|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dondolino ali rocker?
23.8.2005 17:32:31   
anitaz
Katera ve kakšna je razlika?Vem,da lahko v trgovini vprašam,ampak tukaj so informacije in nasveti mnogo hitrejši pa še v trgovino mi ni treba..;)

Hvala!!:rozica:

Anita
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dondolino ali rocker?
23.8.2005 18:34:17   
Maxica
http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3746

http://soncek.si/shop/page/detail/gitm/3752

Če jaz prav razumem, ima Dondolino še musko, Rocker pa samo zibanje. Poglej sama bolj natančno, za zihr.:)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dondolino ali rocker?
23.8.2005 19:43:11   
dory
rocker ma sam zibanje...jest se kar prodajam dondolinota...ga nismo mogl vnovcit zarad zdravstvenih tezav..pa tko hud mi je bil :(

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dondolino ali rocker?
23.8.2005 19:45:37   
anitaz
teja. ga še nisi prodala?A MI LAHKO POŠLEŠ SLIKICO?

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dondolino ali rocker?
23.8.2005 21:36:29   
niki5
Mi imamo Rockerja in mi je super. Guganja sploh ne uporabljam, tako da bi lahko kupila tudi navadnega. Dondolino bi nam pa tako še manj šel v 'promet'.

Res razmisli kaj misliš početi s stolom, koliko prostora imaš doma (ima ga imamo na srečo veliko), ker ga zasede kar nekaj.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dondolino ali rocker?
23.8.2005 21:38:05   
niki5
teja, kakšne stol pa moraš imeti za svojega Maja :zmeden:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 7:26:12   
dory
Jaz ga morm hranit izkljucno v narocju...kriza ja k mi hoce zmer pobegnit :(

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 9:48:59   
Annny
Uh, teli kosi plastike:( Mi smo imeli Prima Pappa doma 14 dni, potem smo pa nabavili Trip Trap in ni primerjave- navijam za Trip Trap, če seveda otrok že sedi:)

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 10:26:32   
Maxica
Pa vam iz Trip trapa nič noče vstajati? Ker naš divjak je že v Prima Pappi privezan, pa kr vstaja, tako da me prav skrbi ga dati v Trip trap.:zmeden2:

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 10:31:27   
Annny
Ja, ko je bila Naja stara 8-8,5 mesecev, je v Trip Trapu velikorat vstajala (glej album od puncice- točno tako je bilo). Ampak to je bilo izgleda eno tako krajše obdobje..med tem časom je malo zrasla in se poredila in zdaj bi bolj težko vstala iz stolčka. Večji so, manj vstajajo!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 10:33:35   
niki5
Tako kot pravi Maxica, pri nas ni šans za trip trap. Pri prvem sem imela tri trap (ga še vedno imam spravljenega) in mi je rocker dosti boljši, veliko prej lahko otroka posadiš notri in možnost je 5 točkovnega privezovanja, naš drugače vstane in skače po stolu. Nikakor ne more biti na miru niti pri hranjenju.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 10:35:18   
niki5
Naš pri 10 mesecih brez težav vstane !! Za svojo starost je večji in z vstajanjem v stolu nima nobenih težav. Tako, da trip trap pred enim letom ni šans, verjetno ga sploh ne bomo imeli oz uporabljali, vsaj še dolgo časa ne.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 11:38:58   
spella
Tum mene zanima razlika ker nameravam kupiti enega od teh dveh. Vem, da je pri Dondolinu zraven še nekaj izborov glasbe in guncanje na baterije, pa da je poleg še ena taka pena oz. blazinica (taka kot v lupinici)...da daš lahko otročka že prej noter :zmeden:. Piše da je že za novorjenčke...sam a niso novorojenčki mišljeni do dopolnjenega prvega meseca...tako zgodaj pa ni šans da daješ otročka not...še sedi ne, niti glavice še sam ne drži;). Pri kakšni starosti, pa ga daš lahko pol notr:zmeden2:?

Lp špela

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 16:12:12   
spacey
Evo...jaz se prav tega bojim kar pravijo Maxica, Annny in Niki5. :zmeden: Mi smo za nagrado dobili Trip Trap, ampak naš mali mi že zdej kravžla možgane, ko jemo kašico, pa sedi v vozičku privezan. :zmeden: Jaz sem si ful želela kupit Prima Pappa, ampak odpade, ker smo Trip Trap dobili. :((

A se mi splača kupit še Prima Pappa? :zmeden: Sem dala Liama pri prijateljici ga not sedet in je tako užival, da je bilo kaj.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 17:36:55   
niki5
spacey, mi imamo doma trip trap še od prvega otroka in smo se vseeno odločili za nakup Prima Pappa Rocker. Po moje ti ni treba kupiti stolček ravno od Peg Perego, so tudi ceneješe različice vredu. Samo prevri kako je s privezovanjem, kajti tukaj je res super rešeno. Lahko imaš samo tri-točkovno ali pa pet-točkovno, odvisno od potrebe. Naš fant je tako živahen, da sploh ne zdrži pri miru, med hranjenjem mu dam kakšno žogico in posodico, da se vsaj malo zamoti, drugače pa skoz glavo vrti in poskuša in sedeža, sploh ne vem kaj bi naredila, če ne bi imela takega stola, ki je ta.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Dondolino ali rocker?
24.8.2005 19:48:37   
Seven*
Meni se pa zdi, da se s temi stolcki ful pretirava. Danes sem kupila en stolcek v IKEI za 15!!!! evrov. In noter otrok super sedi, je stabilen, pa se priveze se ga..

Mene pri vseh teh stolckih ala Prima Pappa moti veliko vijug, zavojev plastike, ki jo je potem nemogoce ocistiti. Moj Jakob namrec maha z zlico vsepovsod in koscki hrane letijo po kuhinji. Se TripTRap tezko ocistim.

Nas ima kar nekaj oni stolcek za 15 evrov, pa smo vsi ful zadovoljni. Pa operemo ga z eno potezo. Podobno je s triptrapom, ki pa je fajn zato ker ga lahko uporabljas res dolgo..

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=5&productId=53018&langId=-3&parentCats=10106*10196

Kar je fancy in drago ni nujno prakticno..

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Dondolino ali rocker?
25.8.2005 0:28:22   
Annny
Meni se zdi Prima Pappa brezveze- zakaj:
- je en velik kos plastike, ki totalno nič ne diha- naši punca se je notri vedno tako potila, da je imela čisto moker bodi (in to sredi zime, pa nimamo kake vročine v stanovanju), kljub podloženim brisačam itd.
- vse tiste zareze ipd..se težko čisti oz. se s tem ukvarjaš 5x dalj časa, kot pri Trip trapu, ki ga samo lepo pobrišeš.
- za plastiko je totalno predrag- še dobro, da smo ga po 14 dneh prodali.
Drugače se pa strinjam s Seven.

lp

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Dondolino ali rocker?
25.8.2005 7:38:04   
dory
Aja...ce mas rad tak stol pa pretiravas...hehe zanimiva teorija...jest sem ga kupla k mi je bil blazno vsec...to je vse!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Dondolino ali rocker?
25.8.2005 9:51:31   
niki5
Moj otrok se vseh 5 mesecih ni niti enkrat spotil v tem stolu pa IMAMO toplo v stanovanju, pozimi in poleti. To je čisto odvisno od otroka, tako daje to posploševanje.. Mogoče je bil pa problem preveč brisač :zmeden2:

Naj se vsak sam odloči, ker so si otroci različni. Trip trap stol smo mi pri prvem uporabljali pri starosti 14 mesecev.
Če bi imela majhno stanovanje bi definitivno si izbrala drugačen stol od je PP-a.

Stol, katerega je dala link Seven je zanimiv, za moje pojme pa mu manjka še zgornje pripenjanje, kar se tiče našega otroka. Meni prav pridejo tudi pladnji, katerih ta nima, drugače pa je stol super, sem ga že gledala pri Jančiki.

Drugače pa jaz daleč od tega, da izbiram stvari po izgledu, predvesem jih izbiram po naših oz otrokovih potrebah. Rocerja sem vzela zato ker sem mislila, da se bo z guncanjem naš otrok malo zamotil, na koncu smo pa našli drugačne načine. Preden sem ga pa kupila smo ga tudi posadili notri.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Dondolino ali rocker?
25.8.2005 12:12:06   
Seven*
Niki5, ta stolcek ima pladenj. Stane 3 evre in se ga dokupi. Saj ce pogledas sliko stevilka 2 na tisti povezavi, ki sem jo dala, se ga vidi..

Teya, nisem hotela kakorkoli obtozevat. Saj koneckoncev je tudi triptrap draga zadeva, pa ga imamo. Tega od Ikee smo kupili za k babici..

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Dondolino ali rocker?
25.8.2005 14:10:28   
niki5
Pozabila sem tudi dodati, da mi pride naklon pri stolu zelo prav. Še vedno ne uporabljam zadnji, čisto pokončni naslon. Pri 5 mesecih pa otroka sigurno ne bi tlačila v pokončno sedeči stol. Stol na začetku nisem imela zgolj za hranjenje, ampak sem si tako pomagala, da sem lahko skuhala kosilo vmes ko je bil mali notri.

Ne zapravljam denarja za stvari, ki zgolj dobro izgledajo ali pa so moderne. Jaz bi bila vesela, da bi trip trap stol prišel prav še pri drugem otroku, ampak na žalost oz na srečo otroci niso narejeni po istem kopitu. Vsekakor pa nam trip trap pride prav še vedno pri starejšem ker ima možnost prilagajanja in za otroka, ki sedi za mizo in piše, riše, je pomembno da ima sedalo, noge v primerni višini (noge mu naj ne bi binglajale).

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?