|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 8:08:27   
Perlica76
Zdravo!

Mene pa zanima,do kdaj so vaši malčki pili čaj,mleko,...po flaški(tisti s cucljem)?
Naša ima 16 mesecev in še kar noče pit iz tistih lončkov z raznimi nastavki.No,saj pije,a bolj malo in ko se hoče crkljat hoče flaško s cucljem.Smo že večkrat poskušali tisto odstranit,pa je pila bolj malo tekočine,tako da smo spet na cucelj-flaški.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 8:16:54   
Precious
Če pije ti ni treba odstranit,če se pa crklja bo pa treba stran vzet.zelo škodljivo za zobke

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 10:13:04   
Čebel@
vse tekočine pije po kozarcu(sama),edino pred spanjem ima še deci mleka v flaški(tommy tipple) in ji je ne mislim kar uzeti...stara je 2 leti

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 10:32:15   
nananaja
Poglej, če te moti crkljanje s flaško, jo boš morala ukinit in se tega držat. In če bo mogoče otrok pil manj, ampak bo pil in ne bo imel znakov dehidriranosti, je to zagotovo bolje kot pa crkljanje s cucljem.
Pri nas je starejša imela flaško tam nekje do 16-17m, ampak se je dobesedno prenalivala s pijačo, ni se crkljala. Odvzem flaške za čez dan je bil tudi pogoj, da je lahko začela opuščat plenico čez dan, je že prav fino znala povedat, da jo lulat, a kaj ko je toliko popila in je bila plenica še vseeno mokra. V nadaljevanju je pila bolj za žejo kot iz užitka, iz kozarca, tistih lončkov s trdimi ustniki in slamicami ni marala. Še ene pol leta (ali pa manj) je pila po steklenički večerno mleko.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 10:37:01   
Najaa
Naša je stara 25m in še vedno pije iz flaške čaj. Drugo, mleko in sokove pa iz kozarčka. Pa tuj že no, sam pred spanjem je navajena na flašo. Ko spije, pa takoj stran vrže flašo.

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 10:48:34   
Urska09
Naša je stara 2 leti in zjutraj še vedno popije mleko po flaški. Čez dan pa po slamici in kozarca. Tudi ponoči, če se slučajno zbudi in je žej,a pije po flaški. 

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 11:45:43   
dreamhorse
Moja bo stara 22 mesecev, pa mleko še vedno pije po flaši. Tudi ponoči, ker mi ni ravno, da jo budim, dajem sede in pit iz kozarčka. Vse ostalo pa pije iz kozarca, ali pa lončka iz trdega cuclja.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Pitje čaja iz flaške
14.3.2011 12:50:22   
Anonimen
Za v posteljo tamala flaše ni nikol imela ... ko je še potrebovala nočno hranjenje in kasneje vodo za odžejat, sem ji mleko oz. vodo prinesla v flaši in ji jo tudi vzela takoj, ko je flašo spraznila. Čez dan smo flaško ukinili pri dobrem letu in je pila ali iz kozarca ali pa po Nuby lončku, ki ne poliva. Edino zvečer je na kavču spila še skoraj do 2h let flaško mleka ... samo potem je pa neko trebušno virozo fasala in je po mleku bruhala in smo ukinili še ta večerni obred oz. smo mleko v flaški zamenjali z vodo/čajem v lončku.

(odgovor članu dreamhorse)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Pitje čaja iz flaške
15.3.2011 5:33:31   
Perlica76
Ja punce hvala za vaše izkušnje!
Ona ima res čez dan flaško res ful po ustih,(tommee teepee),jo tudi prenaša z zobmi,ker je zdaj ugotovila,da lahko prenaša okoli več stvari hkrati.Ja,se bomo spet malo potrudli z ukinitvijo te,predvsem čez dan,ker tudi mene moti cel dan ta čaj na zobeh.Pa tudi ne vem,kako si ji sploh da vlečt iz te št.3,sem probala,moraš vlečt ko konj.Tisto z mlekom pred spanjem smo pa itak malo zvečali,ker zaspi še vedno v rokah in potem je to pitje trajalo in trajalo...zdaj pa je hitro fertik.Sem tudi razmišljala,da ji bom dala v flačko z mehkim cucljem vodo,pa v ustnik čaj,sok,...pa da vidmo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Pitje čaja iz flaške
15.3.2011 7:01:50   
Precious
Ni problem v flaški ji dajej naprej pit. Ampak ne da ne pije in samo drži v ustih.

(odgovor članu Perlica76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Pitje čaja iz flaške
20.3.2011 12:01:54   
ninčy
Naša2 sta stara 18 mesecev in sta šele pred 14 dnevi opustila flašo čez dan. Čeprav sta imela doma različne kozarčke in še flaško s slamico, jima ni in ni šlo. Potem sem pa kupila ene flaške na slamico v DM (njihova znamka) in jima je steklo. Od tomee tipee je bil prevelik vakum in sem še jaz komaj potegnila. Flaše pa seveda imata še za mleko zvečer in zjutraj, a jih še ne mislim ukinjat. Sta pa zagotovo bila tako dolgo na navadnih flašah za čaj, ker nikoli nista imela dud ...


_____________________________

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Za družine BREZPLAČNO (od 15. do 22. maja)
Na pobudo ZPMS bo kar 40 muzejev in galerij po vsej Sloveniji, v tednu družin, med 15 in 22. majem 2024 (ali pa na določ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?