|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbruhi jeze 3-letnika
3.6.2011 17:35:46   
Roberta69
Naš 3-letnik je zadnje čase včasih tako jezen, da izgleda, kot da se bo razpočil. Ko mu recimo kaj ne gre, se začne tako jeziti, da postane čisto rdeč v obraz, se kar napihuje in izgleda, kot da je v totalni agoniji. Bi ga rada nekako naučila izraziti jezo na kak način, ki "odleže". Kakšni fajn predlogi, literatura? Mislim pa, da do tega niso privedli kakšni posebni dogodki, ampak da je to zgolj faza v odraščanju oz. odtenek njegovega karakterja.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izbruhi jeze 3-letnika
8.6.2011 14:39:39   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69
Naš 3-letnik je zadnje čase včasih tako jezen, ....Bi ga rada nekako naučila izraziti jezo na kak način, ki "odleže". ..... zgolj faza v odraščanju ....

Jeza je odraz nemoči. 3letnik se prvič spopada z nemočjo in njegov naravni poskus je jeza. Jeza je čisto v redu čustvo, vendar je za posebne situacije. Izražanje jeze kot "pretepanje povštra" in podobno ni nič drugega kot "dajanje duška". Torej da vedno ko si jezen, se na nek način "izprazniš".

Ampak "praznenje" ni pravi način. Tako dobiš osebe, z veliko jeze, ki jo praznijo z ihto ali vpitjem in na koncu vedno z nasiljem. Saj če ne gre (ker tenutno ne zmoremo moči) je se je treba sprazniti. Ampak bistveno se je naučiti ugotoviti, od kje jeza izvira da lahko kontroliramo izvor jeze in s tem tudi jezo samo.

Ko je naš to delal sem stopil do njega, mu pokazal kako se naredi ali pa ga vodil z besedami
in mu povedal:
Vse stvari lahko narediš, če si le vzameš dovolj časa. Če ne gre, poglej zakaj ne gre, kaj je ovira, za vse to si pa moraš vzeti čas. Tudi jaz sem si moral vzeti čas in pogledati zakaj in kako. A vidiš da gre.

Tako ga učiš vstrajnosti in kontroliranje jeze. Seveda veliko pomaga  tudi, če tebe ne vidi kako ponoriš "za vsako figo". user posted image
Saj veš, vzgled, pa to.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izbruhi jeze 3-letnika
9.6.2011 20:36:58   
Paštetka
Naše so v vrtcu učili, da naj na mestu cepeta. Jezo morajo znati krotiti. Če jih tega ne naučimo jo bo dal ven na sosolcu ali podobnem..

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 9.6.2011 20:37:32 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?