|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M po laparoskopiji
8.1.2012 19:50:22   
Anonimen
Pozdravljene,
od moje laparo (prešpikali so oba jajčnika-PCOS, oba jajcevoda baje prehodna) sta minila dva tedna. Zadnjo M pred operacijo sem imela 14.12. sproženo z dabrostonom, saj so sicer bile moje M precej neredne (ene 2-3krat na leto) zaradi pco. Po op sem imela minimalne izcedke, tretji dan po op pa naslednje 3 dni tudi svežo krvavitev-ampak zelo šibko. Kar me zanima je, ali je bila to mogoče že M? Kdaj ste jo po laparo dobile tiste, ki ste imele že prej neredno zaradi PCOS? Res si želim, da bi ta operacija vzpostavila neko normalno stanje za določen čas. Drugače nisem pretežka, kvečjemu od nekdaj skoraj presuha-trenutno 170cm/50kg. Zdaj se trudim da jem čimbolj po Montiju-si mislim, da se mi potem morda sindrom nebo tako hitro ponovil in mi spet zapacal jajčnike, ampak moram prav pazit da ne pojem premalo, ker drugače hitro hujšam. Rada bi slišala vaše izkušnje, še posebno od tistih, ki imate podobne težave kot jaz. Je kateri s PCOS uspelo po tej operaciji zanosit naravno in v kakšnem času po operaciji?


Hvala za odgovore in lep pozdrav.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: M po laparoskopiji
9.1.2012 11:45:49   
marjetacveta
Jaz imam tudi PCO in ne da imam neredne menstruacije, ampak sploh nimam svojih, tako da jih na vsake toliko sprožim s tabletami. Tudi jaz sem približno 14 dni po laparo krvavela, in ko sem pri naslednjem pregledu vprašala, če se to lahko šteje za menstruacijo, mi je zdravnica rekla da najbrž to ni bila "prava" menstruacija ampak le posledica operacije. Od moje operacije je minilo že skoraj leto dni, svojih menstruacij še vedno nimam. Tako da se priravljam na 1.IVF postopek, ki bo upam da naslednji mesec. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: M po laparoskopiji
10.1.2012 8:33:41   
anau
pozdravljene.

tudi jaz sem po laparoskopiji imela 14 dni krvavitev vendar to naj nebi bila menstruacija.pa operaciji se mi je ciklus lepo poštimal na 28 dni.tudi jaz čakam na ivf v mb in upam da bo uspešen.včeraj sva imela prvi razgovor pri dr.gavričevi.lp

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?