|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenčki in kužki
7.9.2011 9:40:57   
januk
Kakšne so vaše izkušnje? Kako kužki reagirajo na dojenčka in obratno? http://www.arhivo.com/dojencki-razumejo-pse
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenčki in kužki
7.9.2011 9:59:36   
Medea10
Naša psička je dojenčka zelo lepo sprejela. Ni blo ljubosumja ali česa podobnega. Zdaj sta najboljši prijateljici (tamala je stara 16 mesecev), se lovita, tamala psičko hrani (briket po briket) user posted image in nasploh se razumeta.

(odgovor članu januk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenčki in kužki
7.9.2011 10:42:47   
Anonimen
Moji starši imajo maltežana, ki je zelo prijazen in razigran in precej razvajen, saj ga obravnavamo kot člana družine. Ko se je rodila naša flenča je bil nekoliko ljubosumen, sploh če jo je v rokah držala moja mami, na katero je naš kuža najbolj navezan. No samo kužka nikoli nismo podili stran od tamale, tudi jaz sem tudi po porodu vedno si vedno vzela čas in tudi njega fajn pocrkljala tako kot prej in moram rečt, da sta zdaj prav srčkana skupaj. Kuža je do naše punce kar malo zaščitniški, se lovita skupaj itd. Pa glede na to, da naš kuža najraje počiva nekje pri nogah, se velikokrat zgodi, da mu ponesreči stopiš na rep ali kaj podobnega in takrat majčkeno zarenči ... kao: "ja haloooo .. tuaj jaz ležim in ne po meni hodit!" user posted image ... no če to rata naši tamali, potem kuža niti slučajno ne bo zarenčal in se ji samo umakne. Smo pa tudi našo punco že od začetka učili, da mora na kužka pazit, da ga lahko samo boža in boknedaj tepe ali cuka. Tako da res lepo shajata. Ju pa ne puščamo sama ... kljub vsemu sta tako otrok kot kuža lahko nepredvidljiva.

(odgovor članu Medea10)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenčki in kužki
28.9.2011 14:46:22   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: januk
Kako kužki reagirajo na dojenčka in obratno?

Odvisno od vzgoje psa.

Vedno pa se je potrebno zavedati, da dojenček je dojenček (ali mali otrok), pes pa je pes zato nikoli ne smeta biti sama brez nadzora. Ob tem pa dodatno upoštevati velikost psa saj ne glede na vzgojo "če je kaj narobe" naredi velik ves veliko večjo poškodbo, kot mali.

(odgovor članu januk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dojenčki in kužki
6.10.2011 20:48:15   
Amstaffka
Mislim, da ne gre samo za vzgojo. Pomembno je tudi, da se psa pripravi na prihod novega člana.
Velikost psa - ne vem no; jaz naši staffordki bolj zaupam, kot npr. kakemu malemu "pametnemu" terierju. Ugrizne velik pes sigurno bolj kot mali, to je pa tudi vse. Res pa je, da pes in otrok NIKOLI ne smeta biti brez nadzora.

Pri nas ni bilo nobenih težav, ko je prišel dojenček. Prve dni je bila sicer zmedena, ker ni poznala dojenčkovih glasov, iskala je nekaj več pozornosti zase. Po kakem tednu se je pa povsem unesla.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?