|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OTROK- DA ALI NE ???
27.9.2005 22:11:01   
Anonimen
Punce, ze zelo dolgo vas ze spremljam na RR in morm rect da ste user posted image user posted image user posted image . Trenutno bi rabila vase mnenje....

Stara sem 23 let, absolventka. Fant jih ima 26. Skupaj sva 7 let. Do sedaj sem dosegla vse svoje cilje razen enega- zelo si zelim user posted image . Fanta hecam in hecam da bi zacela delati na pikici, on pa pravi da sem se premlada in da nisva na svojem in bla, bla bla- bedarija. Fora je se v tem, da ga hecam da se preseliva k meni, ker sta se mi starsa locila (oce ima novo prijateljico in je vecinoma pri njej), stanovanje (ki je cisto na novo opremljeno) pa sameva. Ampak on noce. Namesto tega se guzvava pri njemu doma in nas je v hisi 8!!!! Si predstavljate! V bistvu imava pri njemu samo svojo sobico.
V glavnem...on ima dobro sluzbo, za stanovanje ni problem, jaz sem tik pred diplomo in tudi za sluzbo se mi ni treba sekirat. Pravi da me ima rad in da imava se cas. Vem kaj cutim in zelja po user posted image je vsak dan vecja. On pa ima vsak dan en izgovor vec. Sem morda prevec naivna, kaj naj naredim???

Upam da ste razumela kaj sem hotela povedati....vse skupaj sem malo cudno napisala, ampak vseeno....

Hvala za odgovore!

  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
27.9.2005 22:18:52   
total
Pozdravljena,smo enako stare in jaz mam že 1 leto starega sineka ob sebi,morem ti reč da sem tudi jaz razmišljala o otroku,ampak sem rekla da bo že prišel in glej ga zanosila sem čisto nepričakovano in sva bila zelo srečna,čeprav sva se velikokrat pogovarjal o tem,ampak nepričakovano je najbolje,zato verjetno tudi tvoj fant ne hiti in boš videla,ko si najmanj misliš te doleti,zato ti želim,da bi čimprej zagledala dveuser posted image  in verjemi mi,da bo fant še najbolj vesel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
27.9.2005 22:32:13   
Anonimen
Aja, moram se dodati da se s fantom drugace ful razumeva. Tudi jaz z njegovimi in on z mojimi "tastarimi". Samo na zivce mi grejo njegovi nenehni izgovoru, ceprav se zaveda, da nam nebi nic manjkalo.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
28.9.2005 8:55:36   
Anonimen
živjo!!

jaz sem še mlajša kot ti, pa tudi ful tuhtama na user posted image .. nekje drugo leto planirava da bi začela delati na user posted image user posted image .. zakaj drugo leto?? Jaz mam še leto študija, začela bova graditi hišo in kot vsi vemo je prvo leto največ dela in bom mogla tudi jaz mal pomagat.. Tko da sva se nekako zmenila da bova nekje poleti začela delat na user posted image ..

veš, tud moj se je najprej mal izogibal te teme in vsega povezanega z user posted image .. pol sm mu pa skos govorila kok bi blo fajn, pa lepo, pa vse, pa me je samo gledu,pol pa reku da ni vse sam to, da se user posted image  lepo smejčka pa je priden, pa d ga voziš z vozičkam... d so tud odgovornosti in da se on more še nekak privadit na to misel da bi mel user posted image , ker pač nikol ni razmišlju o tem in tko... tko d so tud user posted image  tekle, pa slaba volja je blauser posted image , sam pol sma pa nekak določila en rok.. najprej d bova začela delat user posted image  čez dve leti.. no pol sva pršla že na eno leto in pol, zdej pa zadnič, sm ga kr mal pred "dejstvo" postavla.. D jaz tok dolg ne bom čakala k bi on... (kr mal na grdouser posted image ).. no, in pol se je nekak odprl, in povedu vse razloge zakaj še takoj ne (gradnja-kr pol ne bi mogu tok časa preživet z nama, pa d bi js faks nrdila... ).. no in sva se odločla d nekje marca neham jemat KT, pol pa nekje poleti začneva..

ne vem, poskusi nekako tko.. Itak jaz že kakšno leto visim na RR, sam itak vse ne moreš dobit takoj ko si zaželiš... mal ga "razjezi" pa boš pol vidla točno kako razmišlja oz. zakaj še noče..

upam da sem ti kaj pomagala..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
28.9.2005 8:57:08   
Anonimen
 
Zdaj sem izvedel, kaj pomeni ta znak user posted image   Zanimivo..

Kaj pa pomeni ta znak? user posted image

Drugace pa je v life tko, da si vedno zelis tisto cesar nimas.. tko da ti je verjetno brez veze rect, da se ti nikamor ne mudi.. ampak brez veze je tudi da svojega partnerja prisilis v to, ker bos cez par mesecov mogoce napisala cist drugacno zgodbo.. ki bo veliko vecja tezava kot ja tale..

In ima prav.. bolje je prej biti na svojem.. ker se potem spremeni marsikaj..

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
28.9.2005 9:18:18   
kalbo
No pri nas je pa tko, da sva tud počakala na stanovanje. Stara sva jest 26, ženka pa 27. Potem sva pa ugotovila, da otroka ne moreš narest ravno kadar se ti zljubi. Naju je presenetil SS, potem je pa v drugo šlo. Zdaj imava pa 4 mesečnega falotka doma. Če bi vedela to, kar veva zdaj, bi že dosti prej začela delat na naraščaju.. V drugo je zanosila leto po tem, ko sva prvič poizkusila. Prvič sva pa poizkusila, ko sva se vselila v najin štuk.
Ne razumem pa tvojega, da se mu da stiskat pri starših, če bi bil lahko na svojem. Ne vem, mogoče se pa boji tega, da bi bil odvisen od tebe, al pa noče izpod mamine kiklce. No, sicer si pa res še mlada, ura ti tudi še ne tiktaka, tko da zate še ni panike. Poznam jih kar nekaj, ki so 10 let starejše od tebe, pa majo mamine sinčke, ki nočejo niti slišat o otroku, njim pa alarm tolče, ker na žalost ženskam začne ura tiktakat tam nekje pri 33. letih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
28.9.2005 12:33:40   
urška
imam filing das si naletela na miminega sineka...
u bistvu ti ne znam kaj dosti svetovat, ampak z njimi je težko...imam izkušnje...
pa če mislita imet bebo se obvezno prej odselta

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
28.9.2005 12:46:25   
Pajaca



Najprej se spravta iz tiste sobice v svoje stanovanje pa kakšno leto živta na svojem, pol se pa naprej odločajta. Najhuje kar narediš pa je da na silo zanosiš al pa nekoga v nekaj prisiliš. Pa res je fajn, če maš diplomo narjeno pa si že v službi ko zanosiš.... jaz ga čist zastopim..... vsaj jaz sem za ziher, ne zastopim pa zakaj se noče preselt v stanovanje in raje živi v eni sobici....



(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: OTROK- DA ALI NE ???
28.9.2005 12:52:35   
DrejcDrejc
Hm,ni prijetna situacija, ko pa si samo ti želiš otročka, tvoj dragi pa poln izgovorov. Mogoče misli, da še ni dovolj zrel za kaj takega in se mu še ne da prevzemati odgovornost za kakšno drugo bitje. Ko imaš otročka namreč egoizem odpade, on pa zgleda še kar pridno misli na svoj rit, ker se niti od staršev ne zmore odselit. Res kakšen mamin sinček? Po moje je dobro, da se najprej spravita živet na svoje, šele takrat bosta zares ugotovila, kakšno je življenje v dvoje. Tvoj dragi pa si bo medtem že mogoče premislil, sploh pa je na tebi, da mu dobro razložiš, kaj in kako si želiš v življenju, potem pa ti naj še on razloži svoje cilje. Včasih je pač potrebno delati kompromise in malo počakati, da ljudje postavijo stvari na svoje mesto. In razloži mu, da potem, ko bosta enkrat oba za, sploh ni nujno, da vama uspe imet otroke, ene punce se mesece in leta trudijo pri raznih strokovnjakih, preden jim uspe, pa sploh niso fizično neplodne - telo je kompliciran stroj in marsikaj še ne razumemo o njem.
Želim ti veliko energije in sreče, da bosta čimprej oba za, veliko se pogovarjajta, počasi, a nevsiljivo ga pripravljaj na lepote starševstva, nekje na poti ti bo že uspelo, držim pesti!

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?