|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr.Babič - Maribor
10.7.2012 14:52:39   
RG
Zanima me, če ima katera dr.Babičevo in kako ste zadovoljne z njo.
Jaz bi jo najraje menjala, vsakič ko pridema z otrokom k njej, sem razočarana. Imam prvega otroka, starega 9m in ona pričakuje od mene, da bom vse vedela. Pol pa se ji zdi čudno, če kaj ne vem in se do mene obnaša, kot da sem slaba mama. Pa tako hladna mi deluje in vsakič grem z muko k njej v posvetovalnico.
Rada bi jo menjala, pa so v Mariboru večina vsi dobri pediatri zasedeni. Rabim predlog, h komu naj grem, če ni prezgodaj za menjavo zdr.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr.Babič - Maribor
11.7.2012 9:22:36   
Medea10
Babičeve sicer kot zdravnice ne poznam, lahko ti pa rečem, da je tud privat tako hladna in arogantna (je nečakinja od moje babice).
Če imaš odpor hodit k njej idi drugam. Jaz osebno ti lahko priporočam dr. Dietner- Merkan. Mi smo več kot zadovoljni z njo. Nič ji ni problem obrazložit, čas si vzame... Enkratna je!

(odgovor članu RG)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dr.Babič - Maribor
11.7.2012 10:01:56   
RG
Ja, res je hladna in danes imava s hčerko pri njej pregled, ker naju je včeraj, ko sva bile naročene, poslala domov. Je malo kašljala in je rekla, da je ne more sprejet, ker ima posvetovalnico za zdrave otroke. Ok, to je razumljivo, samo na kak način je to povedala, pa je druga pesem. Tako da mi je spet muka it k njej.
Za dr.Dietner-Merkan pa sem prebrala, da gre v zasebništvo. Bom pa jo vseeno poklicala.
Hvala

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dr.Babič - Maribor
11.7.2012 14:17:55   
ribica.
ja, res je HLADNA. Jaz sem jo zato menjala. Pa arogantna, pa ni ji v interesu da bi starša kaj naučila, ravno obratno. Brez veze zgubljati besede zanjo.

(odgovor članu RG)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dr.Babič - Maribor
11.7.2012 15:12:42   
RG
Ja, se popolnoma strinjam. Kako pa je pri menjavi, moram sama kartoteko dvignit, ali jo pošljejo po pošti?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dr.Babič - Maribor
11.7.2012 20:44:11   
Medea10
Kolk je meni znano, naj sploh ne bi osebno v roke izročali kartoteke. Ti lahko izbereš drugega P in tam podpišeš izjavo, sestra pa pokliče k bivšemu P naj jim pošljejo kartoteko.

(odgovor članu RG)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dr.Babič - Maribor
20.7.2012 17:53:37   
Taddy78
Tudi jaz sem pri sinu razmišljala o menjavi, pa sem sedaj vseeno tudi hčer peljala k njej.
Moje mnjenje o njej...ko gre za sistematske preglede je ni boljše pediatrinje kot je ona. Ko gre za prave bolezni je super, ker ne piše antibiotike kar v tri dni tako kot večina, ko gre pa za manjše stvari, dvome v glavah staršev...potem pa je grozna.

baje je včasih bila ful dobra, prijazna, oboževala otroke in njihovo bližino, se igrala z njimi...osebne težavo, pa so jo pripeljale do osebe kot je sedaj, oz. zdravnice kot je sedaj...škoda...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dr.Babič - Maribor
8.8.2012 9:14:28   
tečla
Jaz sem jo zamenjala, ker se mi je že na posvetovalnicah zdela nemogoča, ko pa je sin dva meseca skupaj kašljal in mi ni hotela dati napotnice za pulmologa z obrazložitvijo da sem itak ena iber panična mama..sem jo zamenjala. Pri novi pediatrinji sva takoj dobila napotnico, diagnoza astma in pljučnica....  

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dr.Babič - Maribor
8.8.2012 12:24:05   
ribica.
sori, ampak niti v posvetovalnici ne vidim nekih plusov pri njej. Naša sedanja pediatrinja je milijonkrat boljša! Pa še od nje sem se ogromno naučila in lahko velikokrat ukrepam sama. Babičeva pa bog ne daj, da bi ti kaj povedala iz česar bi se lahko sam kaj naučil. Ne, to pa ne! boljš mami govorit da je panična!

(odgovor članu tečla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dr.Babič - Maribor
8.8.2012 12:34:03   
tečla
ribica se strinjam, na posvetovalnici pri 6 mesecih sem jo čisto tsko vprašala kako je z uvajanjem GH. Njen odgovor:"Ja gospa zato pa je internet,ne? Saj ga znate upoarabljati?"

Hvala lepa za tako "oskrbo"

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dr.Babič - Maribor
10.8.2012 6:25:42   
RG
Ja, na isti način je meni odgovorila glede uvajanja goste hrane: ja gospa, to bi pa mogli sestro vprašat. Me kar zmrazi ko se spomnim na njo. No zdaj sem jo že zamenjala, pri novi pediatrinji še sicer nisem bila, ampak slabše ne more bit, ker take grozne osebe še nisem srečala, kot je ta Babičeva. Zdaj mi je pa prav odleglo, ko sem šla vstran od nje in je nebi nobeni priporočala.

(odgovor članu tečla)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dr.Babič - Maribor
10.8.2012 6:45:27   
ellie
Je lahko user posted image jaz sem imela eno drugo in je bila tudi taka. Sem po 2eh mesecih zamenjala. Ampak je bil kar problem...ker ona prejšnja ni hotela tej pošiljat kartotek. Je na koncu sestra od te nove osebno vse porihtala. Zdaj imamo najbolj zlato pediatrinjo na svetu user posted image moj sine komaj čaka, da lahko gre k njej user posted image

(odgovor članu RG)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nedonošenčki so se zopet zbrali v Mostecu
photo
V soboto je bilo zopet veselo v Mostecu, kjer so se zbrali najmanjši borci za življenje.
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?