|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Najmlajši v skupini
27.8.2011 9:47:06   
Bojana 29
Ko so v vrtcu formirali skupine, so spregledali, da imamo v vtcu že starejšo deklico. Tako so mojega fanta najprej dali v drugo enoto. Seveda sem se pritožila in mojega fantka (2 leti in 5 mesecev - letnik 2009) so prestavili v enoto, kjer hodi sestrica. Ker pa v skupini, kjer so njegovi vrstniki (1. starostno obdobje) ni bilo več prostora so ga dali skupaj z otroci letnik 2008 (v skupino 2. starostnega obdobja). Vse lepo in prav, če bi bil moj fantek že suh. Smo se poleti trudili, pa enostavno nima interesa. Poleg tega pa še skoraj nič ne govori. Seveda me zelo skrbi, kako se bo moj fant počutil med starejšimi (verjetno edini s pleničko). Kaj menite? Ima katera/kateri podobno izkušnjo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
27.8.2011 11:26:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Bojana 29)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 11:42:00   
josephine27
tudi jaz na to gledam s pozitivne strani. če bo videl druge se bo po moje tud prej odvadil plenic, enako velja za govor. sama bi raje videla da bi bil moj otrok med večjimi kot da je med mlajšimi.

_____________________________



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 12:21:55   
emaa
Ne bo problema, moja dva sta bila tudi v kombinirani skupini letnik 2005 in 2006 (pri njunih dveh letih), večina je bila letnik 2005, njabližji po starosti je bilo 8 mesecev starejši. Pa ni bilo hujšega, so ju vsi malo bolj počuvali, pa suha nista bila ni variante, to je bilo šele pri treh letih. Govorca takrat tudi ne.Pri nas je bilo čisto v redu.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 12:27:12   
tintin
nobenih težav ne bo. Moj mali je šel v vrtec z 11m in ta drugi najmlajši otrok v skupini je bil točno eno leto starejši (se pravi skoraj 2 leti), ostali so bili stari celo do treh let ali že kak mesec več. Ker drugje ni bilo prostora smo sprejeli tudi to rešitev in se je obneslo super.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 13:01:38   
ronja
Ronja je šla s točno temi leti in meseci prvič v vrtec in je bila tudi takoj v starejši skupini in večina jih je bila vsaj eno leto starejših od nje. Pa ni bilo nikoli nobenih problemov, super so se razumeli, mala se je ful navezala na svoje miške in vzgojiteljici, nikoli res nobenih težav. je pa precej samostojna, tako da glede tega ni nič zaostajala in je verjetno to pomagalo. Pri igricah s puncami je sicer ona večkrat igrala vlogo otroka, ampak je to doma nadoknadila, ko je pa vedno ona mami, Lejla pa ali oči ali pa otrokuser posted image . Tako da - ne skrbi, to je super.
Ronja gre letos med svojo starost in me prav zanima, kako bo. To skupino je namreč res imela zelo rada.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 16:48:35   
Najaa
Najhuje, kar se lahko zgodi je, da ga bdo drugo leto dali v skupino mlajših. Tako je bilo pri naši tamali. Na začetku je padla v skupino starejših, kjer je bila najmlajša, pol so jo pa prestavli. Govor in suhost nima nobene veze.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 21:00:22   
Bojana 29
Hvala punce, ste me malo pomirile. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 21:05:08   
lananai
Naša je bila v skupini najstarejša, od nekaterih celo za celo leto starejša (1 - 2 leti). So jo konec leta prestavili v višjo skupino in kar se tiče napredka je sigurno boljše. Škoda le, ker ni bila že od začetka tam. Jst mislim, da nimaš kaj skrbet.

(odgovor članu Bojana 29)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Najmlajši v skupini
27.8.2011 21:18:01   
Roberta69
Moj sin je šel v skupino, kjer so otroci večinoma pol do enega leta starejši, edino ena punčka je samo dva meseca starejša in en fantek dva tedna mljaši, pa ni bilo nič posebnega. Bil je tudi edini v pleničkah, pa najbrž ni niti opazil user posted image .

_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Najmlajši v skupini
29.8.2011 21:34:35   
samado
No, mene pa ravno obratno zanima. Naša je stara 19m in je v svoji skupini najstarejša. Glede na to, da že precej govori, sama je in pije iz kozarca, dostikrat pa smo tudi brez pleničke (doma), me zanima, ali bo to, da je v skupini z 11m starimi, ki se še plazijo, vplivalo na to, da ne bo toliko napredovala, kot bi, če bi bila s starejšimi? 

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?