|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novembrke
1.9.2005 19:06:53   
Teni_
Da odprem novo temo na novi rr-ji. Kako ste kaj? Jaz sem super. Danes je bila Teja prvič v vrtcu, tako, da je bilo fajn po dolgem času bit malo sama. se na veliko preteguje. Na pregledu v ponedeljek je ze bil obrnjen navzdol. Upam, da bo naslednjič sledil tudi UZ. Lp, Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novembrke
1.9.2005 21:02:08   
NinaŠ
Živjo!

Jaz sem tud OK (razen mojega hrbta), polna energije....
Včeraj sem imela pregled, je še vedno obrnjena počez, ampak s tem se še ne obremenjujem, ker se je tud Anže obrnil šele v 36. tednu (do takrat je bil pokonci). Do sedaj sem naklepala +8 kg, kar se mi zdi kar zadovoljivo    , sploh v primerjavi s prvo nosečnostjo.
Anže je bil danes tud prvič v vrtcu... ...zjutraj ga je peljal ati, ker je mene čist zvilo - že po naravi sem , zdaj ko sem pa noseča je pa to še potencirano . No sem šla pa potem dopoldne po dolgem času (ta teden imam dopust) s prijateljico v miru na    .

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novembrke
1.9.2005 21:58:04   
Vanček*
Dober večer...

joj kak sem utrujena... sedaaj sem prišla domov, bila sem pri dveh prijateljicah..dobila sem voziček in tolio cotik, da ne vem kam z njimi...
Sedaj se počasi začne pranje in pospravljanje. Juhu ta teden še in še 14 dni pa grem.....
Prvo koristim dopust 14 dni..potem pa porodniška...komaj čakam....

Zdaj pa pod tuš in spat...lahko noč...Vančo

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novembrke
2.9.2005 12:35:45   
Teni_
Kje ste pa ostale? Kg so pri meni še vedno nekje enaki - malo skače od 3,5 - 4,5 kg. Še vedno super, če se mene vpraša. Spanje je sicer bolj bogo, ker me ponoči nenormalno bolijo kolki, tako da sem kar precej neprespana. Drugače pa je vse super. Lp, Mojca

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novembrke
2.9.2005 12:52:02   
medvedek
No po dolgem času se zpet slišimo in beremo. Moram priznati, da sem že kar malce pogrešala to naše debatiranje.
Z nama je zaenkrat vse OK. Pregled imam šele čez 14 dni in upam, da bo tudi takrat vse OK. Ginekologinja se je samo malce razjezia, saj sem pridobila malce preveč kg (do sedaj 10 kg). Sicer pa se odločam še za en samoplačniški ultra zvok. Saj ne vem, če bova z dragim zdržala, da ne bi videla svojega medvedka do novembra. Sicer pa mojega dragega zanima še spol. Saj se na zadnjem ultra zvoku ni videl. Mene pa moram priznati prav nič ne zanima - kar bo pač bo, samo da bo zdravo. Edino kar me muči je boleči hrbet in pa bolečine v spodnjem delu trebuha (raztezanje maternice). Spim pa tudi vedno slabše, saj se ne morem navaditi spanja na boku.
MojcaH te lahko vprašam kateremu ginekologu hodiš v MB in če si z njim zadovoljna? Kajti jaz zaenkrat ko sem še v službi v Celju hodim na ginekološke preglede v Celje. Potem pa se mislim prestaviti v MB. Saj v Rušah ga tako verjetno ni???
Uživajte s svojimi sončki še naprej.

LP MAMI

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novembrke
2.9.2005 13:20:08   
Teni_
Jaz hodim k dr. petrovičevi in sem full zadovoljna. NE vem pa, če še sprejema nove paciente. Drugače pa je v Rušah tudi ena ginekologinja, ki mislim, da drugače dela tudi v ZD v MB. Baje je vredu. Lp,Mojca

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novembrke
2.9.2005 13:55:15   
Andy13
Ojla novembrčice,

Priznam, da sem tudi sama pogrešala tole naše javljanje in poročanje.
Tudi jaz se ponoči zbujam, ker se zaležim na boku in me boli kolk. No, mislim, da je to poleg okornosti, ki postaja iz dneva v dan večja, edina moteča zadeva.
V sredo sem bila na pregledu in do sedaj sem pridelala 5 kilogramov. Ginekolog mi je pa opazil manjšo prisotnost glivic in predpisal Canesten vaginalete 3. No, včeraj pred spanjem sem vzela prvo in menda naj bi po treh zaporednih dneh uporabe izginile.
Dobila sem še napotnico za laboratorij, kjer mi bodo opravili še test z glukozo in naslednji pregled imam čez 3 tedne.
Mali-a pridno brca in daje vedeti, da bo živahen-a.

Lepo se imejte in pobožajte vaše bušije!
Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novembrke
2.9.2005 14:34:56   
Še ena T
Živjo, punce, po doolgem času

Tudi jaz sem v redu, razen spanja, ampak spanje bo pa itak vedno slabše, ko pa se je tako težko namestiti v postelji s trebuščkom.

Andy13, kako pa je ugotovil G, da imaš glivice? Imaš še vedno vaginalne preglede?
Kako ugotovijo, kako je obrnjen otroček, meni ni nihče še nič omenil...? Tudi UZ zgleda ne bom več imela, razen če se bom odločila za samoplačniškega.

Pozdravček vsem,

Teja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?