|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pitje kave in ivf
10.8.2011 12:28:26   
elarab
Pozdravljene,
vem, da je to odločitev vsake posameznice vendar me zanima, ali ste pile kavo med postopkom ivf?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pitje kave in ivf
10.8.2011 13:29:37   
napalmica
Jaz sem jo pila normalno, itak jo pijem ponavadi le 1x dnevno (zjutraj) in tudi med postopkom sem jo. Mislim da je pitje kave v normalnih količinah še najmanj, kar vpliva na izid.



_____________________________

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu elarab)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pitje kave in ivf
10.8.2011 19:52:53   
tecnobica
Že eno leto ne pijem kave, oz zjutraj spijem brezkofeinsko. IVF je ratal v prvo.

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pitje kave in ivf
11.8.2011 14:11:28   
Ga_ga
Jaz pijem ječmenovo kavo Divko (projo, kneip). Mogoče probaš to... Pa še ful je dobra za prebavo. V prvem postopku sem normalno pila kavo, v drugem postopku sem se bolj vzela v roke, med drugim tudi nisem pila kave in drugega kofeina, pa je uspelo... Sicer nismo prišli do konca, ampak uspelo pa je user posted image . Pa tudi nisem kenslala samo kave, ampak se spravla tudi na eno dieto, hotila na refleksno masažo stopal...

Kava itak ne dela ravno usluge absorbciji železa, pa še kaki drugi snovi tut ki jo rabjo nosečke na pretek. Vem da tistim ki imajo pomanjkanje kalcija tudi odsvetujejo pretirano pitje kave.

Tako da bi si tako ali tako sam uslugo naredila (sebi in bodoči pikici) če bi opustila pitje user posted image

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pitje kave in ivf
12.8.2011 7:45:40   
Poka
Jaz sicer še nisem tako daleč, ampak me čakajo eni prvih pregledov, ampak postopoma spet prehajam na zdravo prehrano. Spet pravim zato, ker pred leti sem res že skoraj pretiravala in resnično nisem vsaj tri leta spila nobenega soka, razen vode - oziroma kak naravno stisnjen sok.

Prebrala sem, da kava lahko škodi in pri zanositvi in med nosečnostjo. Tudi če samo eden to napiše, se jaz raje držim... Trenutno še nisem na tem, da bi jo popolnoma izločila in jo pijem mogoče enkrat tedensko. sem pa itak ugotovila, da imam določene alergije - na svinjsko meso npr... Včasih sem živela od sendvičev... Zdaj mi je jasno, zakaj sem imela polno mozoljev. Začela sem se opazovat in se mi dobesedno v ižminuti naredi mozolj, če pojem npr. samo en košček pršuta... Zadnjič sem se spozabila in sem pojedla pašteo - v trenutku polna pikic... Zdaj že nekaj časa vztrajam in ne jem ne čokolade, ki mi tudi nareid mozolje, niti svinjine in imam kožo kot ene pri 16 letih - nič več velikih por...

Mogoče se ni slagbo malo opazovat - včasih pomislim, da pa mogoče celo prehrana vpliva na to, da ne moreš zanosit po naravni poti, sicer so mend apri meni ene bolj fizične ovire, bom izvedela konec septembra.

(odgovor članu Ga_ga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pitje kave in ivf
14.8.2011 18:10:56   
urša28
jaz sem jo pila normalno in tudi v prvem ivfju zanosila.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pitje kave in ivf
19.8.2011 11:34:05   
Taddy78
Ah cele študije okoli pitja kave...tako škodljiva pa res ni, da zaradi nje ne bi morala ženska zanositi, sploh če gre za 1 ali pa 2 na dan. Ne rečem,da velja isto za verižne pivke kafeja, še vseeno pa to res ne more biti razlog.
In ja tudi jaz sem jo pila pred postopkom, med postopkom in po postopku. Glede na to da veva razlog zakaj več ne gre po naravni poti, je res daleč od tega, da bi bila kava kriva.

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pitje kave in ivf
19.8.2011 16:16:03   
Ga_ga
Jaz sem pred dobrim mesecem doživela zadržani splav, po uspešnem IVF postopku in hudi hiperci zaradi katere sem ležala v bolnici 10 dni na infuzijah, z drenažo v trebuhu in kaketrom v luli... Srčka obeh dvojčkov sta v 9. tednu prenehala biti. Po naključju sem med enimi tujimi članki o splavu prebrala, da je eden izmed možnih faktorjev, ki lahko povzročijo splav (najbrž kake okvare pri plodu), tudi pitje kave... Zavedam se, daje to mišljeno če piješ v prevelikih količinah. Jaz sem sicer spila sem in tja kako šalčko kave na dan, pa še to le, kadar mi je zelo padel pritisk... Ampak ko bom ponovno zanosila vem, da se kofeta ne pritaknem! Vse v imenu previdnosti, da si nebi očitala. Sicer še vedno menim, kot menijo zdravniki, da je pri mojih dvojčkih šlo za kromosomsko napako! Ampak ok...


Vsaka drugače gleda na to, tako da punce, kakor vam veleva srce user posted image

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...





nelson10



180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)


Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!