|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menstruacija brez meja
6.9.2005 9:48:42   
marjanaR
Zdravo! Upam, da ima katera podobno izkušnjo, ker to verjetno pomeni, da sem normalna oz. da moje telo reagira normalno.
Po porodu - čišča 5 tednov. Potem sem šla h ginekologu in dobila injekcijo (zaščita za tri mesece). Takoj po tem sem dobila prvi menzes. Nobene katastrofe, komaj da je kaj bilo. Je pa trajalo 14 dni. Potem nekje dvajset dni nič in spet zelo švoh, nekoliko krajše, potem mesec nič in potem presenečenje - menzes ves mesec, spet toliko, da je bilo kaj videti. Podobno se je zgodilo po drugi injekcioji, le dsa je bila zadeva bolj pogosta. Po vsem tem sem se odločila, da po tretjo injekcijo ne grem več. Mi pač ne ustreza. In potem sem dobila pravo menstruacijo, trajala je pet dni in je bila poštena. Potem spet čez deset dni nova. Spet poštena. Pa dva dni nič in spe. Spet pet dni. Pa en dan nič in spet. Ta je skoraj da mesarsko klanje in kar traja že deset dni. Zdaj se sprašujem - ali je to normalno? Se telo pač samo čisti in se bo zadeva samo os sebe uredila ali pa nj grem spet h ginekologu"? Je katera imela podobno izkušnjo!?
P.s.:zaščite pa tako ali tako ne potrebujem. Kje pa mi med vsem tem nej še uspe seksat?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   menstruacija brez meja
6.9.2005 9:52:29   
soncece24
marjana, po mojem so se ti hormoni mal zmrdali, jaz bi šla k g in povedala tak kot si nam.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   menstruacija brez meja
6.9.2005 10:10:03   
taška30
Jaz bi šla tudi k G. To ni normalno! Saj boš še slabokrvna postala ob taki izgubi krvi.

(odgovor članu marjanaR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?