebuhu. Takorekoč nobene hlače mi niso več prav in vse majčke so mi prekratke, tako, da bo treba zdaj pa resno zamenjati garderobo.
Za Roberta nismo še ničesar kupovali - verjetno bomo kar zadnji mesec, seveda tisto, česar ne bomo dobili od družine in prijateljev in tisto, kar si ne bomo izposodili. Smo se pa odločili, da bomo namesto paketa vzeli denar.
V službo še vedno hodim in tudi nameravam do 1. decembra, ko bom šla na porodniško, če bo seveda vse tako v redu, kakor je sedaj.

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   december
15.8.2005 13:40:06   
arielca
Ja, s cunjicami je res hudič :)-. Poletne stvari še nekako spavim nase, ampak bom nujno potrebovala nekaj za jesen in zimo. Kupila sem si ene kavbojke, ki jh že pridno nosim :bravo:.

Midva sva se tut odločila, da bova namesto paketa vzela denar. Se mi zdi, da tako res kupš tisto kar potrebuješ, še posebej, če ti kakšne stvari dajo ali posodijo drugi.

Če bo vse v redu, bom delala do druge polovice novembra, sicer pa... Bomo videli. Zdaj mi je važno, da se moj :duda: dobro počuti.

Uživajte, bodite pridne in nasmejane pa se kmalu spet oglasim... Zdaj pa šibam do konca spakirat, ker gremo popoldan na morje. :):morje::)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   december
15.8.2005 14:20:37   
tinkamiška
Hoj:)

Tudi midva sva bila na morfologiji, vse je vredu, sva pa izvedla, da bova mela punčko;), seveda, se lahko zgodi, da ji še kaj zraste med nogicami:ups:, ampak G je bila skoraj sigurna, da je punčka. Če bo pa fantek bo pa tudi super, samo, da bo vse vredu;) Tudi naša malčica je pravi divjaček, oglasi se mi skoraj vsako uro in se obrača in binca, da me včasih kr malo zaboli.

Jst sem si v H&M kupila dvojne klače ene iz jeansa(farmerke) ki pa niso take žaklaste, ampak so prav lušne, in ene platnene, si bom pa verjetno morala kaj kupit še za zimo, pa kako majčko, ker so mi zdej vse bolj kratke in me bo pozimi zeblo v ledvice:zmeden:

Jst sem se do zdej zredila za 5kg in sem v 21t. Čez en mesec imam pregled in me bojo spet tehtali, bomo vidli kako bo.

Lepo se imejte:rozica:

Tinka

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   december
15.8.2005 14:22:36   
Anonimen
Z mojim :love: sva bila v soboto malo na ogledih v Avstriji. Zaključek: skoraj se ne splača več vinjete kupovat in gor vozit. Sicer sva kar veliko zapravila, obnovila najino garderobo za jesen, kupila tudi nekaj stvari za :duda:, ki so bile res bolj ugodne kot pri nas. Ostalo bova pa v jeseni pri nas kupila.

Pa še to: najlepša posteljica, ki nama je padla v oči, je imela ploščico Lip Poljčane. Precej dražja kot pri nas, tako da v Avstrijo več ne bova hodila.

Sicer pa vse po starem, počutje super, ta teden imam naslednji pregled. Pa ne vem, če mi bo še en UZ delala, ker sem imela morfologijo zaradi dopustov že zelo zgodaj. Pa ni vsega čisto točno videla.

Tiste, ki se odpravljate na :morje:, uživajte!! Ostale pa tudi :)

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   december
15.8.2005 14:33:31   
micki
No, se še jst javljam. Midva z mojim :modri: (imena še nima) sva dobro, veliko brcama in se premetavama, lepo spima, velikooooo jema (čeprav se po kilah nč ne vid- sam za 3 kg sem se zredila-res pa da gre vse v trebuh),.....
zdaj že brcike čuti tudi očka (ampak, ko položi roko na trebuh, naš :modri: brcne še ene dvakrat, pol pa noče več-zgleda, da ga očkatova roka pomirja).

lp (do jutri):nosecka:

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   december
15.8.2005 19:11:10   
Yasminka
Ola!
Naslednji pregled pri G. me caka sele cez 2tedna, ko bom v 24.tednu. Upam, da bom takrat zvedela za spol.
Drugace pa so me kolegice tako zasule z oblekcami in opremo, da mi razen vozicka za prvih nekaj mesecev ne bo treba nicesar kupovat.No ja....mogoce nov, večji avto :)-. Drugače pa imam vklopljen "gnezditveni" nagon in nenehno neki pospravljam.
:duda: je zelo aktivna in najbolj brca proti večeru in ponoči (kar me zbudi).
Kilce so šle gor za 6, spim pa že kar nekaj časa na boku - kar me malo moti ampak se počas navajam.
Pozdravček in en šopek :rozica::rozica::rozica: vsem decembrkam.
Y

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   december
16.8.2005 9:04:11   
Pajaca
Hoj

Pri nas nič novega. Kile letijo, jih ne štejem več, se zvagam pred pregledom pa je to šele septembra, sam grejo pa strmo navzgor.

Brca sto na uro, vedno več, tako da mi gre kar naživce, pa saj bo kmalu december.

Vreme mi gre na roke, da lahko nosim že jesenske hlače in mi ni vroče. Drgač pa poletne ene še spravim nase, jesenske mam pa še od tamale. Kupovala ne bom nič novega, raje kupim kaj za otroka. 2 hlače pa bo že. Puloverji bodo pa moji kar dovolj.

Delala bom do konca, al bom pa šla zadnji mesec na bolniško, ker ne vem če bom zmogla vso vožnjo.... a o tem jeseni. Za enkrat sem še čist ok.

Yasminka, če maš ful gnezditvenega nagona, pridi še k meni mal pospravt, ker pri meni ga ni, pa kot se poznam ga tud ne bo. Za pospravt mamo pa ful!!!

LP

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   december
16.8.2005 12:08:46   
mml
Evo še ena decembrka, taka bolj z začetka, tako da je morfologija že za nami, še vedno vse kaže na to, da bomo imeli :roza:, čeprav je dete sramežljivo in tišči skupaj noge, pa jo je G nekako le premaknila in izjavila:" ja še vedno je punčka". Sicer pa po morfologiji vse OK :bravo:, kar je najpomembnejše 9nebesa. V teh čisto nič poeltnih dneh ugotavljam, da sedaj bo pa res zadnji čas, da si kupim kakšne nosečniške cunje, ker si lahko zaprem samo še dvoje hlače, v vse poletnih srajčkah sem pa kot kakšna porno zvezda:)-...tako da ni kaj bo kar treba v trgovine, čeprav se mi čisto nič ne da. Kile so tem nekje 5,5 plus, jaz bi bila bolj vesela, če bi bilo malo manj.
Dete pridno brca in razgraja :bravo:, najraje na kakšenm obisku ali sestanku ali ko čakam v kakšni vrsti, ponoči in ko mirujem se pa tudi :duda: umiri, tudi :love: jo že nekaj tednov čisto dobro čuti, tako da vsi skupaj uživamo 9nebesa.
Po nakupih za :duda: nameravava v oktobru, tako da septembra si pripravim seznam vsega kar rabim (oziroma kar mislim, da rabim ;)), potem pa veselo po trgovinah. Sodim namreč med tiste :nosecka:, ki si bomo morale vse nakupit, ker ni v sorodstvu nobenih dojenčkov daleč naokoli...
Lep pozdravček vsem :nosecka: in prebivalcem v njihoveh trebuhih

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   december
16.8.2005 14:54:28   
Yasminka
Ja Pajaca! Res me kar nenehno nekaj "meče" glede pospravljanja. Sicer se pa kar hitro zmatram. Najbolj bogi je moj :love: saj mora nenehno nekaj pospravljat v klet al pa dobim idejo za kakšen nov kos pohištva....
Sej me bo kmalu minilo :)- :)-:)-

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Strah pred porodom: Ne čakaj, da mine!
Če tvoje misli glede poroda spremlja strah, mu odprto prisluhni. Prinaša ti darilo. Sporoča ti, da je porodna izkušnja z...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?